Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam mac desteklemiyor mu bu programı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghokun

OS X Yosemite

Hocam yedekleme yapma programı mac le uygun mu ? Bende mac yosemite kullanıyorum (2014 macbook pro)

• Ben yedekleme için kullanmadım hiç. Ama sanırım (WD download sayfasından baktığım kadarıyla) smartware gerekli yedek almak için. Mac için sadece drive utility ve security programları var. Ama illa backup almak istiyorsan Time capsule ile alabilirsin sanırım.
  • quote:

Ben yedekleme için kullanmadım hiç. Ama sanırım (WD download sayfasından baktığım kadarıyla) smartware gerekli yedek almak için. Mac için sadece drive utility ve security programları var. Ama illa backup almak istiyorsan Time capsule ile alabilirsin sanırım.

Hocam yine machine ile yedekleme yaptığım zaman sadece macler Görüyor win PC'ler Görmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman diski exfat yapip yedekleyecegin dosyalari kendin kopyalaman gerekecek sanirim

• quote:

O zaman diski exfat yapip yedekleyecegin dosyalari kendin kopyalaman gerekecek sanirim

750 tl verip airport time capsule almak istiyorum ama kamera alacağım için alamıyorum maalesef

• 1 Tb versiyonu geldi benimde, çok şık, mac mini kullandığım için bu renk tercih ettim, ama üst kaplaması daha kaliteli malzeme olabilirmiş sanki. Kesmedi kalite
    Exfat olarak hem pc de hem mac os da kullanıyorum.

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5" USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5" USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5" USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU]

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    Bu renk cok guzelmis ben de bundan alacaktim ama mavi ve kirmizi vardi sadece :/

Bu arada time capsule var bende o yuzden wd nin formati hfs+. Windows laptop ile bakmak istedigimde time capsule e usb ile bagliyorum network attached storage gibi calisiyor. Okuma yazma yetkisi de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghokun -- 14 Aralık 2014; 16:41:17 >
  • my password ultra 1 tb ile kulübe katılabilirim artık siparişim yolda. Yardımlarından dolayı MühendisMurata'a teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsmfatih

my password ultra 1 tb ile kulübe katılabilirim artık siparişim yolda. Yardımlarından dolayı MühendisMurata'a teşekkürler.

hayırlı olsun kardeşim umarım memnun kalırsın :)
  • Hocam benide eklermisin ? Kırmızı 1 TB aldım

@MühendisMurat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Aşkın

Hocam benide eklermisin ? Kırmızı 1 TB aldım

@MühendisMurat

hayırlı olsun tabiki eklerim görüşlerinizide yazarsanız iyi olur zira insanlar yorum okumak isteyebiliyorlar.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş ettim gelince yorumlarımı eksik etmem
  • herkese merhabalar arkadaslar...
    yeni dogan bebislerimin tüm fotoları/videolari icin bugün mavi 1 tb alarak aranıza katıldım...ileride daha da emniyetli olması acısından 1 tb daha alıp cift dikis surdurmeyi dusunuyorum..
    sizlere belki cok basit gelecek bir kac sorum var...ve emin olun bebişler izin verdigi kadarı ile sayfa sayfa okuyup cevap aramaya calistim fakat emin olamadım yazılanlardan..
    kısaca cevaplayan olursa mutesekkir kalirim...
    şimdiden tesekkurler...

1) wd ye ait kurum sayfasında cihazımı kaydettirdim...faturasında WDBZFP0010BBL-EESN olarak yazıyor,güncel mi acaba??

2) disk kopyalamadaki hızını nasıl/ne aracılıgı ile ölçüyorsunuz /ölcebilirim ? (bir prg vs?)

3) bilgisayarım /yönet /disk yonetimi altından baktım..cihazım931 gb bos ve dosya sistemi NTFS gozukuyor.Bazı arkadasların bahasettigi/ ileride başlarına gelebilen RAW olayı nedir? çok mu kötü bir sey??

4)laptopuma bagladım diskimi..ilk olarak hangi programları kurmalıyım/işime yarayacaklar neler? (Yedekleme vs amaclı)

şimdiden tesekkurler ,iyi calismalar

• aygıt yöneticisi altından baktıgımda "wd ses driveri" ünlem işaretli duruyor,birazdan 64 bit win7 için driver kurup yüklemeyi düsünüyorum..dogru muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcgserdarl402

aygıt yöneticisi altından baktıgımda "wd ses driveri" ünlem işaretli duruyor,birazdan 64 bit win7 için driver kurup yüklemeyi düsünüyorum..dogru muyum?

evet doğru.

1)cihazın güncel

2)crystaldiskmark

3)değerlerin normal RAW olma olayı can sıkıcı birşey dua edelim olmasın.

4)bir program kurmak zorunda değilsin.

hayırlı olsun, çocuklarınızıda hayırlı birşekilde büyütmeniz dileğiyle.
  • tesekkur ederim,gecenin bu saatinde yanıt bulabileceğimi zannetmiyordum :) cok sagolun..
    hoscakalın
  • Bende dün teknosadan 229TL ye my passport ultra 1TB siyah modelini alarak aranıza katıldım. 4 yıllık dell n5110 bilgisayarımın usb 3.0 bağlantı noktasından bağlandığımda dosya aktarımı yaparken yaklaşık 47mb/sn hızlar görüyorum, bana yeterli geldi. Malzeme kalitesi ve tasarımı daha iyi olabilirdi.
  • My Passport 1 TB Mavi ile aranızdayım. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Zaman bulunca uzun uzadıya inceleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbentcioglu

My Passport 1 TB Mavi ile aranızdayım. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Zaman bulunca uzun uzadıya inceleyeceğim.

hayırlı olsun hepinizi listeye ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.