Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

denemedim kardeşim.

Sagolasin hocam yardimlarin icin bira basini agritmis olabilirim :)
    Tv icin bunu kullanmaktan vazgectim. 32 lik bi flash isimi gorur diye dusunuyorum yada 16. Bunu alip yedekleme icin kullanicam sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne0n66

Tv icin bunu kullanmaktan vazgectim. 32 lik bi flash isimi gorur diye dusunuyorum yada 16. Bunu alip yedekleme icin kullanicam sadece.

iyi olur kardeşim, umarım beğenirsin alınca görüşlerini yazmaktan çekinme.

beklentilerini rahat karşılayacağını düşünüyorum sen şuan biraz heyecan yapıyorsun normal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

iyi olur kardeşim, umarım beğenirsin alınca görüşlerini yazmaktan çekinme.

beklentilerini rahat karşılayacağını düşünüyorum sen şuan biraz heyecan yapıyorsun normal olarak.

Aynen oyle kardesim. Teknolojik urunleri en ince detayina kadar arastiran bir insanimdir. Ondan dolayi heyecanim birazda. Aldigim zaman tekrar buraya yazarim. Tekrar tesekkurler.

• Merhabalar,

Sorunuzun şifreleme ile ilgili kısmını aslında daha önce cevaplamıştık. Bakınız:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96646512

Şifreleme sadece dosyalara olacağı için filmlerinizi/resimlerinizi şifrelemez iseniz, o zaman televizyonunuzda "şifrelemediklerinizi" görebilirsiniz.

Eğer forumumuzu bir daha, daha ayrıntılı inceleyebilirseniz, bazı sorularınıza daha rahat cevaplar bulabilirsiniz.

Hepimiz bir ürünü almadan önce sizin gibi sorular soruyoruz, bundan çekinmeyiniz.
    Cevap vermeye müsait olan arkadaşlarımız (ki MühendisMurat'a teşekkürlerimiz büyük) büyük bir özveri ile yanıtlıyorlar zaten.

Ancak ürünü almadan önce epey bir sayfa okumamız, alacağımız ürünü tanımak için çok yararlı olacaktır.

Saygı ve sevgilerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinsdikici

Merhabalar,

Sorunuzun şifreleme ile ilgili kısmını aslında daha önce cevaplamıştık. Bakınız:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96646512

Şifreleme sadece dosyalara olacağı için filmlerinizi/resimlerinizi şifrelemez iseniz, o zaman televizyonunuzda "şifrelemediklerinizi" görebilirsiniz.

Eğer forumumuzu bir daha, daha ayrıntılı inceleyebilirseniz, bazı sorularınıza daha rahat cevaplar bulabilirsiniz.

Hepimiz bir ürünü almadan önce sizin gibi sorular soruyoruz, bundan çekinmeyiniz.
    Cevap vermeye müsait olan arkadaşlarımız (ki MühendisMurat'a teşekkürlerimiz büyük) büyük bir özveri ile yanıtlıyorlar zaten.

Ancak ürünü almadan önce epey bir sayfa okumamız, alacağımız ürünü tanımak için çok yararlı olacaktır.

Saygı ve sevgilerimle.

Hocam cevabiniz icin oncelikle tesekkur ederim. Butun konuyu bastan sona okudum ama gozden kacirmisim. Murat kardesimiz sagolsun baya yardimci oldu bana simdi laptop'u formatladim aldigim yedekleri aticam bakalim bizim canavar nasil calisiyormus :)

• ürünün cache belleiği hakkında bilgi alabilirmiyiz hepsiburada da titanyumu 64 mb, siyahı 8mb, mavisi ise 32 mb olarak gösterilmiş. bunların hepsi aynı değil mi yani titanyumun cache belleği daha mı yüksek?
  • ayrıca ürünün rengine göre fiyatı da farklı hepsiburada da ve teknosada da siyah ve titanyum renklisi ÇİN üretimi mavisi ise TAYVAN üretimi olarak görünüyor bu farklılıklar kafamı karıştırdı açıkçası.
  • My passport ultra Gri ekleyin, mac mini me çok yakışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

My passport ultra Gri ekleyin, mac mini me çok yakışacak.

ekledim bile ustam.
  • Hocam sayende güzle bi HDD sahibi olduk. Cok sagolasin. Benide ekleyebilirsin listeye. 1 tb my passport ultra titanyum .

• quote:

Hocam sayende güzle bi HDD sahibi olduk. Cok sagolasin. Benide ekleyebilirsin listeye. 1 tb my passport ultra titanyum .

tamamdır hocam önemli değil, iyi günlerde kullanın.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Ben WD My Passport Ultra 1TB almayı düşünüyorum. Tüm paylaşımları okudum, fakat biraz kafam karıştı.

Ben diskin içerisine kullandığım tasarım ve çizim programlarındaki çalışmalarımı o formatla attığımda (.psd gibi) bunu tekrar tekrar pcye kopyalamadan disk üzerinde açıp çalışmamı tamamlayıp tekrar diske kaydedebilir miyim?
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |artemis|

Arkadaşlar merhaba.
    Ben WD My Passport Ultra 1TB almayı düşünüyorum. Tüm paylaşımları okudum, fakat biraz kafam karıştı.

Ben diskin içerisine kullandığım tasarım ve çizim programlarındaki çalışmalarımı o formatla attığımda (.psd gibi) bunu tekrar tekrar pcye kopyalamadan disk üzerinde açıp çalışmamı tamamlayıp tekrar diske kaydedebilir miyim?
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bunu neden yapamayasın ki :)

• Şifrelemeden dolayı aklıma takıldı.
    Mesela bir klasöre şifre koyduğum zaman o klasör içerisindeki belgelerimi kullandığım program üzerinden "save" yaparak şifre girmeden kaydedebilir miyim? asıl sormak istediğim bu. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |artemis|

Şifrelemeden dolayı aklıma takıldı.
    Mesela bir klasöre şifre koyduğum zaman o klasör içerisindeki belgelerimi kullandığım program üzerinden "save" yaparak şifre girmeden kaydedebilir miyim? asıl sormak istediğim bu. :)

Şifreyi 1 kere girersen artık normal hdd olarak gözüküyor o. Girmeden de erişim mümkün değil zaten

• Daha önce kullanmadığımdan tam olarak bilmiyordum.
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • şifreyi 3 defa yanlış girersek ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralkan

şifreyi 3 defa yanlış girersek ne olur?

Denemedim, açıkçası.

• 2tb ultra mavi aldım.
    bu arada içinden kılıf çıktı. çıkmadı diye üzüleceğiniz bir ekstra değil emin olun. sadece çizilmesini önler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

2tb ultra mavi aldım.
    bu arada içinden kılıf çıktı. çıkmadı diye üzüleceğiniz bir ekstra değil emin olun. sadece çizilmesini önler.

hayırlı olsun, şanslıymışsın.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.