Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

Yurt dışı incelemelerinde kılıf olduğunu göreceksiniz.

ee burası yurtdışı mı ?

yurtdışına giden ürünlerle buraya gelenlerin aynı partiden olduğunu felan mı düşünüyorsunuz :)

bizim gibi ülkelere en düşük , en dandik malları yollarlar hep yavaş yavaş düzelmeye başladı biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

ee burası yurtdışı mı ?

yurtdışına giden ürünlerle buraya gelenlerin aynı partiden olduğunu felan mı düşünüyorsunuz :)

bizim gibi ülkelere en düşük , en dandik malları yollarlar hep yavaş yavaş düzelmeye başladı biraz.

Sizde haklısınız... Wd Elements 2 TB Usb 2.0 diskimden buna aktarım yapıyorum. 25mb\s ile yazıyor, pek normal gelmedi bana. Bir fikri olan ???
  • quote:

quote:

ee burası yurtdışı mı ?

Sizde haklısınız... Wd Elements 2 TB Usb 2.0 diskimden buna aktarım yapıyorum. 25mb\s ile yazıyor, pek normal gelmedi bana. Bir fikri olan ???
  • POWER GAMER kullanıcısına yanıt
    normal 2.0
  • quote:

normal 2.0

Usb 2.0 hızındakine göre belirleniyor dimi ?
  • quote:

evet kardeşim.
  • quote:

quote:

evet kardeşim.

Sağol.
  • Amazon'dan yaklaşık bir sene önce aldığım 2 TB ultra Hdd bozuldu. Düşme ya da darbe yok. En iyisi diye aldık ama ne olursa olsun elinde patlama ihtimali var. Aman dikkatli olun. Daha da kötüsü full doluydu neredeyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Amazon'dan yaklaşık bir sene önce aldığım 2 TB ultra Hdd bozuldu. Düşme ya da darbe yok. En iyisi diye aldık ama ne olursa olsun elinde patlama ihtimali var. Aman dikkatli olun. Daha da kötüsü full doluydu neredeyse.

bütün herşey değişir bu teknolojide tek kural değişmez : Elektronik şans işidir !
  • Hayırlı geceler. Hocam bende 1 tb hdd almayı düşünüyorum. Yalnız bir kaç ürün arasında kaldım. Gold'da 110 TL bonusum olduğu için sadece oradan alabilirim.

http://www.gold.com.tr/wd-my-passport-wdc-wdbzfp0010btt-eesn-ultra-titanyum-tasinabilir-disk_u

http://www.gold.com.tr/toshiba-hdtp110ek3aa-store-plus-1tb-syh-tasinabilir-disk_u

http://www.gold.com.tr/toshiba-hdtc710ek3aa-1tb-siyah-tasinabilir-disk_u

ilk toshiba ürünü koyma sebebim kasasının sağlam duruşu. 2. Toshibayı koyma sebebim ise yedekleme ve kurtarma işlemi sunduğu yazıyor orda ayrıca uzaktan erişim ne denli kulanırım bilmiyorum Toshiba'ya yönelmemin sebebi arkadaşlarımın çoğunda toshiba olması. Sen yine de wd mi diyorsun hocam ? Almışken bende en iyisini almak istiyorum.

Ayrıca wd dersen eğer onunla ilgili de bir kaç sorum olacak.
    1- Kasa sağlamlığı nasıl ? Metal değil herhalde ve bu ileride bir sıkıntı oluşturur mu ? Sıcaklıktan dolayı filan.
    2- Yedekleme olayı bunda da varmış tam olarak açıklar mısınız? Yani biz bir dosya attığımız zaman bu ayrıca yedekleniyor mu kendi içinde ?
    3- Dropbox kaç gb veriyor bize ve kullanışlı mı?
    4- 3 yıl garanti diyor ama goldda 2 yıl yazıyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı ?

Şuanlık sadece bu sorular var aklımda. Biraz uzun bir yazı oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim. Pazar gününe kadar almam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim..

• ne0n66 kullanıcısına yanıt
    Wd hocam genede rahat ol bendede toshiba disk var güzel ama alırsam WD alırım şuan gene.

1) gayet güzel çok kompakt öyle şüpheye düşmüyorsun yani zaten hocam böyle birşey olsa bu kadar popüler olamaz bu kadar iyi firma öyle basit hatalar yapmaz.

2) yedekleme olayı yok

3) dropbox hakkında bilgim yok veriyorsa da bilmiyorum ben ama görmedim

4) 3 yıl olması lazım distribitöründe onlar herşeye standart 2 yazarlar.

Ben golddan çöp bile almam bu arada teknoloji alanında tercih edilmesi gereken bir firma değil kesinlikle.
  • Zaten hocam senin incelemeden sonra bende wd alıcam büyük ihtimalle :) Dediğim gibi 100 TL bonusum olduğu için alıcam golddan yoksa bende almama taraftarıyım. Ekran kartı almış babam 2 haftadır sürekli sorun çıkarıp duruyor. Zaten bununla ilgili sana danışıcağım bir kaç konu var özelden tabi sende müsait olursan.

- Yedekleme olayı şöyle var herhalde hocam. bilgisayardan seçiyoruz bir dosyayı ve oraya ekleme yapıldığı anda onu otomatik hdd ye yedekliyor. Ben öyle anladım.

- Dropbox ta ultralarda var senin ki sadece passporttu herhalde. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim aklıma takılan yerler olursa tekrar sorarım size.

Hocam birde renk konusunda sen maviden yanasın herhalde. Benimde hoşuma gitti ancak dışarda biraz sırıtır mı diye düşünmüyor da değilim. Titanyum olanı sence nasıl? Hatları daha keskin gibi geldi bana.
    mavi çok güzel duruyor bence :) titanyum renksiz.

ha programı soruyorsan tabi o yedekler bende dedim otomatik kendi kendine yedekliyor felan onu mu soruyor :)

sor istediğini rahat ol hallederiz.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi bu sifreleme olayi cok guzel ama tv ye taktigimizda nasil isliyor? Koyduktan sonra istedigimiz zaman silebiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

mavi çok güzel duruyor bence :) titanyum renksiz.

ha programı soruyorsan tabi o yedekler bende dedim otomatik kendi kendine yedekliyor felan onu mu soruyor :)

sor istediğini rahat ol hallederiz.

Hocam bide bu otomatik yedekleme sistemi nasil isliyor? Mesela ben sadece resimlerim klasorunun yedeklenmesini istiyorum oluyor mu o sekilde? Yoksa D veya C yi otomatik hepsini mi yedekliyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: ne0n66

Hocam bide bu otomatik yedekleme sistemi nasil isliyor? Mesela ben sadece resimlerim klasorunun yedeklenmesini istiyorum oluyor mu o sekilde? Yoksa D veya C yi otomatik hepsini mi yedekliyo?

kardeşim ilk sayfadaki resme bakmadın mı ? bak anlayacaksın.

şifreleme özelliği de tv ' de olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ne0n66

kardeşim ilk sayfadaki resme bakmadın mı ? bak anlayacaksın.

şifreleme özelliği de tv ' de olmaz.

Hocam resime bakmistim. Orada hepsi secili gibi duruyor benim sorum tek tek secip yapabiliyor muyuz? Ben sadece film ve resimleri yedeklemek istiyorum otamatik sekilde bu oluyor mu? Bide bir yerde okudum sifre koydugunuz da tv de acilmazmis. Dogru mu? Ayrica sifre koyup sonradan kaldiriliyor mu? İlk sayfadaki resimde ed sifrenizi geri alamiyor filan yaziyordu ondan sordum?

biraz sakin olun hocam ya valla çok basit sorular soruyorsunuz.

ben şimdi size şifre koyuluyor sonra kaldırılmıyor sonsuza kadar şifreli kalıyor desem inanacak mısınız ?

sadece kaybetmeyeceksin şifreni evet kaybedersen gitti veriler.

olur tabiki kardeşim neden olmasın hepsini yaptıran senin dediğini yaptırmaz mı ?

cidden biraz düşün sormaya gerek var mı diye ondan sonra karar ver öyle sor :)
  • quote:

biraz sakin olun hocam ya valla çok basit sorular soruyorsunuz.

ben şimdi size şifre koyuluyor sonra kaldırılmıyor sonsuza kadar şifreli kalıyor desem inanacak mısınız ?

sadece kaybetmeyeceksin şifreni evet kaybedersen gitti veriler.

olur tabiki kardeşim neden olmasın hepsini yaptıran senin dediğini yaptırmaz mı ?

cidden biraz düşün sormaya gerek var mı diye ondan sonra karar ver öyle sor :)

Hocam sana gore basit sorular olabilir lakin insan urun alirken herseyini merak ediyor. İlk deda alacagim icin hic bir bilgim yok. Peki tv de sifreleme olayini nasil geciyoruz yani tv de mi sifreti giriyoruz. Sen denedin mi hic bunu? Kusura bakma seni de rahatsiz ediyorum.

denemedim kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.