Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuxeses

Yaklaşik 300 tane filmim giden wd 1tb yi kendi servisine yolladim umarim formatlayip geri yollamazlar değişim verselerde yenisini alsam

dostum umudunu kes bence çok düşük bir ihtimal orada o kadar iş yaparlarken birde oturup senin verilerini kurtaracaklarını sanmıyorum.
  • Merhaba Arkadaşlar. Bende WD 2,5" 2TB My Passport Ultra almayı düşünüyorum fakat benim de bir sorum olacak.

- Bu diski sürekli olarak kasa arkasında takılı bir şekilde kullanmayı planlıyorum. Bu şekilde kullanmam bir zarar verir mi içerisine resim arşivi koyacağım ve bakmak istediğimde girip resimlere bakıp alacağım.
    - Bir diğer sorum ise iki 1TB alıp birbirine yedeklemek daha garantiye gitmek olurmu ? Kasanın HDD'sini hiç kullanmadan böyle bir şey düşünüyorum yine ikisini de sürekli bilgisayara bağlı bir şekilde tabii..

Zaman ayırıp cevaplarsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRQW

Merhaba Arkadaşlar. Bende WD 2,5" 2TB My Passport Ultra almayı düşünüyorum fakat benim de bir sorum olacak.

- Bu diski sürekli olarak kasa arkasında takılı bir şekilde kullanmayı planlıyorum. Bu şekilde kullanmam bir zarar verir mi içerisine resim arşivi koyacağım ve bakmak istediğimde girip resimlere bakıp alacağım.
    - Bir diğer sorum ise iki 1TB alıp birbirine yedeklemek daha garantiye gitmek olurmu ? Kasanın HDD'sini hiç kullanmadan böyle bir şey düşünüyorum yine ikisini de sürekli bilgisayara bağlı bir şekilde tabii..

Zaman ayırıp cevaplarsanız çok sevinirim.

devamlı takmak çok iyi birşey değil 5 dk sonra bile ısınıyorlar e niye aldık o zaman diyeceksin ama ben önermiyorum işini gör kaldır hadi 1 2 saat kalsın da sürekli sıkıntı.

2 TB tek al yedekle 1 1 gerek yok.

• Arkadaşlar seagate 1tb hdd kullanıcısı olarak memnunum. kendi kullandığım hddyi ablama vereceğim ve hafıza gereksinimlerim arttığı için 2tb lik hdd arıyorum ve wd my passport ultra almayı düşünüyorum. fiyat çok kurcalıyor kafamı. vatanda 360tl civarında satılıyor. Acaba vatanın yaptığı %25-30 indirimlerde bunun da fiyatı düşer mi. Çok acelem yok ama 4-5 ay da bekleyemem. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukk44

Arkadaşlar seagate 1tb hdd kullanıcısı olarak memnunum. kendi kullandığım hddyi ablama vereceğim ve hafıza gereksinimlerim arttığı için 2tb lik hdd arıyorum ve wd my passport ultra almayı düşünüyorum. fiyat çok kurcalıyor kafamı. vatanda 360tl civarında satılıyor. Acaba vatanın yaptığı %25-30 indirimlerde bunun da fiyatı düşer mi. Çok acelem yok ama 4-5 ay da bekleyemem. Yardımcı olursanız sevinirim.

hayır ne görüyorsan o düşmeyecek fiyat. performans anlamında da birçok yurtdışı sitesine göre my passport birinci seçiliyor aklında olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Kasım 2014; 2:28:01 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Cevapladığınız için teşekkür ederim. Zaten performans açısından hiç şüphem yok. merak ettiğim bu sitelerde gördüğüm fiyatlar şişirilmiş mi yoksa normali mi bu anlayamadığımdan size sordum. Cevap için tekrar teşekkürler. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukk44 -- 19 Kasım 2014; 9:57:39 >
  • Herkese kolay gelsin.Bende inceleme sonucunda WDBZFP0010BBL-EESN aldım.Topluluğa katılmak istiyorum :)
    Birde sorum olucaktı.Şuan kullandığım laptopta usb 3.0 yok ve e-sata girişi var.Tam olarak ne olduğunu nasıl bir giriş çıkış olduğunu bilmiyorum ancak usb 2.0 dan daha hızlıymış haliyle.Acaba laptobun e-sata girişini bu harddiske takılıcak bir dönüştürücüyle filen kullanmam mümkünmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umurcan

Herkese kolay gelsin.Bende inceleme sonucunda WDBZFP0010BBL-EESN aldım.Topluluğa katılmak istiyorum :)
    Birde sorum olucaktı.Şuan kullandığım laptopta usb 3.0 yok ve e-sata girişi var.Tam olarak ne olduğunu nasıl bir giriş çıkış olduğunu bilmiyorum ancak usb 2.0 dan daha hızlıymış haliyle.Acaba laptobun e-sata girişini bu harddiske takılıcak bir dönüştürücüyle filen kullanmam mümkünmüdür?

direk usb ile tanır.
  • benide ekler misiniz 2 tb my password ultra
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

benide ekler misiniz 2 tb my password ultra

tamamdır dostum, görüşlerini de yazsaydın iyi olurdu.
  • sissente kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sissente,

Sizin yerinizde olsam "servis" ile ugrasmaksizin yapilabiliyorsa hemen donanimsal degisim isterdim (garanti kapsamında ise)
    Çünkü bu görme görmeme meseleleri, alınan diskin kontrol kartı üzerindeki interface ile ilgili olabiliyor. Donanımsal olan bu
    problem yüzünden diskler USB 3.0'ların hepsinde görünmüyor. Ama USB 2.0'a takarsanız hiçbir sorun olmadan kullanabiliyorsunuz.

Garanti kapsamında ürün değişin derim.

Saygı ve sevgilerimle.
  • Merhaba
    My passport ultra kullanıyorum.Şifreeme yapmıştım daha sonra başka bir bilgisara taktıgımda erişime izin verilemiyor hatasını aldım.Ondan sonra kendi bilgisayarımda da kullanmaıyorum..Yardımcı olurmusunuz.içindekiler umrumda degil.nasıl kullanabilirim eskisi gibi.Yalan mı oldu cihaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKiPPeR..!

Merhaba
    My passport ultra kullanıyorum.Şifreeme yapmıştım daha sonra başka bir bilgisara taktıgımda erişime izin verilemiyor hatasını aldım.Ondan sonra kendi bilgisayarımda da kullanmaıyorum..Yardımcı olurmusunuz.içindekiler umrumda degil.nasıl kullanabilirim eskisi gibi.Yalan mı oldu cihaz ?

yok, biçimlendiriniz NTFS olarak.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    sürücüler kısmıdan hddyi göremiyorum bile :S kayboldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKiPPeR..!

sürücüler kısmıdan hddyi göremiyorum bile :S kayboldu

Bilgisayarım >> Yönet >> Disk yönetimi

orada diskinize bakın RAW mı olmuş ?

öyle ise imzamdaki Win7 AnaKonuda çözümü mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Kasım 2014; 18:39:37 >
  • 1.5 tb wd elements ile 1tb wt my passport ultra arasında kaldım

bunların arsından yazım okuma hızı farkı hissedilir mi ? ultradaki ek özellikler tam olarak ne işimize yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

1.5 tb wd elements ile 1tb wt my passport ultra arasında kaldım

bunların arsından yazım okuma hızı farkı hissedilir mi ? ultradaki ek özellikler tam olarak ne işimize yarıyor ?

Akşam yabancı site incelemesi atarım passport iyidir kalitelidir elements giriş seviyesidir.

edit :
    http://external-hard-drive-review.toptenreviews.com/western-digital-hard-drives-review.html

anasayfayada koyacağım bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Kasım 2014; 20:12:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10GB lık bir iso kopyalıyorum mesela ,hızı 100MB saniye ile başlayıp daha yarısına gelmeden 30MB saniyeye kadar düşüyor ? ( USB3.0 , SES Driver ı kurulu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

10GB lık bir iso kopyalıyorum mesela ,hızı 100MB saniye ile başlayıp daha yarısına gelmeden 30MB saniyeye kadar düşüyor ? ( USB3.0 , SES Driver ı kurulu )

perşembe gecesi 7 gblik iso atıp sonuçları yazarım buraya hatta konuyada ekleriz bunu.
  • 35GB film arşivi vardı klasörlere ayrılmış vs. tek bir kalsör içinde ama hepsi ,onu attım 25dk falan sürdü ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.