Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de mavi my passport ultra 1TB aldım.

Read / Write 100mb gördüm genellikle sabitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissente

Arkadaşlar selamlar. 1 hafta önce MY Passport Ultra 1tb. aldım. Fakat problemim var. Evimde 2 adet pc var. Biri masaüstü, biri laptop. WD USB 3.0 HER İKİ PC de de görmüyor. Usb 2.0 da çalışıyor. Toshiba diskim her iki pc de de usb 3.0 üzerinden çalışıyor.
    Bugün WD i aldığım yer olan Bimeks'e götürdüm. Eleman teşhir bilgisayarı Acer e taktı. Usb 3.0 onda gördü. Yanında ki aynı marka model ve laptop a taktık onda görmedi. Hard diskin led yanıyor fakat Hd i görmüyor. Orada ki eleman da kilitlendi durum karşısında.
    Özetlersek:

-Evde ki masaüstü ve laptopun usb 3.0 girişlerinde başka harici diskler çalışıyor. WD Ultra Passport çalışmıyor.

-Bimekste Acer laptopta Usb 3.0 da diski pc gördü yanındaki aynı marka ve model pc de görmedi.

Sorunla karşılaşan ve çözüm yolu gösterecek olan var mı acaba?

Yardımlarınız için teşekkürler

Sorunu çözdünüz mü acaba? Aynı sorun bende de var. Usb 2.0 da problem yok. 3.0 da görmüyor malesef. "Ses driver" yüklü bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlack78 -- 26 Kasım 2014; 12:36:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar hız testi yaptım bugun 4.9 gb lik bir virtualbox imajı ile.

My Passporttan desktop a
    WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5" USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU]

Desktop dan my passporta
    WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5" USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghokun -- 26 Kasım 2014; 22:21:24 >

• Ghokun kullanıcısına yanıt
    güzel değerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghokun

Arkadaşlar hız testi yaptım bugun 4.9 gb lik bir virtualbox imajı ile.

My Passporttan desktop a

Desktop dan my passporta

pc den harici diske atarken windows üzerinden bakabilirmisin o imajın gönderim hızı kaça kadar düşüyo en son ?

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

pc den harici diske atarken windows üzerinden bakabilirmisin o imajın gönderim hızı kaça kadar düşüyo en son ?

Hocam windows yok maalesef şu an elimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghokun

quote:

Hocam windows yok maalesef şu an elimde.

Nası yani işletim sistemi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    OS X Yosemite
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

10GB lık bir iso kopyalıyorum mesela ,hızı 100MB saniye ile başlayıp daha yarısına gelmeden 30MB saniyeye kadar düşüyor ? ( USB3.0 , SES Driver ı kurulu )

perşembe gecesi 7 gblik iso atıp sonuçları yazarım buraya hatta konuyada ekleriz bunu.

denedinz mi ?
  • quote:

denedinz mi ?

5 dakikaya atarım sonuçları ama bende my passport var kardeşim passport ultra akrabamın.
  • Ya şu passport ultra ile pc den diske 5gb lık bir dosya atarken windows üzerinden hızı gözlemleyip yazacak biri yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Merhaba Evohan,

Siz mavi ultra passport almamis miydiniz ? Aslında bu bilginin ölçümünü sizden duyabiliriz.. Bir problem mi yaşadınız diskinizde ?

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinsdikici

Merhaba Evohan,

Siz mavi ultra passport almamis miydiniz ? Aslında bu bilginin ölçümünü sizden duyabiliriz.. Bir problem mi yaşadınız diskinizde ?

Kolay gelsin.

yukarda ben paylaştım zaten deneyimlerimi ,yavaş geldi banada diğer kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinsdikici

Merhaba Sissente,

Sizin yerinizde olsam "servis" ile ugrasmaksizin yapilabiliyorsa hemen donanimsal degisim isterdim (garanti kapsamında ise)
    Çünkü bu görme görmeme meseleleri, alınan diskin kontrol kartı üzerindeki interface ile ilgili olabiliyor. Donanımsal olan bu
    problem yüzünden diskler USB 3.0'ların hepsinde görünmüyor. Ama USB 2.0'a takarsanız hiçbir sorun olmadan kullanabiliyorsunuz.

Garanti kapsamında ürün değişin derim.

Saygı ve sevgilerimle.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Diskte donanımsal bir problem olduğunu tahmin ediyordum ama açılımı bende mevcut değildi. Açıklamanız problemi netleştirmemi sağladı. Bir hafta önce değişim ve iade talebi ile Bimeks'e geri verdim. Servise göndereceklerini söylediler. Haber bekliyorum.
    Tekrar bilgilendirme için teşekkürler

Saygı ve sevgiler

• Bende My Pasaport Ultra 2 TB Siyah var eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiyarliPuskevit

Bende My Pasaport Ultra 2 TB Siyah var eklerseniz sevinirim

tamamdır hocam hayırlı olsun.
  • WD 2,5" 1TB My Passport Ultra ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Ancak kutudan kılıf çıkmadı !!! Alan arkadaşlara sormak isterim eğer kılıf çıktıysa bilgi verin lütfen vatandan almıltım tekrar istemeye gideceğim.
  • POWER GAMER kullanıcısına yanıt
    Bende yeni aldım sayılır. İçinden kılıf çıkmadı. Hayırlı olsun bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

WD 2,5" 1TB My Passport Ultra ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Ancak kutudan kılıf çıkmadı !!! Alan arkadaşlara sormak isterim eğer kılıf çıktıysa bilgi verin lütfen vatandan almıltım tekrar istemeye gideceğim.

yahu çıkmıyor zaten kim söyledi bunu :)

@chatlack 78

kulübe ekledim ikinizi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Aralık 2014; 14:52:04 >
  • Yurt dışı incelemelerinde kılıf olduğunu göreceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.