Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim bilgi verdiğin için
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    tv nin harici disk ayarlarına bak birde harddiskin bağlıyken kayıt veya time sift tuşuna bastıysan hard diski formatlıyor gerci benim samsung tv de soruyor formattlama olayını senin tv de nasıldır bilmem
  • black100 B kullanıcısına yanıt
    Benim daha önce başıma gelen kayıt veya formatlama sorunu değildi. Harddiskin içindeki herşey duruyordu, TV'ye bağlayınca gorülüyordu ama bilgisayarlarda görülmüyordu. Bilgisayarda 400 gb dolu görünüyor ama içindekilere ulaşılamıyordu. Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum şimdi ama baya uğraşarak eski haline döndürmüştüm.
  • benim 2yıldır kösede duran hız problemi olan wd element vardi 500gb'lik servise göndermiştim 2 adetti 1 hafta sonra logosofttan geri geldi ve mypassport ultra yollamışlar 500gb logosoft baya iyi bu konuda ürünler iyi.hem ince ve hızlı güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

benim 2yıldır kösede duran hız problemi olan wd element vardi 500gb'lik servise göndermiştim 2 adetti 1 hafta sonra logosofttan geri geldi ve mypassport ultra yollamışlar 500gb logosoft baya iyi bu konuda ürünler iyi.hem ince ve hızlı güzel.

çok şanslıymışsın hocam.

logosoft bazen iyi bazen kötü iyi zamanında denk gelirsen hemen değişimi veriyor gelmezsen sürünüyorsun.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar lütfen yardım edin gerçekten önemli bir durum benim için wd 2,5 inç 1tb hdd vardı film arşivi hobim var geçenlerde pc den yedek alırken ne olduysa benim için film dolu hdd fat32 olmuş ve dolu gözküyor kaç gündür uğraşıyorum şu an bile... denemediğim yöntem program kalmadı kafayı yiğecem gerçekten bu işle uğraşanlar bilir ne kadar zor olduğunu bu kafam attı dedim gitti olan oldu hesabı biçimlendiriyim bari dedim o da olmuyor fat32 ve dolu gözküyor hdd halen hadi filmlerden geçtim normal olarakda kullanamıyacağım sanırım hdd yi varmıdır bir çaresi o kadar şeyin üstüne gelmez hesabı biçimlendirdimde gitmişmidir 300 film hdd düzelmiyor bi el atın lütfen konu da açtım zaten ama doğru düzgün ilgilenen olmadı malesef eğer bu sorunu çözen arkadaş olursa tam dolum yapacam

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    kardeşim hirens boot cd programını indir içindeki hdd programları ile teker teker dene bazıları farklı algoritmalar kullanarak ne olursa olsun görüyor diskin içini.
  • Arkadaşlar selamlar. 1 hafta önce MY Passport Ultra 1tb. aldım. Fakat problemim var. Evimde 2 adet pc var. Biri masaüstü, biri laptop. WD USB 3.0 HER İKİ PC de de görmüyor. Usb 2.0 da çalışıyor. Toshiba diskim her iki pc de de usb 3.0 üzerinden çalışıyor.
    Bugün WD i aldığım yer olan Bimeks'e götürdüm. Eleman teşhir bilgisayarı Acer e taktı. Usb 3.0 onda gördü. Yanında ki aynı marka model ve laptop a taktık onda görmedi. Hard diskin led yanıyor fakat Hd i görmüyor. Orada ki eleman da kilitlendi durum karşısında.
    Özetlersek:

-Evde ki masaüstü ve laptopun usb 3.0 girişlerinde başka harici diskler çalışıyor. WD Ultra Passport çalışmıyor.

-Bimekste Acer laptopta Usb 3.0 da diski pc gördü yanındaki aynı marka ve model pc de görmedi.

Sorunla karşılaşan ve çözüm yolu gösterecek olan var mı acaba?

Yardımlarınız için teşekkürler

• sissente kullanıcısına yanıt
    WD SES Driveri yükleyip ardından tekrar deneyiniz.

32bit işletim sistemi için
    http://download.wdc.com/smartware/WD_SES_Driver_Setup_x86.zip

64bit işletim sistemi için
    http://download.wdc.com/smartware/WD_SES_Driver_Setup_x64.zip

anasayfaya koyayım bari bunu.

tamam teşekkürler deniyorum
    İlginiz için teşekkürler. Driver yüklü idi fakat terar eskiyi kaldırıp yükledim. Diskin firmware i update ettim fakat hala durum aynı. USB 3.0 da disk aktif olmuyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissente

İlginiz için teşekkürler. Driver yüklü idi fakat terar eskiyi kaldırıp yükledim. Diskin firmware i update ettim fakat hala durum aynı. USB 3.0 da disk aktif olmuyor maalesef

Hala uğraşıyorum.Bazı gelişmeler oldu bu problemi çözme yolunda yardımcı olur mu acaba?

Hard Diski usb 2.0 da exFat olarak formatladım. USB 3.0 da gördü. USB 3.0 da takılı iken tekrar NTFS olarak formatladım. İçinde gezinip okuma ve yazma yaptım. Fakat porttan çıkartıp taktığımda yine görmedi. Tekrar exFat formatladım yine gördü.

Özetle:

exFat formatta usb 3.0 görüyor.
    Bu şekilde usb 3.0 da NTFS format atıp diski okuyup yazabiliyorum.
    Porttan çıkarttıp takınca diski okumuyor.

İnşallah çözeriz :)

• sissente kullanıcısına yanıt
    hocam seninde sıkıntı büyük gibi duruyor hp disk format tool ile formatla bakalım birde.
    Hocam ne yaptiysam bende duzeltemiyorum bu gün ankara da bu isleri yapan bir servis buldum onlarla gorusecem kendim çok demedim duzeltemedim benim HDD de 1tb ama 39 GB boş 39 TB toplam gözüküyor araştirdim biraz raw olmuş sanirim neyse dosya sistemi biçimlendirme yapmiştim fat32 den NTFS olmuş şimdi sorum şu verilerime ulaşabilinir mi? Biçimlendirme yaptigim için iyecemi silinmiştir? Yada veriler gittiyse bile HDD normal formatina geri dondurulebilinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Hocam ne yaptiysam bende duzeltemiyorum bu gün ankara da bu isleri yapan bir servis buldum onlarla gorusecem kendim çok demedim duzeltemedim benim HDD de 1tb ama 39 GB boş 39 TB toplam gözüküyor araştirdim biraz raw olmuş sanirim neyse dosya sistemi biçimlendirme yapmiştim fat32 den NTFS olmuş şimdi sorum şu verilerime ulaşabilinir mi? Biçimlendirme yaptigim için iyecemi silinmiştir? Yada veriler gittiyse bile HDD normal formatina geri dondurulebilinir mi?

imzamdaki Windows 7 Ana Konuda raw ' dan normale çevirme var bir bak.

bu gün verdim servise eğer dedi bilgilerine ulaşırsak ok der isen 200-600 tl gibi bir masrafı olur dediler sanki fbı csa bilgileri neyse bakalım zaten hdd nin garantisi var yaptıkları işlemde garanti bozulmuyormuş eğer bilgilere ulaşırlar ise o kadar para vermem asla değmez normale formatlatırım o da 20tl falan mış servise verip 20 gün beklemekten iyidir zaten ilk işim bundan sonra 3tb alıp ona ana yedek yapmak müzik arşivini dün bitirdim için rahat ama giden 300 film acayip koydu gerçekten
  • Adımı ekletmeyi unutmuşum hocam bende kullanıyorum herkese tavsiye ederim harika bir ürün

1 TB siyah kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateEchelon -- 14 Kasım 2014; 15:57:24 >
  • Bazen 100 mb/sn ile atıyor. Bazen 35-40. Bunun için bir ayar falan var mı? Hızının yüksek kalması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

Adımı ekletmeyi unutmuşum hocam bende kullanıyorum herkese tavsiye ederim harika bir ürün

1 TB siyah kullanıyorum.

ekledim kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Bazen 100 mb/sn ile atıyor. Bazen 35-40. Bunun için bir ayar falan var mı? Hızının yüksek kalması için.

maalesef bazen usb voltajına göre bazen atılan dosyaya göre değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Kasım 2014; 1:55:06 >
  • Yaklaşik 300 tane filmim giden wd 1tb yi kendi servisine yolladim umarim formatlayip geri yollamazlar değişim verselerde yenisini alsam

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.