Şimdi Ara

WD MY PASSPORT & ULTRA 2019 2,5' USB 3.0 İnceleme, Detaylar, Yorumlar [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
48
Favori
81.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O tarz bir aracı bulmak zor, kendi kablosunu takacaksın artı onun ucuna girecek usb to 6s girişi bir aparat bulup takacaksın, telefonun onu çalıştırması biraz zor hadi oldu diyelim formatı biçimlendirip FAT32 yapmalısın o zamanda içindekiler silinir ve tek seferde 3.5GB'tan büyük dosya atılmıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Ocak 2017; 0:37:22 >
  • 2016 Yeni Model

WD 2TB Black My Passport Portable External Hard Drive - USB 3.0 - WDBYFT0020BBK-WESN
    70$ ŞOK FİYAT Prime - Siyahhttps://www.amazon.com/dp/B01LQQHF2W

Normal Üyelere - Mavihttps://www.amazon.com/Passport-Portable-External-Drive-WDBYFT0020BBL-WESN/dp/B01LQQHEPA

522 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/wd-2-5-2tb-my-passport-siyah-usb3-0-usb2-0-tasinabilir-disk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Ocak 2017; 18:3:32 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    ''wd my passport ultra 2tb'' aldım..pc görüyor ama tv görmüyor, ne yaptıysam olmadı..ne yapmam gerek???

1 tb wd elements var, onu sorunsuz tv de kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmserdar

''wd my passport ultra 2tb'' aldım..pc görüyor ama tv görmüyor, ne yaptıysam olmadı..ne yapmam gerek???

1 tb wd elements var, onu sorunsuz tv de kullanıyorum

Yapılacak bir şey var mı bilmiyorum bende 1TB Ultra vardı LG Smart TV sorunsuz görüyordu, sanırım bazı TV'ler ürün seçiyor.
    bir de başka bir tv de deneyeyim, bakalım ne olacak
    başka marka (samsung) tv de denedim o da görmedi..ben harici diski pc'ye taktım içindekileri (wd app setup..vb) sildim, film attım..sonra pc'ye tekrar taktım, diski NTFS olarak yeniden biçimlendirdim yine olmadı..acaba bu içindeki programları mı kurmak gerek (wd app setup..vb gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmserdar

başka marka (samsung) tv de denedim o da görmedi..ben harici diski pc'ye taktım içindekileri (wd app setup..vb) sildim, film attım..sonra pc'ye tekrar taktım, diski NTFS olarak yeniden biçimlendirdim yine olmadı..acaba bu içindeki programları mı kurmak gerek (wd app setup..vb gibi)

Alakası yok, görmediyse yapacak bir şey yok.
  • kmserdar kullanıcısına yanıt
    Bende philips android tv var benimkini de görmüyor. neredeyse tamamen dolu belki bir 5-6 dakika takılı bekletsem görebilir , bi disk daha var onu da biraz bekleyince görüyor. O da WD.
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    bende ki tv de philips..wd elements 1 tb'yi sorunsuz görüyor ama wd my passport ultra 2 tb'yi görmüyor..neyse sağlık olsun..yanlız my passport ultra çok hoşuma gitti, elements'den daha hızlı
  • WD My Passport Portable Hard Drive, red
    74.99€ Dip!https://www.amazon.de/TB-Festplatte-Passport-WDBYFT0020BRD-WESN-Kennwortschutz-Datensicherung/dp/B01LQQHEWS

454 TLhttp://www.eksenbilgisayar.com/wd-my-passport-wdbyft0020brd-2.5--2tb-usb3.0-kirmizi-harici-sabit-disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Ocak 2017; 0:1:42 >

Merhaba,

amazon.com da artık sürekli gümrük vergisi üzerine binerek satılıyor. (30 Eur üstü olduğu için sanırım.)
    Aynı durum amazon.de için de geçerli sanırım. Gümrük vergisini verdiğimizde ve kur'u dikkate aldığımızda, arada çok fark kalmıyor gibi sanki artık ?
  • merhaba,

bende 2TB harici bakıyorum,
    slim modeller ile diğerleri arasında okuma/yazma hızları farkı çok fazla mı?
    aşağıdaki ultra slim daha şık ve ucuz gibi duruyor, ne dersiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-2-5-2tb-backup-plus-ultra-slim-usb3-0-metalik-gri-tasinabilir-disk.html

edit: seagate daha inceymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 31 Ocak 2017; 10:2:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Merhaba,

amazon.com da artık sürekli gümrük vergisi üzerine binerek satılıyor. (30 Eur üstü olduğu için sanırım.)
    Aynı durum amazon.de için de geçerli sanırım. Gümrük vergisini verdiğimizde ve kur'u dikkate aldığımızda, arada çok fark kalmıyor gibi sanki artık ?

Hayır, Amazon.de sitesinde eskiden bize özel KDV indirimi oluyordu artık o yok, ne fiyat görüyorsanız aynısını ödüyorsunuz 75€'nun üzerine bir daha vergi yok yani, fark çok cazip bu farka göre asla TR'den alınmaz.
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Amazon'dan daha uyguna alın, hız konusunda 5-10mb fark tercihinizi etkilemesin.
    Bir şeyi tam anlamak istiyorum.

Mesela amazon.com bir ürünü satar iken, ürün fiyatını ayrı, kargo fiyatını ayrı ve gümrük vergisini ayrı gösterirdi. Böylelikle ürünün net birim fiyatı ve karg+gümrük dahil fiyatını görebiliyoruz.

Amazon.de sitesinde yani Almanya'nın sayfasında, ne görüyorsak o mudur ?
    Örnek veriyorum 99 EUR diyor bir ürün için. Bu son fiyat mıdır ? Bu fiyatın üzerine gümrük vergisi eklenmiyor mu ekstra'dan ? Ürün Türkiyeye girdiğinde hani bunun vergisi demiyorlar mı ? (amazon.com peşin peşin tahsil ediyor ve bizi uğraştırmıyor ne güzel.) O yüzden tam anlayamadım bu kısmı. Bu arada 75 EUR değil de, 30 Eur muhabbeti Türkiyede meclisten geçti sanırım ?
  • ConquerorIron C kullanıcısına yanıt
    Amazon sorularınız için Amazon konusuna yazınız, ayrıca sorunuzun cevabı yine aynı konuda mevcuttur.
  • wd bu işin uzmanı
    bende 1 terabayt harici si var ve fotoraf arşvi yüklü eski bir vd vardı fişe takılıp çalışıyordu o bozuldu.daha hariciler ilk çıktığnda 300 tl vermiştik şimdi ağustosta aldığım 1 terabayta 170+ sığorta parası 30 tl ödedim.
    ayrıca kalitesi ve hızı çok güzel.
  • evandevan E kullanıcısına yanıt
    bende bi WD 2tb var,
    bu ikinci disk olacak, sürekli yanımda taşırım diye hafif, ince olsun istiyorum.
    bi şansımı deneyeceğim seagate ile.
  • MY Passport Ultra ile yeni çıkan MY Passport arasında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan58

MY Passport Ultra ile yeni çıkan MY Passport arasında ne fark var?

İlk sayfaya bakınız.

WD çok fazla yeni ürün çıkarmaya başladı, diskte bir değişiklik yok tasarım değişiyor genelde.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.