Şimdi Ara

WD My Passport Ultra Harici Disk 1TB Bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hedgehog24 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende de WD Passpoert Ultra 1TB 2.5 HDD var, durduk yere dosya kopyalarken "önemli bir cihaz donanım hatası nedeniyle istek başarısız oldu." hatası almaya başladım. Parça parça verilerimi başka bir diske kopyalamaya çalıştım. Kopyalama esnasında defalarca işlemler yarıda kaldı. Ve en son hiç okuma yazma dahi yapmadı. Artık dosya okumuyor da yazmıyor da... Diski hızlı formatlayabiliyorum başarılı bitiyor. Fakat tam formatlama yapmıyor. Ayrıca disk hatalarını onarma da sorun yok gözüküyor. HDD low level programı ile format atmaya kalkınca her cluster için failed dönüyor.

Kısacası 3 yıllık disk kendi kendini imha etti. zaten 2 yıl garanti vardı. +1 yıl sonra yeniden bir hdd satın alsın der gibi elimde kaldı.

WD tercih listemde sonlara geriledi...

Bu durumda yapılabilecek bir şey olmadığını düşünmek ile birlikte, Bir çok HDD yazımını da denedim sonuç alamadım.Donanımsal sorundur diye artık bıraktım.

Çözüme yaklaşabilmiş yazılım ile düzeltebilen deneyimli arkadaşlar varsa bilgilerini rica ederim.

Kendi adıma ve aynı sorunu yaşayan kişilere şimdilik geçmiş olsun dilekleri sunarım... :)

Sağlıcakla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.