Arkadaşlar az önce mybookun dik konumdayken yan düştü çok hafif bir düşmeydi ve şu anda tabiri caizse tık yok makinada,tüm fişlerini çekip tekrar taktım makina normalde bağlanınca kendinden açılıyordu artık açılmmıyor.Düğmesinden açınca ışıkları yanıyor fakat pcde hiç gözükmüyor cihaz.Ne yapmalıyım acil yardım lütfen.daha önce açılmış bir kaç konu bulmama rağmen arkadaşlar sonucu konusunda herhangi bir bilgi yazmamışlar.Garantiye girer mi?Bilgiler kurtarılabilir mi?
gecmiş olsun..o kadar basit bir düşmede bir sıkıntı olmaması lazım..cihaz çalışır vaziyetteyse bad sektor olusur ama tamamen off olması garip
bence güç girişinde bi sıkıntı vardır..yani adaptörün giriş yeri belki arızalanmıştır.
düşürdüm dersen garanti olayını unut
Hafif bir düşmede etkilenmezler ama ters bi ana denk gelmiş demek ki.. (düştüğü sırada çalışıyor muydu)
Belleğinizi taktıktan sonra bilgisayarınızın belleği tanıması için bir süre bekleyin. Bu süre içinde bilgisayarınızda hiç bi işlem yapmayın ki bu tanıma, okuma süresi kısa olsun..
Disk yönetiminden hddnizi görebiliyor musnuz? Görebiliyorsanız dosya sistemi ne olmuş bi bakın..
Belleğinizi takın ve çalıştır'a cmd komutunu girin. dos komutu olarak önce bunu deneyin: chkdsk/f bu denetleme bitip de sorun düzelmezse bir de bunu deneyiniz: chkdsk/r
diski taktığımda normalde kendinden açılırdı artık açılmıyor, stündeki düğmeye basınca açılıyor ve mavi ışık diski okuduğunda dönerek yanardı artık sürekli yanııyor.Pc hiçbir şekilde görmüyor
yok mu başına bu tarz bir olay gelen arkadaş yahu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme