Şimdi Ara

WD Mybook essential 500Gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba WD'in aşağıdaki modelini almayı düşünüyorum ve en uygun fiyata bu sitede buldum fakat siteye güvenemiyorum ayrıca
    aynı model numarasıyla farklı sitelerde 8 MB ve 16 MB önbellekli diskler var... bunu anlamanın bir yolu yok mudur.

http://www.nakitsepet.com/asp/show_stock.asp?product=WDH1U5000E

ayrıca site hakkınde ne diyorsunuz? bu fiyata yakın daha bilinen bir yer tavsiye edebilir misiniZ?

• yuh fiyata bak
    benimde harici hdd ihtiyacım var en az 500gb, birisi fiyatlar düşücek demişti acaba bu da başlangıcımı daha da bekleyelimmi hdd doldu taştı?
    bu sitedeki ürün---> WD Mybook Essential (üzerinde yuvarlak var)
    birde bu var---> WD MY BOOK2 ESSENTIAL USB 2.0 500GB 3.5" TAŞINABİLİR DİSK WDH1U5000E (düz çizdi var)
    bunların arasında yazma okuma hızı veya başka bildiğiniz bi fark varmı arkadaşlar?
  • İlki bildiğim kadarıyla ilk çıkanlardan my book2 olan ise daha sonra çıkan ürün. Ama ikisi de usbyle aktarıyorsa belli bir hızı geçemezsiniz.
  • e-sata hdd ler pahalı hiç de fiyatı düşmüyor + laptop kullanıcıları express kart takmak zorunda(çok az modelde e-sata var) + e-sata kablosu = cooook pahalı

eğer film, müzik gibi uygulamar takılmadan oynatılabiliyorsa bence USB hdd ler daha mantıklı, oyunlar dahiliden oynanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpmeplease -- 18 Ağustos 2008; 0:50:30 >
  • tınnnnnn....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpmeplease -- 19 Ağustos 2008; 5:20:30 >
  • sitenin tasariminda bile hayir yok :) sanirim oradan almayacagim
    bu arada bazi arkadaslar usb 3'ten bahsetmis. simdi bu diski alsam mi? daha ucuza hatta 2,5"lik birsey mi alsam?
  • Ben de bundan istiyorum 150 ye buldum exa da alsam mı diyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: helpmeplease

yuh fiyata bak
    benimde harici hdd ihtiyacım var en az 500gb, birisi fiyatlar düşücek demişti acaba bu da başlangıcımı daha da bekleyelimmi hdd doldu taştı?
    birde bu var---> WD MY BOOK2 ESSENTIAL USB 2.0 500GB 3.5" TAŞINABİLİR DİSK WDH1U5000E (düz çizdi var)
    bunların arasında yazma okuma hızı veya başka bildiğiniz bi fark varmı arkadaşlar?

Ben demiştim
    Eylül sonuna kadar bekleyin daha düşmezse bulabildiğiniz en yüksek kapasiteli olanı alın.
    Ekimden itibaren stoklar tükeneceği için yeni zamlar başlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: helpmeplease

yuh fiyata bak

Ben demiştim
    Eylül sonuna kadar bekleyin daha düşmezse bulabildiğiniz en yüksek kapasiteli olanı alın.
    Ekimden itibaren stoklar tükeneceği için yeni zamlar başlar.

Saol hocam, o zaman bekleyebildiğim kadar beklicem dediğim gibi artık dolmak üzere 250gb lık hdd im.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.