Şimdi Ara

wd passport 250 gb hd yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "bu usb aygıtı yüksek hızlı usb 2.0 bağlantı noktasına bağlanırsa daha hızlı çalışabilir. kullanılabilir bağlantı noktaları listesi için buraya tıklayın."

bilgisayara taktığımda aynen böyle bir uyarı çıkıyor ve gerçekten de çok yavaş çalışıyor. daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım aynı bilgisayar ve aynı bağlantı noktalarını kullanmama rağmen. bilen arkadaşlar bana yardımcı olursa gerçekten de çok sevineceğim.

• bende de 120 gb lığı var herşey iyi güzelde fat32 disk bu 4 gb dan yüksek verileri atamıyorum ntfs ye çevrilebiliyormu acaba bu disk ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: surgeon84
    "bu usb aygıtı yüksek hızlı usb 2.0 bağlantı noktasına bağlanırsa daha hızlı çalışabilir. kullanılabilir bağlantı noktaları listesi için buraya tıklayın."

Merhaba arkadaşım,

Daha önce bu şekilde bir mesaj almadı isen büyük ihtimalle sp2 yükledin sanırım.Anakart usb 1.1 hızında çalışıyor olabilir.Bu sebeple windows Usb. 2.0 çalışan diskin için daha hızlı bir veriyolu kullanman tavsiyesinde bulunuyor :)
    Daha çok usb 1.1 köprüsü kullanan ICh 7 yoluna sahip kartlarda bu mesaj alınıyor.Pc'nin anakartı usb 2.0 çalışıyor ise ya chipset sürücülerini yüklemen gerekecek veya pc'ne 7-8 milyon civarı bir ücret ödeyerek 4 portlu internal pci / usb 2.0 kartlardan al sorunun çözülür.

• Bios ayarını bir kontrol et usb 2.0 oradan aktive ediliyor
  • harddiskin kutusu ile ilgili bir problem olabilir mi acaba arkadaşlar? sp2 yüklemedim yeni ve hem imzamda yazan laptopumda hem de normal başka bi bilgisayarda denedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BakimsizTarzan

bende de 120 gb lığı var herşey iyi güzelde fat32 disk bu 4 gb dan yüksek verileri atamıyorum ntfs ye çevrilebiliyormu acaba bu disk ?

Disk Biçimlendirden NFTS Formatına Çevirebilirsin.
  • yazma hızı nedir bu ürünün?

16 gb boyutundaki tek dosyayı notebook'dan 250 gb wd passporta 16 dk'da kopyaladım. bu süre normal mi?

wd passport 250 gb hd yardım !!!

bir de bu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslansinkaplansin -- 7 Ocak 2008; 21:57:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.