Baya uğraşmışsın. Detaylı cevap için teşekkürler. Yalnız benim kaldırmak istediğim bölüm CD olarak gördüğü smart ware bölümüdür. WD unlocker vs ile bir sorunum yok. Bilgisayara taktığımda HDD ve CD olarak iki adet veri kaynağı takmışım gibi görüyor. Birisi normal HDD diğeri de CD olarak gördüğü Smart Ware bölümü. Ben direk USB bellek gibi görmesini istiyorum. Çünkü PS3'e taktığımda PS3 algılamıyor. Ayrıca ben o programları hiç kullanmıyorum ve ikinci bir uyarı gelmesini istemiyorum. Bu sebeple fiziksel olarak kaldırmam gerekli. Bu da mümkün değilmiş sanırım.
***@rmour***
kullanıcısına yanıt
Aynı sorunu bende plazma TV'ye taktığımda Unlocker şifreleme yazılımı yüklü diye yaşadım zira HDD şifreli iken, TV, PS3 vs gibi diğer cihazlarda, o şifre yazılımının çalışacağı algoritmik bir işletim sistemi arayüzü olmadığı için görmüyor sanırım. O yüzden bende WD Unlocker'ı dediğim şekilde sildim. Bu arada yukarıda ki mesajda "Kanıt;" dedikten sonra gene ilk resmi atmışım o yüzden WD Unlocker ile SmartWare'nin aynı sanal diski oluşturduğunu görmemişsin zira bahsettiğin sanal diskin aynısı WD Unlocker'da da vardı ve onu yukarıda anlattığım şekilde kaldırdım. Sende aynı yolu SmartWare için dene istersen;
Tabi ben sırf deneme amaçlı yaptığım için WD Unlocker'ı tekrar kurup HDD'yi şifreledim;
Ayrıca dün yanlışlıkla 3TB My Book için "Bölümü Etkin Olarak İşaretle" dediğimden dolayı bugün tekrar bir format atıp o etkinliği kaldırmak istiyorum. Zira bunu işaretledikten sonra sistemin açılacağı HDD olarak tekrar ana HDD'ni seçsen de, işaretlediğin HDD'den bu işaret kalkmıyor. Bende içim rahat etsin diye tekrar bir format atayım dedim ne olur ne olmaz 7,8 yıllık ömürlük arşivim var içinde.
Ek olarak;
WD Caviar Black 3.5" 1TB WD My Passport Ultra 2.5" 1TB WD My Book 3.5" 1TB Taşınabilir
3 adet WD'nin ürünlerini kullandığımı belirteyim Umarım sorunun benimki gibidir de kurtulabilirsin. Aksi taktirde WD'ye saydıra bilirsin
radyoaktif
kullanıcısına yanıt
Yine uğraşmışsın. Teşekkürler. Aynen öyle yaptığı için devreye giremiyor. Dediklerini deneyeceğim umarım olur. Yoksa dediğin gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme