Şimdi Ara

WD SN530 256GB - 299 TL / WD SN550 500GB 679 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 7 Nisan 2022; 13:0:12 >

• iyi fiyat aldım. teşekkürler.

• SN500 modelinin 1 TB olanını 750 liraya aldım İtopya'dan. Alırken böyle değerlendirin derim. Kasım-aralık civarıydı.

• TugayTugran T kullanıcısına yanıt
    Şimdi o fiyata alabiliyor musunuz? 4-5 ay geçmiş, o zaman dolar kuru ne idi şimdi ne? Eski fiyatları verip kafa karıştırmayın pls:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • satıcının yorumu yok. ürün 2. el falan çıkmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana_ -- 7 Nisan 2022; 14:25:26 >
  • n11 deki satıcı biraz şüpheli :))

• Sintai kullanıcısına yanıt

Daha 2 gün önce 1700 liraya bu vardı mesela. Anakartı hakkını verecek model olan varsa mesela çok daha f/p. SN550 kullanan biri olarak söylüyorum bu paraya alınmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    WD de DRAM yok sanırım, bu bi dezavantaj olur mu?

• fb33 F kullanıcısına yanıt

Dezavantaj tabii ki. Ama şöyle söyleyeyim bu tür SSD'ler gerçekten iyi fiyata alındığında harika oluyor. Ben şimdilik bu ürünü ana depolama + 1 TB 2.5'' Seagate HDD kullanıyorum. İkisi de aslında ofis amaçlı kullandığım laptoptan çıkma. Eğer üst seviye sisteminiz varsa ana depolama olacak bir SSD değil. Kendi tecrübem ile söylüyorum. Neden böyle kullandığımı sorarsanız linkini verdiğim Corsair tarzında üst seviye SSD'lerin ucuzlamasını bekliyorum.

PS: Laptop vs için düşünürseniz alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TugayTugran -- 7 Nisan 2022; 16:49:16 >
  • TugayTugran T kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. ben kendim sizin linkte attığınızı kullanıyorum.
    ortaokula giden yiğenim için bi bilgisayar topluyorum onda kullanmak için bir ssd arıyorum.
    bu wd’ de kararsız kaldım. aslında eski bilgisayarından kalma sata ssd var onumu kullansam yoksa bunu mu alsam karar veremedim.

Üst seviye bir sistemniz varsa windows kuracağınız ana sürücünüzü daha kaliteli bir SSD yapmanızda fayda var o da hızdan ziyade uzun yıllar dayanıklı ve sorunsuz kullanım için fakat orta halli bir sisteminiz varsa ha DRAM li olmuş ha olmamış açıkçası insanlar SSD ye haddinden fazla önem veriyor hele ki hızlarına falan takılanlar var. Windows ortamında oyun ve gündelik kullanım için 5000/5000 ile 500/500 ün bile hiç bir farkı yok gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 7 Nisan 2022; 17:17:27 >

Sata ile devam edin derim şahsen. Çocuk yaşta daha sonuçta. Üniversite öğrencisi için bile son derece kullanışlı SATA SSD'ler hala hocam. Masraf gibi geldi gözüme.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam. Harfiyen katılmakla birlikte fiyata göre değerlendirmek lazım diyorum. Örnek olarak 1 TB SN550 için 1300 vermektense o Corsair 1700 eder derim. Ama 2000 ve üstü olsaydı o zaman farka değmez profesyonel iş yapmayanlar için derdim. Yani ne amaçla kullanılacağı ve piyasa fiyatlarına göre değişir bu iş. Herkes için geçerli en iyi seçenek yoktur.

• cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Ben 500 lüğü aldım geldi gayet iyi yedek depolama için aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.