Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HD markası fark etmez. USB 2.0 olduktan sonra hepsi uyumludur, olmayan da kalmadı zaten. Firewire ve e-sata da farklı tipte bağlantı şekilleri. Bildiğim kadarıyla aralarında en perofrmanslı olanı e-sata'dır ama diski WDTV ile kullanacaksanız USB dışında diğerlerinin bir faydası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

HD markası fark etmez. USB 2.0 olduktan sonra hepsi uyumludur, olmayan da kalmadı zaten. Firewire ve e-sata da farklı tipte bağlantı şekilleri. Bildiğim kadarıyla aralarında en perofrmanslı olanı e-sata'dır ama diski WDTV ile kullanacaksanız USB dışında diğerlerinin bir faydası yok.

Teşekkür ederim cevap için.

Vatandan HD bakıyorum ancak bazılarında usb 2.0 yazmıyor o yüzden 2.0 mı değil mi anlamak zor.

HD alıp cover mı alsam yoksa komple external mı alınmalı konusunda da 2 ye bölündüm ancak ayrı almak daha da tuzlu çıkıyor gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Electroworldde aynı standda hem 1. nesil hemde 2. nesil beraber aynı fiyata satılıyor.Benim aldığım dts'li ve son kutuydu.İşe uyananlar kapmış.
    Yalnız aleti akşam heycanla kurdum hızlı ve öfkeli 4 mkv koydum bingo ses ve görüntü ayrı gitti başka mkv koydum onda problem yoktu.LG 500 gb harici diski görmedi 2. bingo.4gb lık usb bellekle film seyrettik.harici diski neden görmemiş olabilir.Daha önce böyle bir olay yaşamış olan varmı.Yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar.

Filmi bilgisayarda denedim.Sorun filmdeymiş.Ses bilgisayarda da erken geliyor.LG bellek ilk taktığımda görmemişti sonra tekrar denedim gördü.Birşey anlamadım ama şu anda sorunsuz çalışıyor.Birde şu altyazı ismi illa aynı olacak derdi olmasa güzel olacakmış.Şimdi keyfini sürüyorum.Doldurdum filmleri harici diske,hangi film hangi dvd de diye aramama gerek yok.Çok güzel oldu.

• Arkadaşlar ürünün kodu: WDBABG0000NBK ise vatan da satılmakta olunan, kodu: WDBABF0000NBK olan 1. versiyonmudur? Adamlar yeni demişler o yüzden kafam bulandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Austin powers

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

HD markası fark etmez. USB 2.0 olduktan sonra hepsi uyumludur, olmayan da kalmadı zaten. Firewire ve e-sata da farklı tipte bağlantı şekilleri. Bildiğim kadarıyla aralarında en perofrmanslı olanı e-sata'dır ama diski WDTV ile kullanacaksanız USB dışında diğerlerinin bir faydası yok.

Teşekkür ederim cevap için.

Vatandan HD bakıyorum ancak bazılarında usb 2.0 yazmıyor o yüzden 2.0 mı değil mi anlamak zor.

HD alıp cover mı alsam yoksa komple external mı alınmalı konusunda da 2 ye bölündüm ancak ayrı almak daha da tuzlu çıkıyor gibi..

Hepsi USB 2.0 Alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 21 Aralık 2009; 17:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Austin powers

Arkadaşlar ürünün kodu: WDBABG0000NBK ise vatan da satılmakta olunan, kodu: WDBABF0000NBK olan 1. versiyonmudur? Adamlar yeni demişler o yüzden kafam bulandı...

2. versiyon
  • Dr Power sizde philips 5990 yokmuydu,sizdemi WD ye geçtiniz.
  • İnternette .sub uzantılı altyazıları okumadığı sçyleniyor. Alan arkadaşlarda bu sorun var mı? Özelliklerinde de desteklediği yazıyor halbuki.
  • WDBABG0000NBK-EESN evet bu ikinci versiyon zaten üstünde dts yazıyor,
    austin powers ayrıca bende de seagate 1tb taşınabilir disk var. sorun olmadan görüyor. kaldı ki taşınabilir disklerde 2.0 usb olduğu sürece markanın ne olduğu önemli değil çoğu oynatır. siz yine de bilinen markadalardan şaşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar000

Forumda yeni ürün olduğu söyleniyor ancak ben tam bilmiyorum. ses çıkışını hdmi-dvi kablonu televizyona takınca tv den alabilirsin.

alamazsınız dvi giriş ses taşımaz WD2in setero çıkışlarından ses almalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: eferik

İnternette .sub uzantılı altyazıları okumadığı sçyleniyor. Alan arkadaşlarda bu sorun var mı? Özelliklerinde de desteklediği yazıyor halbuki.

okuyor arkadaşım daha sorunlu alt yazı denk gelmedi bana.
  • evet sub. uzantılı alt yazıyı okumadı. seçeneklerden alt yazıyı sub olarak seçme imkanımız yok mu diye düşündüm ama bir daha denemedim sub. uzantılı alt yazıyı. üründe desteklediği yazıyor
  • daha önce verdiğim model no larını tekrar vermekte yarar var:
    quote:

Orijinalden alıntı: riveral

wd hd tv modellerinde kafası karışanlara model adları: (TR dekiler EMEA ve pal diye geçenler)

WD TV HD Media Player (1st Gen.): WDAVN00B / WD00AVN / WDAVP00B / WD00AVP

US (NTSC): WDAVN00BN
    EUROPE (PAL): WDAVP00BE
    ASIA (NTSC): WDAVN00BS
    MULTI-CITY ASIA (PAL): WDAVP00BS / WDAVP00BP

WD TV HD Media Player (2nd Gen.): WDBABF0000NBK / WDBABF0000NBK / WDBABG0000NBK / WDBABG0000NBK

PAN AMERICA (NTSC): WDBABF0000NBK-NESN
    COSTCO (NTSC): WDBABF0000NBK-NECS
    JAPAN (NTSC): WDBABF0000NBK-JESN
    MULTI-CITY ASIA (NTSC): WDBABF0000NBK-SESN
    MULTI-CITY ASIA (PAL): WDBABG0000NBK-SESN
    EMEA (PAL): WDBABG0000NBK-EESN
    AUS/NZ (PAL): WDBABG0000NBK-AESN

WD TV Live Media Player: WDBAAN0000NBK / WDBAAN0000NBK / WDBAAP0000NBK / WDBAAP0000NBK

PAN AMERICA (NTSC): WDBAAN0000NBK-NESN
    JAPAN (NTSC): WDBAAN0000NBK-JESN
    APAC (NTSC): WDBAAN0000NBK-PESN
    APAC (PAL): WDBAAP0000NBK-PESN
    EMEA (PAL): WDBAAP0000NBK-EESN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riveral -- 21 Aralık 2009; 23:07:09 >

• quote:

Dr Power sizde philips 5990 yokmuydu,sizdemi WD ye geçtiniz.

Hayır geçmedim Bu cihazlarda seyredeceğim filmler (8-10 GB) için şu anda ne yerim nede çekecek zamanım var
  • benim merak ettiğim bu cihazda komponent giriş var mı yoksa sadece kompozit mi? ağ bağlantısını kullanmıycağım için live almak istemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminsim

benim merak ettiğim bu cihazda komponent giriş var mı yoksa sadece kompozit mi? ağ bağlantısını kullanmıycağım için live almak istemiyorum..

Sadece kompozit giriş var tabii birde hdmi.
  • Bu durumda vatanın sitesinde harf hatası var. Bu arada merak ettiğim; ürünün PAL olması ile NTSC olmasının ne farkı olur bizler açısından?

Olması gereken kod: WDBABG0000NBK
    Vatandaki kod: WDBABF0000NBK
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminsim

benim merak ettiğim bu cihazda komponent giriş var mı yoksa sadece kompozit mi? ağ bağlantısını kullanmıycağım için live almak istemiyorum..

Component giriş Live ile mini denilen modelinde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

quote:

Dr Power sizde philips 5990 yokmuydu,sizdemi WD ye geçtiniz.

Hayır geçmedim Bu cihazlarda seyredeceğim filmler (8-10 GB) için şu anda ne yerim nede çekecek zamanım var

Ben WD ye geçtim ama MKV indirip zaman kazanmak için :) .Birde DVD kalabalığından bıktım.
  • Aleti hdmı çıkışından dvı bağşlantısı olan 720p desteklı lcd me bağladım.fakat mevcut divx filmlerimde görüntüden pek haz alamadım daha kötü gibi geldi.Durum nedendir size.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.