Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

Arkadaşlar electroworld de 189 lira imiş 25 - 28 aralık tarihleri arasında..

http://forum.donanimhaber.com/m_36628883/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36633579

Eğer arasına gen2 de serpiştirilmiş ise kaçırmayın derim..

Teşekkürler,alıcam bu cihazı yalnız harici disk olarak 2.5''lik disk alsam performansında sorun olurmu,3.5'' alıp elektrikle adaptörle uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wilym@n -- 26 Aralık 2009; 0:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_36628883/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36633579

Teşekkürler,alıcam bu cihazı yalnız harici disk olarak 2.5''lik disk alsam performansında sorun olurmu,3.5'' alıp elektrikle adaptörle uğraşmak istemiyorum.

Gen1'ler yok ya da ben göremedim. Ürün fiyatı Gen2 için geçerli...

• arkadaşlar merhaba , bu ürünü internetten yeni sipariş ettim fakat başka bir forumda çok inanasım gelmedi ama altyazılarla ilgili önemli bir sorun okudum.
    şimdi dediklerine göre mkv filmlerde , filmin içinde önceden eklenmiş alt yazı seçenekleri varsa(ki hepsinde var hemen hemen) bizim sonradan eklediğimiz srt
    alt yazıyı filme aynı isimde bile kaydetsek görmüyormuş.
    pek inanmadım ama doğruysa siparişi iptal edecem doğrumudur?
  • Hayır arkadaşım doğru değil. Elimdeki Red Cliff filminde 3 tane gömülü altyazı var (İngilizce, Fransızca ve Türkçe), ben de böyle olduğunu bilmeden bir Türkçe harici daha koydum. Film oynarken altyazı menüsüne girdiğimde 4 tanae altyazı seçeneği görüyorum. Her iki Türkçe altyazıyı da seçebiliyorum. Hatta harici ile dahili altyazılardaki yükseklik farkını bu şekilde karşılaştırabilmiştim.

Sen sub'lara bulaşma yeter, onları görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Hayır arkadaşım doğru değil. Elimdeki Red Cliff filminde 3 tane gömülü altyazı var (İngilizce, Fransızca ve Türkçe), ben de böyle olduğunu bilmeden bir Türkçe harici daha koydum. Film oynarken altyazı menüsüne girdiğimde 4 tanae altyazı seçeneği görüyorum. Her iki Türkçe altyazıyı da seçebiliyorum. Hatta harici ile dahili altyazılardaki yükseklik farkını bu şekilde karşılaştırabilmiştim.

Sen sub'lara bulaşma yeter, onları görmüyor.

çok teşekkür ederim cevabınız için.
  • Altta ve üstte çıkan bantları yok etmek için MatroskaPropv2.8 programını indirdim.

MatroskaPropv2.8 programı ile filmin yedeğini almadan çıkış ve orjinal pixel ayarlarını bozmuş bulunuyorum. Pixel orjinal olarak 1280×67 çıkış çözünürlüğü de 16×0 görünüyor ve dolayısı ile filmi bilgisayar gösterdiği halde wd tv göstermiyor.

bunları nasıl düzeltebilirm?

filmleri altta bant olmadan tam ekranda izlemenin başka bir yolu varsa söylerseniz sevinirim.
  • quote:

aynen öyle arkadaşım 1 saat kadar önce ew gittim arasına serpiştirmişler gen2 yi aldım 189 a bakıyorum lu anda keyfime bu kampanya çok güzel oldu valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: raja_ss

Altta ve üstte çıkan bantları yok etmek için MatroskaPropv2.8 programını indirdim.

MatroskaPropv2.8 programı ile filmin yedeğini almadan çıkış ve orjinal pixel ayarlarını bozmuş bulunuyorum. Pixel orjinal olarak 1280×67 çıkış çözünürlüğü de 16×0 görünüyor ve dolayısı ile filmi bilgisayar gösterdiği halde wd tv göstermiyor.

filmleri altta bant olmadan tam ekranda izlemenin başka bir yolu varsa söylerseniz sevinirim.

ayrıca bir şey daha sorucam.

wdtv 2. nesil için unofficial firmware ler var mı? 1. nesil için olan temalar çok hoşuma gitti.onları uygulamak istiyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

quote:

Dostum ben ew tan 2,5'' seagate expansion harici diskte aldım 139'a. Yüksek bitrate li filmleri dahi harici disk ten sorunsuz takılmadan oynatıyor

• Dün hepsiburada.com dan sipariş verdiğim 2.GENERATION olan WD TV - HD MEDIA PLAYER bu sabah elime ulaştı. hemen açıp kutunun içindekilere baktım ama içinden HDMI kablosu ile Optic ses kablosu çıkmadı. Kabloları teknosa dan aldım bugün. HDMI kablosu proffessional 1.3c high-speed. Daha kurmadan resimlerini çekip foruma koymak istedim, resim aşağıda. Bu arada bana KDV dahil 305 milyona geldi.

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN )
  • Cihazı kudum ve internet üzerinden yeni firmware'i yükedim. Yanlız bazı sorularım olacak, cihazın display ekranına yeni temalar yükleyebilirmiyim ve bunu nasıl yapmam gerektiğini tam bilmiyorum.
    Sellect source bölümünden pc nin içini gösterebilmem için ACCOUNT ve PASSWORD bölümlerine hangi ismeri girmem gerekiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • aşağıdaki linkte bazı temalar buldum. belki işinize yarar.

http://www.wdtvc.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=152
  • quote:

Orijinalden alıntı: raja_ss

Altta ve üstte çıkan bantları yok etmek için MatroskaPropv2.8 programını indirdim.

Dostum bende altta üstte bant çıktımı ayarlardan ekran boyutunu normaldeyse-geniş ekrana, geniş ekrandaysa-normale getiriyorum ve tam ekran oluyor. Her çözünürlükten video var elimde ve hiç birinde ekran boyutunu doğru yaptıktan sonra siyah bant olayı olmuyor. Hatta diyebilirim ki bazı filmleri bilgisayarımda izlerken bile uğraşmama rağmen tam çerçeveye sığdıramıyorken WD HD Media player da hiç sorun olmuyor.

• electroworld'e gidecek arkadaşım olursa benim içinde gen 2 alabirse çok sevinirim,pm atabilirsiniz teşekkürler. edit: ekleme

hamucera ( Zafer ) arkadaşıma çok teşekkür ederim,benim için EW den alıp gönderdi sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerson -- 30 Aralık 2009; 21:08:24 >
  • aleti alalı 1 hafta oldu...

genel olarak memnunum .fakat birkaç sorum olucak yanıtlarsanız çok sevinirim..

1-Altyazıyı hiç bir şekilde siyah bandın üzerine denk getiremedim dolayısıyla 2 satırlık altyazılar beni rahatsız ediyo goruntunun uzerine gelmesi sebebiyl..tv den görüntü oranlarını da değiştirdim sonuc alamadım.ayrıca wd nin menbusunde pal yazan ayarda değişmiyo bi türlü..ne yapmam gerekiyor?

2- benim ses sistemim normal yoldan wd media playera baglı yani optik kablo kullanmıyorum çünkü 5+1 sistemi eski.kafama takılanşu menuden sesi digital yaptıgımda neden dts ses kanalı olan filmlerin sesini alamıyorum ac3 ler doğal olarak alabiliyorum.menuden tekrar stereo yu sectigimde dts kanallı filmlerden de ses alabiliyorum ama bi sorun var sanırım?bir de ses sisteminden direk tvye girmek mi?, ses sisteminden media playera girmek mi daha iyi ses getirisi saglar?acemice bi soru olabilir bilgim üstadlar kadar çok değil..

3- bende wd nin 1tb lık harici diski var.bunu wd media player a bagladımda menuler cok hızlı fakat bazen inanılmaz yavaslıyo menuler takılıyo filmi acmak imkansız hale geliyo..kapatıp acınca düzelmiyo.fişten cekmem gerekiyo düzelmesi için.bunun sebebi nedir?

4- insanlar 2 usb girişinden bahsediyo benim inceledigim kadarıyla alet uzerinde tek giriş var dogrumudur?hub ile mi 2 usb girişi elde ettiklerini söylemeye çalışyıolar?

5-firmware 1.0.77 diye indiriyosun ama içinde 1.0.75 cıkıyo sizde aynı durum var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyaegr -- 27 Aralık 2009; 13:30:16 >

• 1- benim hatırldığım altyazıyı aşağı alamasan bile görüntüyü yukarı alabiliyorsun sinemaskop filmlerde bu şekilde idare edebilirsin şimdilik yeni firmware ile düzeltilecek bu altyazı ayarları

2- muhtemelen alet ac3 ses olduğu zaman hem digitalden hem stereodan sinyal gönderiyor

neticede normal yolla bağladığın zaman alacağın ses tereodur o yüzden digitalde bırakmanın anlamı yok stereoda olsun

3- bilmiyorum

4- bir tane arkada bir tane yanda olmalı iyice bak

5- 1.0.77 ile bir sürü WD'i hacamat etti WD o yüzden içinden 1.0.75 çıkıyor gerçi değiştiriyor galiba bozulan WD'leri
  • teşekkür ederim arkadaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyaegr

aleti alalı 1 hafta oldu...

genel olarak memnunum .fakat birkaç sorum olucak yanıtlarsanız çok sevinirim..

2- benim ses sistemim normal yoldan wd media playera baglı yani optik kablo kullanmıyorum çünkü 5+1 sistemi eski.kafama takılanşu menuden sesi digital yaptıgımda neden dts ses kanalı olan filmlerin sesini alamıyorum ac3 ler doğal olarak alabiliyorum.menuden tekrar stereo yu sectigimde dts kanallı filmlerden de ses alabiliyorum ama bi sorun var sanırım?bir de ses sisteminden direk tvye girmek mi?, ses sisteminden media playera girmek mi daha iyi ses getirisi saglar?acemice bi soru olabilir bilgim üstadlar kadar çok değil..

3- bende wd nin 1tb lık harici diski var.bunu wd media player a bagladımda menuler cok hızlı fakat bazen inanılmaz yavaslıyo menuler takılıyo filmi acmak imkansız hale geliyo..kapatıp acınca düzelmiyo.fişten cekmem gerekiyo düzelmesi için.bunun sebebi nedir?

4- insanlar 2 usb girişinden bahsediyo benim inceledigim kadarıyla alet uzerinde tek giriş var dogrumudur?hub ile mi 2 usb girişi elde ettiklerini söylemeye çalışyıolar?

2- Dostum senin ses sistemin büyük bir ihtimalle dts kodlu sesleri çözemiyor. O yüzden sesi dijital yaptığın zaman ses alamıyorsun. Dts kodlu medyalarda sesi stereo yap. Diğerlerinde dijital yap. Bende dts çözebilen bir ses sistemi var dijitale getirince çok fark oluyor gerçekten.

3- Bu yavaşlama çok hdd de çok fazla video ve müzik dosyaları varsa, menülerdeki bütün videolar ya da bütün müzikler gibi seçeneklerde olabilir. Ya da hdd çok dolu olduğu için olabilir. Benim 320 gb lık hdd yarısı bile dolu değil bi yavaşlama yok.

4- İkinci usb aletin arkasında güç girşinin hemen yanında. Ancak pek kullanışlı değil sağındaki solundaki soketler dolu olunca flash disk falan takamıyorsunuz.

• Selam Arkadaşlar Bende Bu hafta sonu elekroword den 189 tl ye aldım gen2 olandan
    Bi kaç sorum olacak

1. Ses ayarı yapılamıyormu kumandadan ? Ses sisteminden seyrettiğimden televizyondan falan ayar olmuyo

2. Son kullanılanlar sekmesindeki şeyler silenemiyomu ?

3. Farklı arayüzler varmı varsa nerden indirebiliriz.
  • arkadaşlar benimde kısa bir sorum olcak evet diyin hemen gidip alcam çift ses dosyalı mkvlerde ses seçimi yapabiliyormuyuz...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.