Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talisma

arkadaşlar benimde kısa bir sorum olcak evet diyin hemen gidip alcam çift ses dosyalı mkvlerde ses seçimi yapabiliyormuyuz...

Evet.
  • Dün akşam Kehanet filmini izledim. Hem İngilizce hem de Türkçe ses vardı ve 1080p mkv idi. İki ses arasında geçiş yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccmeric

2. Son kullanılanlar sekmesindeki şeyler silenemiyomu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 28 Aralık 2009; 20:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talisma

arkadaşlar benimde kısa bir sorum olcak evet diyin hemen gidip alcam çift ses dosyalı mkvlerde ses seçimi yapabiliyormuyuz...

bunu yapamayan cihaz var mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccmeric

Selam Arkadaşlar Bende Bu hafta sonu elekroword den 189 tl ye aldım gen2 olandan
    Bi kaç sorum olacak

1. Ses ayarı yapılamıyormu kumandadan ? Ses sisteminden seyrettiğimden televizyondan falan ayar olmuyo

2. Son kullanılanlar sekmesindeki şeyler silenemiyomu ?

3. Farklı arayüzler varmı varsa nerden indirebiliriz.

1. Bu aletin en büyük eksisi bu bence, evet kumandadan ses ayarı yapılamıyor.

2. Ne yazık ki silinemiyor.

3. Ben de bilmiyorum ama çok gerekli bişey değil bence.

Bir de şu mp3 dosyalarında neye göre resim gösteriyor onu anlamadım. Ben mp3 dosyalarının içine sanatçı resimlerini jetaudio sayesinde eklemiştim. Sonyericsson walkman telefonum için. O yüklü resimlerden bazılarını gösteriyor bazılarını göstermiyor. Neden acaba?

• merhaba arkadaşlar,
    WD TV HD 2 ile kullanabileceğim, 1000TL ye kadar iyi bir ses sistemi var mıdır ? 2+1 ya da 5+1 mümkünse dts, surround, dolby digital gibi unsurları da desteklesin. çok mu şey istedim
    ya da soruyu şöyle değiştirim Logitech Z5500 den başka ne olabilir ?
  • Selam herkese

bir kaç sorum olacak saçma ise kusura bakmayın.

1. play list nasıl yapılıyor hangi programı kullanmam gerekli. winampta yaptığım playlistleri tanımadı (belki saçma bişey yaptım). Özellikle müzik dosyaları için çok önemli benim için.

2. Güncelleme için internet sitesine girdiğimde WD TV GPL Code diye birşey gördün nedir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

merhaba arkadaşlar,
    WD TV HD 2 ile kullanabileceğim, 1000TL ye kadar iyi bir ses sistemi var mıdır ? 2+1 ya da 5+1 mümkünse dts, surround, dolby digital gibi unsurları da desteklesin. çok mu şey istedim

İlk bulduğumu yazıyorum :

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152492&productid=evphhts3377

LG'nin de bazı modelleri var. Önemli olan optik giriş olması.

• EVEREST H5402 OPTIK girişli 5+1 ses sistemi.bulabılrısen hem fiat hem perfonmans olarak en ii urun.ama bulması zor..naçizane tavsiyem..
  • bir arkadaş alt yazıların rengini seçebildğini söylemişti yanlış hatırlamıyosam
    Ben baktım bende V....75 e yükseltiğim halde öyle bişey yok ???
    ve altyazıda 40 ın üzerine çıkabiliyomuyuz?,
    ;;Son soru illegal bir firmware varmı bu alet için? daha özellikli ?
  • merhabalar. bu üründe altyazının yerini değiştiremiyoruz değilmi. bazı videolarda çok üstte çıkıyorda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

merhaba arkadaşlar,

Dostum senin ilacın LG ht503sh yada LG ht503th.İkisi de 5.1 dolby, DTS, 500w, spdif ve hdmi çıkışlı. Sh ile biten 380 tl civarında yani daha ucuz ama ayaklı hoparlörü yok, th ile biten daha pahalı ama ayaklı hoparlörleri var. Tavsiye ederim ayrıca dts sesleride çözüyor. 5+1 olarak verebiliyor.
  • su an vatan bilgisarda bu ürün 200 tl 5 taksit(world).emin olamadıgım birşey var WDBABG0000NBK-EESN tutuyor ama resimde dts.2 falan yazmıyor.sizce bu ürün yeni nesil mi :) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aare35 -- 30 Aralık 2009; 4:15:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aare35

su an vatan bilgisarda bu ürün 200 tl 5 taksit(world).emin olamadıgım birşey var WDBABG0000NBK-EESN tutuyor ama resimde dts.2 falan yazmıyor.sizce bu ürün yeni nesil mi :) ?

Yeni nesil olması lazım bende senin gibi tereddütteydim arkadaşıma aldım yeni nesil çıkmadı aradım hemen gelin değiştrelim dediler sorunsuz değiştirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shevchenco

quote:

Orijinalden alıntı: aare35

su an vatan bilgisarda bu ürün 200 tl 5 taksit(world).emin olamadıgım birşey var WDBABG0000NBK-EESN tutuyor ama resimde dts.2 falan yazmıyor.sizce bu ürün yeni nesil mi :) ?

Yeni nesil olması lazım bende senin gibi tereddütteydim arkadaşıma aldım yeni nesil çıkmadı aradım hemen gelin değiştrelim dediler sorunsuz değiştirdiler

vatan bilgisayara güveniz az. 4 şikayet mailime cevap dahi vermediler.nasıl kurumsal oluyor boyle şirketler anlamıyorum. Telefonla arayıp bir de öyle teyit almak lazım.shevchenco saol yorum için...
  • WD LIVE için custom firmware çıkmış sanırım.

WD gen2 için ses seda yok mu?

Film resim boyutlarının büyümesini istiyorum bir an önce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

WD LIVE için custom firmware çıkmış sanırım.

çıkan yan sanayi güncelleme bildiğim kadarı ile..

wd tarafından çıkarılmasını beklemek bana daha mantıklı geliyor ki bunun çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.

ve ilk güncelleme ile altyazılarda ki sıkıntı giderilecek diye tahmin ediyorum.
  • electroworld kampanyasından 189tl bursadaki son gen2 yi aldım pazar günü.hdmi dan lcd , optikten ses sistemine, usb den 500gb 2.5'' hdd e bağlantılarını yaptım
    1 2 video klip hariç elimdeki hemen her dosyayı açtı

yalnız 3 saatlik kurcalamanın ardından alette sorun oluştu, video klip klasöründeki K harfinden M ye kadar olan bölümdeki dosyaları açıyor ama ses ve görüntü gelmiyordu
    bu sabah tekrar denedim o aradaki tüm videoları sorunsuz açtı bu sefer

o klasörde yaklaşık 500 video klip var sanırım aç kapa yaparken sapıttı alet dün :)

şu an için memnunum, 30gb dts konserleri çok rahat takılmadan oynatıyor,ses ve görüntü senkronunda bir farklılık farketmedim, .sub dosyalarını açmıyor gerçi benim için önemli değil ama 50tl lik divxplayer ın açtığı sub dosyasını neden görmediğini bile anlayamadım :)

DTS birkaç film indirdim onlarıda akşam izlerim, f/p ürünü bana göre, bu fiyata daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

WD LIVE için custom firmware çıkmış sanırım.

çıkan yan sanayi güncelleme bildiğim kadarı ile..

wd tarafından çıkarılmasını beklemek bana daha mantıklı geliyor ki bunun çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.

ve ilk güncelleme ile altyazılarda ki sıkıntı giderilecek diye tahmin ediyorum.

Ben altyazı renginden, boyutundan,pozisyonundan hepsinden memnunum.

Sadece film resimlerinin WD 1 imdeki gibi büyük hale gelmesini istiyorum. Şu an 100-120 mi ne galiba. Benim custom fw ile bu 400*400 dü atmıyorsam eğer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 30 Aralık 2009; 13:45:01 >

• teşekkürler arkadaşlar ses sistemi önerileriniz için.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.