Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde Live'da da torrent indirilemiyor. Bu ancak resmi olmayan yazılımlar ile mümkün, onlar da cihazı garanti dışı bırakır.

Gen1 ile Gen2'nin en büyük farkı işlemcileri ve bellek miktarı. Gen2'de Sigma 8655 işlemci var ki bu da onu Türkiye'de satılanlar arasında Popcorn C-200'den sonraki en güçlü cihaz yapıyor. Elimdeki 80 - 90 Mbit videolar bile takılmıyor.

Live ile bir diğer fark da dış malzemesi. Sanırım Live, dizüstü bilgisayarlardakine benzer çizilmeyen bir malzeme ile yapılmış. Gen2 çok kolay çiziliyor haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOREVERFORYOU

quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

dostum bu alet yukarıdaki mesajlardan birine bakınca görürsün zaten bırak 9600 kbps lık videoyu 30000kbps videoyu bile takılmadan oynatıyor. Sorun alette değil senin video dosyanın codec' indedir büyük ihtimal

O zaman süpermiş ama benim u2 nin klibi convert ettim tekrar bu seferde görüntü biraz bozuldu. Ben jetaudio ile convert yaptım. Daha iyi convert yapan bir program var mı? Biliyor musun?

total video converter i deneyebilirsin
  • gen2 izmir balçovadaki media markt'ta varmı? bilen varmı
  • zaten orda 1.0.77 yazıyo ama içinden 1.0.75 versiyonu cıkıyo dolasıyla problem yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros33

herkese selamlar ayrı ayrı yerlerden ındırme yapıyor olabılırız mkv arsıv karsılıklı takas etmek ısteyenlerle yazısalım

Güzel ve mantıklı teklif... Ben de listemi hazırlayıp koyayım. Günlerce indirmeye uğraşmaktansa, karşılıklı takas daha zahmetsiz olur.
  • Herkese selamlar,

Sanırım herkesin bildiği gibi, aletin "sub" uzantılı alt yazıları okuma gibi bir problemi var. Forumda bununla ilgili bir çözüm bulamadım henüz.

Bilmiyorum bir çözümü var mı , yada başka bir yoldan "sub" uzantılı alt yazıları "srt" ye çevirmenin bir yolu var mı.

Enteresan tarafı dosyanın uzantısını "srt" yaptığınızda bilgisayar altyazıyı tanıyabiliyor :) ama WD media player yemedi.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: kimyaegr

kumandadaki chapter/bölüm atlama tuşunu kullanabilen var mı?süs olsun diyemi koymuşlar onu oraya ben kullanamadımda?

C-200 de "dvd.iso", bd.iso dosyalarında çalışıyor.

DVD.iso ve BD.iso ne demektir arkadaş

wd tv live hd, almayı planlıyorum. Bu ürün bu formatları destekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solid1980

Herkese selamlar,

Sanırım herkesin bildiği gibi, aletin "sub" uzantılı alt yazıları okuma gibi bir problemi var. Forumda bununla ilgili bir çözüm bulamadım henüz.

Bilmiyorum bir çözümü var mı , yada başka bir yoldan "sub" uzantılı alt yazıları "srt" ye çevirmenin bir yolu var mı.

Enteresan tarafı dosyanın uzantısını "srt" yaptığınızda bilgisayar altyazıyı tanıyabiliyor :) ama WD media player yemedi.

teşekkürler

Çok basit. Subtitle Workshop isimli programı indirip kur. Sub uzantılı altyazıyı aç ve farklı kaydet yapıp "SubRip" formatında kaydet. Yalnız dikkat et sol tarafta göreceğin giriş FPS ve çıkış FPS değerleri aynı kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertop

quote:

Orijinalden alıntı: eros33

herkese selamlar ayrı ayrı yerlerden ındırme yapıyor olabılırız mkv arsıv karsılıklı takas etmek ısteyenlerle yazısalım

Güzel ve mantıklı teklif... Ben de listemi hazırlayıp koyayım. Günlerce indirmeye uğraşmaktansa, karşılıklı takas daha zahmetsiz olur.

valla bende 14TB var yaklasık 1500fılm buraya yazamam sıgmaz ama ıstenırse maıl olarak yollarım

• ARKADAŞLAR ANKARADA DENEYEREK ALABİLECEĞİM BİR MAĞAZA VAR MI. YARIN GİDECEĞİM. TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&T&S

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: kimyaegr

kumandadaki chapter/bölüm atlama tuşunu kullanabilen var mı?süs olsun diyemi koymuşlar onu oraya ben kullanamadımda?

C-200 de "dvd.iso", bd.iso dosyalarında çalışıyor.

DVD.iso ve BD.iso ne demektir arkadaş

wd tv live hd, almayı planlıyorum. Bu ürün bu formatları destekliyor mu?

.iso uzantının ne olduğunu mu soruyorsunuz?
    Forumlara girip bu kadar mesaj yazan birinin isoyu bilmemesi ilginç doğrusu.

ancak wd nin iso uzantıyı destekleyip desteklemediğini soruyorsanız kullananlar cevaplasın.
    Kesin bilmiyorum ama wd destekliyor diye duymuştum.

• İçerisinde 7-8 ayrı Vob dosyası bulunan bir dvd iso sunu okutmayı denemiştim. İsonun içindeki ilk vob dosyasını okudu ancak diğerlerine geçiş yapamamıştım. Bilgilerinize.
  • Selam

WDTV Gen2:
    1- DVD iso'lardaki DVD menüsünü gösteriyor mu?
    2- Sub altyazılarını idx olmadan gösteriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 5 Ocak 2010; 6:15:37 >
  • İkisinin de cevabı hayır.

spawn,

Denemek istediğin nedir, biliyorsak yardımcı olalım ?

Geri alınan güncellemeden sonra cihaza yeni güncellemesi hala çıkmadı. Lazım mı değil ama bunu ilgisizlik olarak görmeye başladım. Yılbaşı tatili vs nedeniyle çıkarmadıklarına inanıyorum, çıktığında da umarım esaslı birşey olur yok sinir katsayım yükselmeye başlayacak. Buna karşın cihazı hala şiddetle tavsiye ederim, yanlış anlaşılmasın.
  • Dostlar bende düşük çözünürlüklü filmler felan da var. Kimileri aletin upscaling performansı berbat derken dün de bir iki arkadaşın mükemmel dediğini okudum. Ben de böyle olunca kalktım altyazı hadisesi felan derken WD'den güncelleme beklememek için DMM siparişi verdim. Adamlar bir haftadır kargolamamıştı. En başında yapmam gerekeni yapmaya karar verdim. Gidip kendim test edecektim ki HB ürünü bugün kargolamış. Geçenlerde de birilerinden DMM'nin de upscaling olayında çok iyi olmadığını okudum. artık yarın akşam kendi gözümle göreceğim. Bir de vaktim olursa inceleme koyar, beğenmezsem geri veririm. WD alıp güncelleme felan beklerim.
  • Arkadaşlar,
    -1.01.75 yazılımı yükleyenler varmı?
    -Herhangi bir problem oluyormu?

Benim Gen2 olan bir cihaz yazılım yüklemesinden sonra bozulmuştu ve değişimden 3 gün önce yeni cihaz geldi, tahmin ediyorum 1.01.77' idi.
    Cihazda şu anda 1.01.70 yüklü altyazılarda Türkçe karakter sorunu var, 1.01.75 yüklesemmi diye tereddütteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurvsn

Arkadaşlar,
    -1.01.75 yazılımı yükleyenler varmı?
    -Herhangi bir problem oluyormu?

Benim Gen2 olan bir cihaz yazılım yüklemesinden sonra bozulmuştu ve değişimden 3 gün önce yeni cihaz geldi, tahmin ediyorum 1.01.77' idi.
    Cihazda şu anda 1.01.70 yüklü altyazılarda Türkçe karakter sorunu var, 1.01.75 yüklesemmi diye tereddütteyim.

dostum ben resmi 1.01.75 yazılımını yükledim. Altyazılarda türkçe sorunu yaşıyorsan ayarlarda ek şifreleme diye bir bölüm var standart olarak batı avrupa ayarındadır. O ayarı türkçe yaparsan altyazıda türkçe karakter sorunun hallolur.
    1.01.75 yazılımında herhangi bir sakatlık yok gayet stabil çaışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Dostlar bende düşük çözünürlüklü filmler felan da var. Kimileri aletin upscaling performansı berbat derken dün de bir iki arkadaşın mükemmel dediğini okudum. Ben de böyle olunca kalktım altyazı hadisesi felan derken WD'den güncelleme beklememek için DMM siparişi verdim. Adamlar bir haftadır kargolamamıştı. En başında yapmam gerekeni yapmaya karar verdim. Gidip kendim test edecektim ki HB ürünü bugün kargolamış. Geçenlerde de birilerinden DMM'nin de upscaling olayında çok iyi olmadığını okudum. artık yarın akşam kendi gözümle göreceğim. Bir de vaktim olursa inceleme koyar, beğenmezsem geri veririm. WD alıp güncelleme felan beklerim.

Upscale performansı berbat falan değil. Bendeki Samsung 40B653 ile aynı görüntüyü veriyor diyebilirim. Açıkçası bunun kötüsü nasıl olur bilmiyorum, bence düşük çözünürlüklü bir film nasıl çıkması gerekiyorsa öyle hatta beklediğimden daha iyi çıkıyor. Tabi bunda TV'nin mükemmel diyebileceğim iyileştirme performansı da mutlaka etkilidir. Bilgisayar 19" monitöründe rezil gibi çıkan filmlerin TV görüntüsü mükemmel çıkıyor.

• http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbabg0000nbk-wd-tv-hd-media-player-hdmi-&-usb-2.0/productdetails.aspx?I_ID=41728

vatandaki gen 2 acaba öyle saniyorum ama emin olmak icin tekrar yaziyim danisayim sizlere.

normalde live olani aliyim diyordum ama bu cip olayi kafami karistirdi cip olayi daha önemli oldugu icin kendimce

düz model gen2 olanini almaya karar verdim.

gen2 - live olandan daha iyi kısaca birde herhalde durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 6 Ocak 2010; 4:34:26 >
  • Gen2 ve Live'ın çipleri aynıdır. Live'da ilave olarak ağ bağlantı imkanı ve benim taktığım çizilmez yüzey var. Medya oynatma özellikleri tamamen aynı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.