Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Dün yüklenen 77 güncellemesini deneyen varmı ?

2. diyelim Usb belleğe Bir film attık. Aynı yerde filmin alt yazısı ve resmide var. Cihaz üzerinden taşıma işlemi yapmak istiyoruz. Usb bellekten Cihaza bağlı harici harddiske atarken hepsini mi atıyor yoksa tek tek mi seciyoruz.

Not : şu kumandadan ses kısma/açma işini bi çözsünler yaa deli olacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccmeric

İKİ SORUM VAR

1. Dün yüklenen 77 güncellemesini deneyen varmı ?

2. diyelim Usb belleğe Bir film attık. Aynı yerde filmin alt yazısı ve resmide var. Cihaz üzerinden taşıma işlemi yapmak istiyoruz. Usb bellekten Cihaza bağlı harici harddiske atarken hepsini mi atıyor yoksa tek tek mi seciyoruz.

Not : şu kumandadan ses kısma/açma işini bi çözsünler yaa deli olacam.

1- denedim bir yenilik yok zaten güncellemenin bilgi dosyasındada belirtilmiş ilerde çıkan güncellemelerin soronsuz yapılması içinmiş.
    2- 3 ünü birden ortak tek bir klasörün içine atıp o klasörü kopyalamanız lazım.
  • Arkadaşlar,
    Bu cihazda ses için bas tiz ayarı ya da ekolayzır var mı? Cihazı logitech z5500 ile entegre ettim. Konser filmlerindeki ve müzik ses dosyalarındaki tizler yetersiz geldi. Buna çözüm var mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kidkatarakte

Arkadaşlar,
    Bu cihazda ses için bas tiz ayarı ya da ekolayzır var mı? Cihazı logitech z5500 ile entegre ettim. Konser filmlerindeki ve müzik ses dosyalarındaki tizler yetersiz geldi. Buna çözüm var mı? Teşekkürler.

Ses ayarı yok(bas-tiz veya eko ayarları)
  • Dts dekoderiniz veya WD2 avr ye bağlı ise Dts muzik linki veriim size.
    iyi dinlemeler.
    http:// rapidshare.com/files/332636993/09._My_Heart_will_go_on.mka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 9 Ocak 2010; 14:10:32 >
  • Arkadaşlar bu wdTV live da 1 soru hala aklıma takıldı

Evimdeki ağıma bağlandım diyelim; bilgisayarımda paylaşıma açık olan filmleri, izleyebilirmiyim ( yüksek boyuttaki filmleri için demiyorum ancak en azından günlük çıkan dizileri izlemek için devamlı HDD tak/çıkar yapmadan ağ üzerinden izlemek isterim) ayrıca ağ üzerinden izlerken veri akışı devamlı mı oluyor yoksa önce 10-20 dakika bekleyip ağdaki filmi WD TV ye takılı olan hdd e yada flashdiske kopyalayıp daha sonra mı çalıştırıyor...

bilen bir arkadaş varsa lütfen bir cevap verebilirmi.. Çok teşekkur ederim cevaplarınız için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar000

Arkadaşlar bu wdTV live da 1 soru hala aklıma takıldı

Evimdeki ağıma bağlandım diyelim; bilgisayarımda paylaşıma açık olan filmleri, izleyebilirmiyim ( yüksek boyuttaki filmleri için demiyorum ancak en azından günlük çıkan dizileri izlemek için devamlı HDD tak/çıkar yapmadan ağ üzerinden izlemek isterim) ayrıca ağ üzerinden izlerken veri akışı devamlı mı oluyor yoksa önce 10-20 dakika bekleyip ağdaki filmi WD TV ye takılı olan hdd e yada flashdiske kopyalayıp daha sonra mı çalıştırıyor...

bilen bir arkadaş varsa lütfen bir cevap verebilirmi.. Çok teşekkur ederim cevaplarınız için..

izleyebilirsin..

veri akışı devamlı olur..
  • az önce eve girdim.
    ew den bu akşam üstü 199liraya bu aleti aldım.
    daha kutusundan çıkarmadım.
    şimdilik herhangi bir güncellemesi olacak mı bunun? yoksa direk tv ye bağlayayım mı? yapmam gereken bir hede var mı bunun şimdilik?
  • Son çıkan güncelleme bundan sonrakileri güncelleme işlemlerini etkilediğinden ben yapılmasını gerekli buluyorum. Bize bir faydası olmasa da cihazın özelliklerini iyileştirenlerden daha önemli bir güncelleme bu. Belki de bundan sonraki güncellemeleri çıkarırken bunun yapıldığını varsayarak yazılımda bazı düzenlemeler yapacaklar.

Yani özetle derim ki bundan sonra bir güncelleme çıkarsa, bunu yapmadan ona geçmeyin, sorun çıkarsa başınız ağrır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Son çıkan güncelleme bundan sonrakileri güncelleme işlemlerini etkilediğinden ben yapılmasını gerekli buluyorum. Bize bir faydası olmasa da cihazın özelliklerini iyileştirenlerden daha önemli bir güncelleme bu. Belki de bundan sonraki güncellemeleri çıkarırken bunun yapıldığını varsayarak yazılımda bazı düzenlemeler yapacaklar.

Yani özetle derim ki bundan sonra bir güncelleme çıkarsa, bunu yapmadan ona geçmeyin, sorun çıkarsa başınız ağrır.

tşkler seko cevabın için. kimse cevap vermeyince zor soru sanmıştım

peki güncelleme işlemi nasıl yapılıyor. bu konuda hiçbir bilgim yok. aleti çıkarıp kutusundan baktım ve tekrar kutusuna koydum. herhangi bir yanlış bir şey yapmak istemiyorumda..

birde hdd lerle ilgili bir sorum olacaktı. hdd kısmında kimse yokta. bu hdd lerin back up alma olayı tam olarak nedir? pc hdd nin back up ını almıyor mu? yani hdd bozulduğunda içinde ne var ne yoksa herşey uçuyor mu? bu durumun olmamasını nasıl önleriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: audioslave

quote:

Son çıkan güncelleme bundan sonrakileri güncelleme işlemlerini etkilediğinden ben yapılmasını gerekli buluyorum. Bize bir faydası olmasa da cihazın özelliklerini iyileştirenlerden daha önemli bir güncelleme bu. Belki de bundan sonraki güncellemeleri çıkarırken bunun yapıldığını varsayarak yazılımda bazı düzenlemeler yapacaklar.

tşkler seko cevabın için. kimse cevap vermeyince zor soru sanmıştım

peki güncelleme işlemi nasıl yapılıyor. bu konuda hiçbir bilgim yok. aleti çıkarıp kutusundan baktım ve tekrar kutusuna koydum. herhangi bir yanlış bir şey yapmak istemiyorumda..

birde hdd lerle ilgili bir sorum olacaktı. hdd kısmında kimse yokta. bu hdd lerin back up alma olayı tam olarak nedir? pc hdd nin back up ını almıyor mu? yani hdd bozulduğunda içinde ne var ne yoksa herşey uçuyor mu? bu durumun olmamasını nasıl önleriz?

How to install the product update:

1. Extract the three files (.BIN, .VER, and .FFF files) to the root (top level) of a portable USB drive.
    2. Turn the WD TV on and connect your USB drive.
    3. Use the remote control to select SETTINGS from the home screen.
    4. Highlight the firmware upgrade icon, and press ENTER on the remote.
    5. You will be prompted to perform the firmware upgrade. Select OK and press ENTER. This will restart the system.
    6. After restarting, the system automatically enters firmware upgrade mode.
    7. Once the update process is completed, the HD media player will restart again.

tşkler

• Merhaba Arkadaşlar,

WESTERN DIGITAL TV™ LIVE MEDIA PLAYER i CRT TV mde kullanabilirmiyim?

Teşekkürler..
  • Herkese merhaba,

Ben de uzun bir merak ve araştırmanın ardından aranıza katıldım. Şu andaki ev sinema sistemimde (Phillips HTS-3357) optik çıkış olmadığı için live yerine 2.nesil media playerdan yana kullandım tercihimi. Electro world'den 199.-TL'ye aldım, aynı ürün media marktta neredeyse 50.TL daha pahalıya satılıyordu. Burdan electro worlddeki fiyattan bizi haberdar eden arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.

Öte yandan ürünle ilgili bir sorum var. Ben bugüne kadar okuduğum tüm forumlarda / konularda yeni yazılımlarla Türkçe altyazı desteğinin sağlandığını okumuştum. Ürünü şu anda elimde bulunan lost'un mkv formatında bir bölüm ile deniyorum (altyazıyı gömmeden) bazı Türkçe karakterlerde (ş,ğ,ı vb.) sorun yarattığına şahit oldum. Biraz önce güncellemeyi yaptım (yanlış hatırlamıyorsam 1.77) ama sorun devam ediyor. Ben mi bir şeyleri eksik yapıyorum yoksa aletin (filmin içine altyazıyı gömmediğiniz sürece) Türkçe karakter desteği yok mu?

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• Ayarlar / Sistem menusünde ek sişfereleme desteğine girip dil olarak Türkçe seçersen olur. Aynı menüdeki ilk seçenek de menüleri Türkçe yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 10 Ocak 2010; 15:48:58 >
  • quote:

Ayarlar / Sistem menusünde ek sişfereleme desteğine girip dil olarak Türkçe seçersen olur. Aynı menüdeki ilk seçenek de menüleri Türkçe yapar.

Teşekkür ederim, menüleri Türkçe'ye çevirmiştim ama bu söylediğini denememiştim. Hemen deneyeyim.

------------

Denedim, halloldu, çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozturk 6161 -- 10 Ocak 2010; 15:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusn

Merhaba Arkadaşlar,

WESTERN DIGITAL TV™ LIVE MEDIA PLAYER i CRT TV mde kullanabilirmiyim?

Teşekkürler..

kullanırsın..
  • Bende tüplü tv var.Yüksek çözünürlüklü filmleri bu wd ile convert yapmadan izleyebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhunter

Bende tüplü tv var.Yüksek çözünürlüklü filmleri bu wd ile convert yapmadan izleyebilirmiyim?

izlersiniz..

bende de tüplü var.. 480p arşivim var.. 720p deneme amaçlı izledim sorun yok.. 1080p de izlersin ama 1080p mi 480p mi anlayamazsın.. 1080p kalitesini anlamak için illa 1080p lcd ye ihtiyacın olur..
  • merhaba arkadaşlar,
    geçen gün sinema sistemi sormuştum ama evde iki adet 170 watt 6 ohmluk hoparlörüm olduğunu unutmuşum. arçelik müzik setinin. hoparlörlerde bir siyah bir kırmızı kablo var arçelikin arkada girişleri (ismini bilmediğim için girişin) var. bu hoparlörleri amfi alarak bağlayabilir miyim ? olursa amfi ne olmalı ?
    kırmızı kabloyu mu siyah kabloyu mu kesmeliyim :=)
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bir sorum daha olacak. media playerla izlediğimiz filmlerde 5+1 ses almamız mümkün mü. z5500 gibi bir sistemle optik bağlantı yaptığımız zaman 5 hoperlördende ses alabilirmiyiz. yoksa kutusunda yazdığı gibi 2+0 ses mi almak durumundayız

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.