Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş için hepsiburada dan sipariş verdik yarın elimize geçecek ilk nesli bende var tüm aramalarıma rağmen playlist/oynatma listesini bendeki cihazda bulamadım (video ayarları bölümünde normal oynatım -tek ve hepsi diye seçenekler var ben tümünü oynatı seçmeme rağmen bir videodan diğerine otomatik atlamadı) acaba bu yeni cihazda varmı bu özellik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 13 Ocak 2010; 23:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhunter

Arkadaşlar R1 215 tl - Wd 2 215 tl - Wd Live 270 tl 55 tl bir fark var.Sizce bu 55 tl yi vereyim mi ? Değer mi?

wd2 alacaksanız eğer geçen cmt günü elektroworld'den 199 liraya aldım. yalnız live modelide 299 liraydı. sanırım alacağınız yerde wd2 iyi satıyor olacak ki fiyatı biraz yükseltmişler. benim bildiğim tek fark bazı sitelere girebiliyor olması, onuda kablolu bağlantı ile ancak mümkün kılabiliyor oluşu, eğer kablosuz bağlantınız var ise ek apart almanız gerekiyormuş. ben sadece bu kadarını biliyorum en iyisi live başlığına bakmak. sadece fiyata dikkat çekmek için yazdım bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhunter

Arkadaşlar R1 215 tl - Wd 2 215 tl - Wd Live 270 tl 55 tl bir fark var.Sizce bu 55 tl yi vereyim mi ? Değer mi?

eğer evinizde bir ağ kuracaksanız, yani masaüstü bilgisayarınızdan wd i, laptoptan wd i, ya da wd den laptop ve masastünü görüp, burada ki dosyaları oynatmak ya da koyalama yapmak istiyorsanız tabii ki wd live almalısınız. Ayrıca adaptör alacaksınız.

fiyat konusunda sıkıntınız yoksa bence wd live alın.. wd live ın ayrıca kasası çizilmez özellikte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 14 Ocak 2010; 8:08:01 >
  • hocam bir cihaz var gen 1 gen 2 oldugunu nasıl anlarız.. acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

hocam bir cihaz var gen 1 gen 2 oldugunu nasıl anlarız.. acaba

Seri nosu BA ile başlıyanlar ve kutusunda DTS logosu bulunanlar gen 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

quote:

hocam bir cihaz var gen 1 gen 2 oldugunu nasıl anlarız.. acaba

Seri nosu BA ile başlıyanlar ve kutusunda DTS logosu bulunanlar gen 2

hocam teşekkür ederim çok makbule geçti saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccmeric

quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

audioslave altyazı ile fil ismi aynı olmalı,yoksa okumuyor.
    cozturk ben 1080 leri takılmadan izliyorum,senin alette problem var o zaman.Bilgisayarın oynatamadığı görüntüleri rahatlıkla izliyorum.

Aynı alet lost'un 720 p olan bölümlerini sorunsuz bir şekilde oynatıyor. 1080 p filmler gelecek bir iki güne, bir de onlarla deneyeceğim.

Ben bütün formatları denedim arkadaşlar 1080 720 480 dvd divx, xvid, mkv, matroska file, mp4, avi, mpeg, aklıma felmeyen daha bi çoğu ve hiç birinde bir sorun yok herşey mükemmel derecede akıcı gösteriyor
    Fiyat / performans açısından cidden iyi bir cihaz

Benim gördüğüm en büyük sorun Ses kontrolüü yapılamaması (kısma /açma)

Bugün beklediğim filmler geldi, aralarında 300'ün de var, farklı bir kaynaktan indirilen. 1080,720 hepsini sorunsuz bir şekilde oynatıyor. Anladığım kadarıyla ilk denediğim 300 filminde bir sıkıntı vardı...

• ve sonunda bende konu baslıgımı buldum :D dun electro world den 199tl ye 3 taksıt olarak aldım,az once de hd fılımlerı actım hd den(hd 3.5' ve elektrık ıle calısıyor)menusunu bana bıraz karısık geldı,bırde 1-2 tane full hd fılmı malesef acmadı codec den kaynaklandıgını dusunuyorum ama asıl sorun urunun formatı pal! benım ıse hd ntsc ve menusunden bunu degıstıremıyorum,urunu daha yenı aldıgım ıcın acaba yapmam gereken bır guncellem varmıdır? bu arada altyazılarda malesef turkce karakter sorunu mevcut :S
  • birde arkadaslar live modelı ıle arasında 30 lıra fark var,acaba gerı gotursem onumu alsam,onda bırde youtube ızlenebılıyor denılıyor,sızın gorusunuz nedır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

birde arkadaslar live modelı ıle arasında 30 lıra fark var,acaba gerı gotursem onumu alsam,onda bırde youtube ızlenebılıyor denılıyor,sızın gorusunuz nedır acaba?

30 lira fark varsa hiç bekleme değiştir diyeceğim ama ürünü açmşsın. değitireceklerini sanmyorum.

ayrıca türkçe karakterler için ayarlar kısmında türkçenin seçili olması gereken bir kısım var. tam hatırlamıyorum. biraz bak istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Ayarlar / Sistem menusünde ek sişfereleme desteğine girip dil olarak Türkçe seçersen olur. Aynı menüdeki ilk seçenek de menüleri Türkçe yapar.

seko92 açıklamıştı bu sayfada...
  • acaba ıyımı ettım kotumu ettım bılmıyorum,bıraz daha para bırıktırıp dark medıa mı alsaydım onu dusunuyorum sımdı,orada bırde youtube ızleme olayıda var sanırım ılaveten turkce karakter sorunu off :(
  • Türkçe karakter sorunu filan yok cihazda, son update i yapıp, önceki mesajda denilen yerden ayarları yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

acaba ıyımı ettım kotumu ettım bılmıyorum,bıraz daha para bırıktırıp dark medıa mı alsaydım onu dusunuyorum sımdı,orada bırde youtube ızleme olayıda var sanırım ılaveten turkce karakter sorunu off :(

Hocam satın cihazı darkmania alın içinizde kaldı ise, 1 sayfada 3 yerde -ki birisi son mesajınızın hemen üstünde- türkçe karakter için ne yapmanız gerektiği anlatılmış. Hala aynı şeyi yazıyorsunuz.... Bu mesajıda okuyacağınıza şüpheliyim ya?
  • arkadaslar kusra bakmayın yukarıdakı yazıyı gormemısım 77 guncellemesını yaptım altyazı problemı ortadan kalktı,bırde youtube ozellıgı olsa super olacak
  • kutulu faturalı gen 2 cihaz arıyorum bilgilerinize.. onu tavsiye ettiniz çünkü....
  • Ben olsam live alırım bu saatten sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofokles2000

Ben olsam live alırım bu saatten sonra..

farkı ne hocam gen 2 ile live arasında ? fiyat farkıda ne yazarmısın açarsan konuyu bilgilenirim.. iyi günler.almayı düşünüyorum da gen2 ama live internet kablosuzsa cocuk için zararlı diyorlar...
  • quote:

quote:

farkı ne hocam gen 2 ile live arasında ? fiyat farkıda ne yazarmısın açarsan konuyu bilgilenirim.. iyi günler.almayı düşünüyorum da gen2 ama live internet kablosuzsa cocuk için zararlı diyorlar...

Live :

Harddiski tak çıkar yapmadan dosyalarını kopyalarsın.

Bilgisayarında bulunan dosyaları görüntülersin.

Youtube bağlantısı yaparsın.

Torrent !! (yapıldığı söyleniyor)

Çizilmez kasa.

Zararlı tabii ki. Kısa mesafede yapılan veri aktarım hızı çok fazla olduğu için maruz kalınılan radyasyon daha fazla olacaktır bir cep telefonuna göre.

Eğer sağlığınıza dikkat eden birisi iseniz bence hiç bulaşmayın. Ama çok da dikkat etmiyoruz ki bırak bu da bulunsun dersen fiyat farkına değer..

Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

Live :

Harddiski tak çıkar yapmadan dosyalarını kopyalarsın.

Bilgisayarında bulunan dosyaları görüntülersin.

Youtube bağlantısı yaparsın.

Torrent !! (yapıldığı söyleniyor)

Çizilmez kasa.

Zararlı tabii ki. Kısa mesafede yapılan veri aktarım hızı çok fazla olduğu için maruz kalınılan radyasyon daha fazla olacaktır bir cep telefonuna göre.

Eğer sağlığınıza dikkat eden birisi iseniz bence hiç bulaşmayın. Ama çok da dikkat etmiyoruz ki bırak bu da bulunsun dersen fiyat farkına değer..

Kolay gelsin..

hocam güncel fiyat farkı verme imkanınız varmı gen2 için ve live modeli için.. siz olsanız ne yapardınız? birde. gen2 yada live modelini nerden alabilirm electro worl vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 17 Ocak 2010; 13:58:33 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.