Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bimeks'de şu ürünü gördüm de almayı planlıyorum,http://www.bimeks.com.tr/urun/1288/108787/western-digital-tv-hd-media-player-wdc-wdbabg0000nbk-ees.aspx acaba bu ürün gen1 mi yoksa gen2 midir?
  • gen2
  • Gen 2 ile Live arasındaki fark Youtube. network felan hikaye. Ama belki firmware güncellemesi ile başka sitelere desteğide çıkabilir.
  • zABALUBA electroworldde daha ucuz olması lazım.birde oraya bak istersen.
  • ilgili arkadaşlara bir sorum olacak. bu cihazın (gen 2) live dan farkı sadece ethernet portumu? mesela live firmware'i yüklense wireless dongle ile youtube a felan girebilirmiyiz?
  • slm arkadaşlar,

Darkmania ile WD arasında kaldım. Sizce performans olarak hangisi iyidir?
  • Live'dan farkı ethernet kartının olmayışı

live firmware'i gen 2'ye yüklersen muhtemeln çökücektir veya yükletmeyecektir.

Hadi diyelimki yükledin yinede dongle takamassın.

işin özü gen2'yi network olmadan kullanabilirsin. He ilerde nolur ne biter bilemiyorum durum şimdilik bu :)

quote:

Orijinalden alıntı: evren1

ilgili arkadaşlara bir sorum olacak. bu cihazın (gen 2) live dan farkı sadece ethernet portumu? mesela live firmware'i yüklense wireless dongle ile youtube a felan girebilirmiyiz?
  • pikalos evet electroworld ucuz ama Samsun'da electroworld yok, ben de sanalmarketim'den alışverişi yaptım.
  • bu cihaz türkçe altyazı destekliyormu? şahsen benimkinde türkçe karakterler çıkmıyor? firmware'i 1.01.77 ye güncelledim gene birşey değişmedi.
  • evren1

Ayarlar system bölümünden türkçe'yi seçiceksin batı avrupa seçilidir default olarak öle geliyor .
  • wd ilk çıkandan var şimdi bu yeni çıkanlardan alıcam almasına da bişey sormak istiyorum.
    Dts ses çözüyor diye alıcam fakat ses sistemine bağlarken nasıl bağlamalıyım ki 5+1 ses alim.
    Ses sistemimde component giriş ve sarı,kırmızı,beyaz kablo girişi var. Kırmızı beyaz kablo zaten 5+1 ses vermez diye biliyorum. Geriye kaldı component ama wd böyle bi giriş göremedim zaten nasıl olucak benim bağlantım.
  • kırmızı beyazda optikte ac3 filmlerde 5+1 ses verir. (ilk wd için söylüyorum)
    bu gen2 wd için ise her iki bağlantıda da ac3 ve dts filmlerden ses alabilirsin...
  • çok dehşet bir cihaz yapanın eline sağlık zevkle izliyorum. bu yeni firmware yüklenince hiçbir takılma yok. 720p 1080p banamısın demiyor. arayüzüde çok kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitbook

kırmızı beyazda optikte ac3 filmlerde 5+1 ses verir. (ilk wd için söylüyorum)
    bu gen2 wd için ise her iki bağlantıda da ac3 ve dts filmlerden ses alabilirsin...

wd playerde av out giriş var. Bir ucu av out girişi diğer ucu da sarı kırmızı beyaz kablo.
    Aynı şekilde bir ucu av out girişi olucak diğer ucu component bir kablo mu var.
    Yani 2 türlüde bağlıyabilirsiniz dediniz. Yoksa component bağlantıyı y pr pb girişinden oluyo yanılmıyorsam dimi?
    İnternet bağlantısı wd live mı var wd gen2 de mi anlamadım ama
    İnternet işime yaramaz zaten. Sadece hangi model güncelemeler ile yeni ses kodekleri eklenebilir.

• selam arkadaşlar bu aletten ben de aldım biraz önce geldi , ben de 32 inç vestel crt tv var hemen güncellemeleri yapıp bağlantıyı yaptım fakat görüntü siyah beyaz ne yaptıysam olmadı mkv filan oynatıyo ama berbat bir görüntü , şimdi ne yapmam lazım ? bi yardımcı olun bana !!!!
  • ben de 2. nesil aldım ilk gün her şeyi güzel oynatıyordu ama 2. usbyı cıkarıp taktıgımda "Takılan USB cihazı taranıyor" diyip kalıyor (menulerde dolasıyorum) bu esnada usb'nın ısıgı da yanmıyor? ne yapmam gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

selam arkadaşlar bu aletten ben de aldım biraz önce geldi , ben de 32 inç vestel crt tv var hemen güncellemeleri yapıp bağlantıyı yaptım fakat görüntü siyah beyaz ne yaptıysam olmadı mkv filan oynatıyo ama berbat bir görüntü , şimdi ne yapmam lazım ? bi yardımcı olun bana !!!!

Sarı kırmızı beyaz kabloda sorun vardır büyük ihtimalle. Başka sarı kırmızı beyaz kablo ile deneyin derim.

quote:

Orijinalden alıntı: ZaBaLuBa

ben de 2. nesil aldım ilk gün her şeyi güzel oynatıyordu ama 2. usbyı cıkarıp taktıgımda "Takılan USB cihazı taranıyor" diyip kalıyor (menulerde dolasıyorum) bu esnada usb'nın ısıgı da yanmıyor? ne yapmam gerek.

Cihaza takılı bellekleri çıkar ve cihazı kapat. Elektrik kablosunuda çıkar cihazın.
    Biraz bekle tekrardan dene derim.

• Bu aletin tadı en güzel MKV filmler le çıkar sanırım.
    Ankarada olan arkadaşlar var mı bilmiyorum varsa iletişime geçip paylaşıım yapabiliriz.

Bu arada usb yi tanımama veya tanır gibi yapıp içindekileri göstermeme durumu ile bende karşılaştım. En iyi yöntem önceki arkadaşın dediği gibi fişten çekip tekrar açmak her zaman işe yaradı.
  • merhaba birşey sormak istiyorum.
    gen 2 almaya niyetliyim.
    ancak dün akşam arşivimdeki 480p, 720p, 1080p filmlerden bir dvd ye sığabilecek olan bir filmi dvd ye çeviririp diske yazdırdım. gayette güzeldi dolby felan çalıştı(5+1).
    şimdi şunu sormak istiyorum.
    ben dvd ye 1080p filmi convert ettiğimde dvd nin max çözünürlüğünde nasıl olur. yani benim çevirdiğim filmin çözünürlüğü değişecekmi.(küçülecekmi yani 1080p ler bluray filmler ya ondan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukymk

merhaba birşey sormak istiyorum.
    gen 2 almaya niyetliyim.
    ancak dün akşam arşivimdeki 480p, 720p, 1080p filmlerden bir dvd ye sığabilecek olan bir filmi dvd ye çeviririp diske yazdırdım. gayette güzeldi dolby felan çalıştı(5+1).
    şimdi şunu sormak istiyorum.
    ben dvd ye 1080p filmi convert ettiğimde dvd nin max çözünürlüğünde nasıl olur. yani benim çevirdiğim filmin çözünürlüğü değişecekmi.(küçülecekmi yani 1080p ler bluray filmler ya ondan)

dvd çözünürlüğü sanıyorum 720 x 480. DVD'yi izleyeceğiniz player'in bu değerleri upscale edebilmesinin mümkün olup olmadığını araştırmak lazım. Ama 1080 p dediğiniz görüntünün 1920 x 1080 olduğunu düşünecek olursak ortaya ciddi bir fark çıkacağı aşikar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozturk 6161 -- 29 Ocak 2010; 10:10:11 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.