Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece arka planda ve menülerde mi etkili bu WD gen2 için custom firmware.Altyazı renk,boyut ayarlama işlemleri yapabiliyormuyuz.Türkçe karakterleri destekliyormu?
  • bende merak ettim şimdi en önemli olan altyazı konumu boyutu ve rengi benim içinde. Varmı deneyen?
  • film coverları büyümüş anladığım kadarıyla.Peki alt yazı durumları ne alemde.

Ve tanıtım adresi varsa alabilrmiyiz.
  • Altyazılar TR karakter destekliyor tabiki.

Ama boyut ve renk değiştirilmiyor. Ben zaten WD de altyazının renginin değişebildiğini hiç görmedim..

Film coverları büyümekten ziyade çoğalmış. Gözüküyo zaten resimde.

Aslında custom fw aramamın tek sebebi cover ların büyük hale gelebilmesi içindi. Ama böylesi büyük olmasından da güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 10 Şubat 2010; 9:33:57 >
  • şahsen alt yazının renginden ziyade yazının "bold" kalın olmaması kötü. bir de bu en üst boyutu yeterli değil, bence bir boyut büyüklük daha da olması lazım... bencce bu tür ufak eksiklikler ilk güncellemeyle birlikte giderilmeli düşüncesindeyim..
  • Ayrıca önemli olan altyazıların 21:9 formatlı filmlerdeki alttaki siyah şeride iki satır olarak indirilmesi ve biraz daha boyutunun büyütülmesi gerekiyor
  • http://www.rapid-share.ru/1363173

link çalışıyo arkadaşlar aradaki (-) işaretini sileceksiniz.
    saniyeleri bekleyin Sonrada

Щелкните здесь для скачивания файла (ссылка активна 12 часов)

yazan yere tıklayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccmeric -- 12 Şubat 2010; 15:05:11 >
  • arkadaşlar bendeki gen2 güncellemesinde direk 01.77 yi yükledim cihaz 70 imiş arada yüklemediğim günceleme 75 yani sorun olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

arkadaşlar bendeki gen2 güncellemesinde direk 01.77 yi yükledim cihaz 70 imiş arada yüklemediğim günceleme 75 yani sorun olurmu?

son sürüm diğer güncellemeleri de içeriyor
  • teşekkürler _tatar_
  • Arkadaşlar yaklaşık iki aydır WD gen 2 kullanıyorum. Cihazdan çok memnunum ancak şu film cover ları yada şöyle söyleyeyim klasör üzerindeki resimlerin bir kısmı görünürken bir kısmı görünmüyor. İndirdiğim filmlerin yanında afişlerde mevcut oluyor çoğu zaman. Bende bunları filmi koyduğum klasörün üzerinde görmek istiyorum. Ancak hepsi olmuoyr neden acaba? Yada ne yapmam lazım bu şekilde görebilmek için.
  • Birde şunu sorayım; elimde 720p ve 1080p çözünürlüklü dts yada dolby 5.1 sesli canlı konserler var. Ben bu konserlerdeki şarkıları ayrı ayrı video dosyaları haline getirmek istiyorum. Tabi WD TV de seyretmek için. Ancak bunu yaparken çözünürlüğün yada ses kalitesinin düşmesini istemiyorum.

720p yada 1080p videoları uzun uzun beklemeden yeniden işlemeden ve kalitesini değiştirmeden kesip istediğim uzunluklarda parçalara ayırabileceğim bir program var mı arkadaşlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim...
  • Sanırım elinizdeki bu videolar mkv formatlıdır.
    Mkv formatlı videolar mkvtoolnix isimli programla kalite kaybı yaşamadan çeşitli parçalara kesip tekrar birleştirilebiliyor. Ancak videonun kesilmesini istediğimiz bölüm rakam girilerek belirleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu durumda bir şarkının başını ya da sonunu denk getirmek zahmetli olabilir. Yine de incelemekte fayda var. Belki bu programla işinizi görürsünüz.
  • arkadaşlar sanıyorum ki kullanmış olduğum popcorn a110 arızalandı hiç bir nmt uygulaması çalışmıyor, ekran takılıyor, pc ye bağlanamıyor vs. vs., bu aralar WD HD TV live alma fikri aklımı meşgul ediyor
    ama malum popcorn dan elimde HDD kaldı onu formatlayıp pc ye taksam WD HD TV yi de aldığımda yine popcorn gibi ethernet kablosu ile modem aracılığı ile pc ye bağlasam görür mü ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOREVERFORYOU

Arkadaşlar yaklaşık iki aydır WD gen 2 kullanıyorum. Cihazdan çok memnunum ancak şu film cover ları yada şöyle söyleyeyim klasör üzerindeki resimlerin bir kısmı görünürken bir kısmı görünmüyor. İndirdiğim filmlerin yanında afişlerde mevcut oluyor çoğu zaman. Bende bunları filmi koyduğum klasörün üzerinde görmek istiyorum. Ancak hepsi olmuoyr neden acaba? Yada ne yapmam lazım bu şekilde görebilmek için.

Wd den film açarken Videos değil Folders kısmından aç..
  • Ankara Elektroworld'lerde promosyona girmiş ürünler Gen1 mi Gen2 mi bilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aromeo0123

Ankara Elektroworld'lerde promosyona girmiş ürünler Gen1 mi Gen2 mi bilen var mı arkadaşlar?

Kutunun üstünde dts logosu varsa gen2dir. İstanbul daki EW den gen2 aldım 189 liraya düne kadar kampanyası da vardı yüzde 10 hediye çeki veriyordu baya uyguna geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aromeo0123

Ankara Elektroworld'lerde promosyona girmiş ürünler Gen1 mi Gen2 mi bilen var mı arkadaşlar?

Fiyatı yükselmiş 217 TL
  • Arkadaşlar,

Superonline fiberoptik bağlantısı ile 10 mbps üzerinden abonelik yaptırdım. İnternet üzerinden(superplay) lig tv'yi izleyebiliyorsunuz.
    Ancak gerek sd, gerekse ve özellikle HD izlemede görüntüde akıcılık sorunu var.
    Acaba daha akıcı HD görüntü için WD TV ile bağlantı yapabilirmiyiz ?
    Yapabiliryorsak ;
    bu bağlantıyı direk modem üzerinden WLan bağlantısı ile mi yoksa önce bilgisayara sonra usb ile WD TV'ye mi bağlayacağız ?

cevaplar için şimdiden teşekkür.
  • abi uçmuşsun sen ya . yazdıklarını pek anlayamadım. acaba wd tv yi internetten streaming yapan bir cihaz olarak düşünerek fantezi mi kurdun? live versiyonunda sadece youtube açılıyor şimdilik. bu gen2 de zaten networking yok. ayrıca network için lan portu kullanılıyor wd tv live da.

quote:

Orijinalden alıntı: rg206

Arkadaşlar,

Superonline fiberoptik bağlantısı ile 10 mbps üzerinden abonelik yaptırdım. İnternet üzerinden(superplay) lig tv'yi izleyebiliyorsunuz.
    Ancak gerek sd, gerekse ve özellikle HD izlemede görüntüde akıcılık sorunu var.
    Acaba daha akıcı HD görüntü için WD TV ile bağlantı yapabilirmiyiz ?
    Yapabiliryorsak ;
    bu bağlantıyı direk modem üzerinden WLan bağlantısı ile mi yoksa önce bilgisayara sonra usb ile WD TV'ye mi bağlayacağız ?

cevaplar için şimdiden teşekkür.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.