Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam,yaklaşık bir ay önce aldığım ve sorunsuz kullandığım WD TV gen2 bu akşam film izlemek için taktım,klasördeki filmlere tıklayıp açmaya çalıştığımda mavi yükleme ekranında takılıp kalıyor,bir kaç defa denedim gene aynı yerde takılıyor,ne yapmam gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

Selam,yaklaşık bir ay önce aldığım ve sorunsuz kullandığım WD TV gen2 bu akşam film izlemek için taktım,klasördeki filmlere tıklayıp açmaya çalıştığımda mavi yükleme ekranında takılıp kalıyor,bir kaç defa denedim gene aynı yerde takılıyor,ne yapmam gerekiyor acaba?

diski formatla ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

Selam,yaklaşık bir ay önce aldığım ve sorunsuz kullandığım WD TV gen2 bu akşam film izlemek için taktım,klasördeki filmlere tıklayıp açmaya çalıştığımda mavi yükleme ekranında takılıp kalıyor,bir kaç defa denedim gene aynı yerde takılıyor,ne yapmam gerekiyor acaba?

Sistem ayarlarından cihazı resetle, bir ihtimal düzelebilir. Benimki sapıttığında reset atıyorum düzeliyor. Bunu yaptıktan sonra Türkçe karakter ayarlarını yeniden yapman gerekecek.
  •  WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN )
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN )

Eğer gen 2 ise süper fırsat... Zaten bu cihazın yanına bir tane harici HDD lazım oluyor.
  • ben aldım ama gen2 mi acaba ?
    bende sony hdr-xr500 kamera var hd çekior ve sadece blu-ray yada ps3 de seyredebilirsin demişlerdi acaba görüntüleri hdd e atsam gösterirmi ?
  • hakman306

gen 2 lerin kutusunun üzerinde dts yazar
    tahiminime göre gösterir kayıt formatını bilmiyorum ama.

hocam iki cihazda elinde var zaten denesen daha doyurucu bilgi olur
    hem bizimlede paylaşırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertop

quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Eğer gen 2 ise süper fırsat... Zaten bu cihazın yanına bir tane harici HDD lazım oluyor.

dün siparişi verdim ürün açıklamasında yazan kod gen2 kodu

Ürün Kodu WDBABG0000NBK
    Açıklama
    Menşei İTHAL
    Garanti 24
    Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Elmadağ, Bostancı, İzmir, Ankara, Adana, Antalya, Konya, Kayseri, Batıkent, Avcılar, İnternet
    Özellikler
    Bağlantı USB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologist -- 17 Şubat 2010; 21:44:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ukymk

hakman306

gen 2 lerin kutusunun üzerinde dts yazar
    tahiminime göre gösterir kayıt formatını bilmiyorum ama.

hocam iki cihazda elinde var zaten denesen daha doyurucu bilgi olur
    hem bizimlede paylaşırsın

bu hafta deneyemeyeceğim sanırım ürün cuma gelecekmiş, haftaya kısmetse paylaşırım..
    teşekkürler ilgine..
  • Arkadaşlar ileri geri sarma hızı maksimum 16x oluyor. Bunu daha hızlandırmanın veya istediğimiz dakikaya çekmenin daha kısa bir yolu yok mu?
    beğendiğim bir filmin sonlarını tekrar izlemek isteyince çok bekliyorum. Arkadaşıma egreat m34 aldık. Yön tuşlarına basılı tutunca dakikaları çatır çatır saydırıyor. Bizim gen2 lerde böyle bir ayar var da ben mi bulamadım?
  • next e bas ve rakamları kullan 10 ar dakikalarla ilerler.
  • Hangi rakamları ?
  • Kumanda üzerinde rakamlar mı var? Bendekinin kumandası düdük kadar birşey. Hocam aynı cihazdan bahsettiğimize emin misiniz?
  • GEN2 için filmi hızlı sarmanın yolunu buldum arkadaşlar. İleri veya geri normal olarak sararken hemen altındaki bölüm atlatma tuşuna basınca basma sayısı kadar 10'ar dakika atlatıyor. Bastıktan bir buçuk saniye kadar sonra kadar atlatmayı gerçekleştiriyor ve bu 1.5 saniye içinde filmi oynatmaya devam ediyor. Bu arada fw 01.70 yani yeni birşey değilmiş. Hayret bu zamana kadar DH'de bunu kimse merak etmemiş. Herkes filmi başlatıp sonuna kadar izliyor sanırım. Bir tek ben mi izlediğim filmlerin final sahnelerine tekrar bakıyorum?
  • cihaz fw güncelleme için hdd içine rardan çıkarıp atıyoruz dosyaları cihaz kapalıyken takıp hdd i açıyoruz ve güncelleme istiyormusun diye soruyor ve evet deyince güncelleme yapıyor doğrumu anlamışım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

GEN2 için filmi hızlı sarmanın yolunu buldum arkadaşlar. İleri veya geri normal olarak sararken hemen altındaki bölüm atlatma tuşuna basınca basma sayısı kadar 10'ar dakika atlatıyor. Bastıktan bir buçuk saniye kadar sonra kadar atlatmayı gerçekleştiriyor ve bu 1.5 saniye içinde filmi oynatmaya devam ediyor. Bu arada fw 01.70 yani yeni birşey değilmiş. Hayret bu zamana kadar DH'de bunu kimse merak etmemiş. Herkes filmi başlatıp sonuna kadar izliyor sanırım. Bir tek ben mi izlediğim filmlerin final sahnelerine tekrar bakıyorum?

10 dakika atlatma olayı Gen1'in başlığında defalarca paylaşıldı. Ama Gen2'nin başlığında henüz paylaşılmamış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 19 Şubat 2010; 5:39:54 >
  • Paylaşıldı arkadaşlar, ben yapmasını forumdan öğrendim. Biraz gecikmeli de olsa çalışıyor.

Artık adam gibi bir güncelleme çıkarsalar da bütün problemler düzelse. En önemlisi de olmayan bazı fonksiyonları ekleyebilirler diye düşünüyorum. Mesela bir filmi cihaz üzerinden başka diske kopyaladığınızda altyazı kopyalanamıyor, bunu otomatik yapması sağlanabilir. Ve de film isimlerinin değiştirilebilmesi ve sub altyazı desteği de sağlanabilir. Ayrıca altyazı zamanlamasını geciktirme de özelliği de işe yaramıyor ki zaten bence çok gerekli değil. Onun yerine sağ sol yönlendirme tuşlarına ileri geri alma ile ilgili fonksiyonlar atanabilir. Hızlı ileri ve geri alma çok sağlıklı çalışmıyor, alırken oynatma tuşuna basılsa bile bir süre hızlı ilerlemeye devam ediyor. Arada bir de (iki haftada bir) cihazın sapıtma durumu var. Bazen disklerin içeriğini göstermiyor veya bazı dosya tiplerini oynatmayabiliyor. O zaman sistem ayarlarını sıfırlamak gerekiyor, sıfırlayınca düzeliyor.

Cihazlarını yeni alan arkadaşlar güncelleme yapmamakta ısrar etmesinler. Unutmayın ki en son yayınlanan güncelleme (1.01.77), bundan sonra yayınlanacak güncellemelerin sorunsuz gerçekleşebilmesi için yapılmış. Bu güncellemeyi yapmayıp bundan sonra çıkabilecek ve cihazın sorunlarını çözecek daha ilginç bulacağınız bir güncellemeyi yüklemek isterseniz cihazınızda sorun yaşama ihtimali 1.01.77'yi yapanlara göre daha yüksek olacaktır. Son güncelleme nasılsa eskileri kapsayacak demeyin, çünkü 1.01.77'nin işini görebilmesi için hali hazırda yüklenmiş ve çalışıyor olması gerekir. Cihaza özellik kazandıran veya özelliklerini iyileştiren diğer güncellemelerden biraz farklı bir konumda yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 19 Şubat 2010; 8:43:19 >

• selamlar..

bende 1. nesil WD var..
    cok memnunum, 1080p leri sorunsuz izliyorum.. fakat 2 tane derdim var bu aletle ilgili..
    1. DTS problemi.. optik kablo almama ragmen, yine de olmadi.. arastirdim ama tatmin edici bir cevap bulamadim. 1. nesilde kesinlikle DTS destegi alamiyor muyuz ?
    hadi DTS yi gectim, filmleri ac3 versiyonunu bulup seyrediyorum.. ama DTS'den bile daha buyuk 1 sorunum var..

Altyazi olarak ben SUB uzantisini calistiramiyorum. SUB calistirmak istiyorum, ozelliklerinde de yaziyo SUB destekler diye.. neden neden neden ?

ne yapmam lazim ?
  • Arkadaşlar WD media playerlar için özel taşıma çantası üretmiş.
    Çok şık ve kullanışlı bir çantaya benziyor.
    Kendi sitesinde 29,99$ satılıyor.Acaba Türkiye'ye ne zaman gelir?
    Ürün hakkında detaylı bilgi için http://store.westerndigital.com/store/wdus/en_US/DisplayAccesoryProductDetailsPage/productID.123423600

• arkadaşlar belki daha önce ve soruldu ama ...

wd nin 2.5" (yani adaptörsüz sadece usb den çalışan) diskleri cihazın çalıştırmasında bir problem varmı??
    özellikle yüksek boyutlardaki (500 gb, 1 tb vs...)
    gücü yetiyormu?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.