Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numVuy

selamlar..

bende 1. nesil WD var..
    cok memnunum, 1080p leri sorunsuz izliyorum.. fakat 2 tane derdim var bu aletle ilgili..
    1. DTS problemi.. optik kablo almama ragmen, yine de olmadi.. arastirdim ama tatmin edici bir cevap bulamadim. 1. nesilde kesinlikle DTS destegi alamiyor muyuz ?
    hadi DTS yi gectim, filmleri ac3 versiyonunu bulup seyrediyorum.. ama DTS'den bile daha buyuk 1 sorunum var..

Altyazi olarak ben SUB uzantisini calistiramiyorum. SUB calistirmak istiyorum, ozelliklerinde de yaziyo SUB destekler diye.. neden neden neden ?

ne yapmam lazim ?

Optic Kablo ile DTS Çözen bir Ev sinema sistemin yok ise DTS sesleri alamazsın,Sub uzantılı altyazılarda Film adı ve altyazı isminin aynı olması gerekmekte

Se7en 720P DTS.mkv
    Seven 720P DTS.sub gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ukymk

arkadaşlar belki daha önce ve soruldu ama ...

wd nin 2.5" (yani adaptörsüz sadece usb den çalışan) diskleri cihazın çalıştırmasında bir problem varmı??
    özellikle yüksek boyutlardaki (500 gb, 1 tb vs...)
    gücü yetiyormu?

500 GB olanları destekliyor, üstünü bilmiyorum ama destekler herhalde. 1 GB 'lik 2,5" disk zaten yok.
  • 1 TB'lik 2,5" ler çıktı. 400 TL.
  • Arkadaşlar sürümü 77 ye güncelledim. Ses ve görüntüde senkronizasyon sorunu baş gösterdi. Dikkatli bakınca görüntülerin seslerden daha geç geldiğini farkettim. Adamların dudakları oynamadan sesleri geliyor. Bu bahsettiğim çok küçük bir gecikme ama canımı sıktı. Elinde 1.01.70 olup bana gönderme imkanı bulunabilecek biri var mı?

Ekleme: Büyük boyutlu mkv filmlerde akıcılık da gitti 1.01.77 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 19 Şubat 2010; 20:14:27 >
  • Hallettim gerek kalmadı.
  • evet arkadaşlar bende kararımı verdim ve
    bu akşam WD HD gen 2 aldım

bursa media markt tan 189 tl
    birde optic ses kablosu aldım

hadi hayırlı olsun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Hallettim gerek kalmadı.

nasıl hallettiğinizide paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: numVuy

selamlar..

bende 1. nesil WD var..
    cok memnunum, 1080p leri sorunsuz izliyorum.. fakat 2 tane derdim var bu aletle ilgili..
    1. DTS problemi.. optik kablo almama ragmen, yine de olmadi.. arastirdim ama tatmin edici bir cevap bulamadim. 1. nesilde kesinlikle DTS destegi alamiyor muyuz ?
    hadi DTS yi gectim, filmleri ac3 versiyonunu bulup seyrediyorum.. ama DTS'den bile daha buyuk 1 sorunum var..

Altyazi olarak ben SUB uzantisini calistiramiyorum. SUB calistirmak istiyorum, ozelliklerinde de yaziyo SUB destekler diye.. neden neden neden ?

ne yapmam lazim ?

Bende de sub uzantılı altyazılar çalışmadı. Bilgisayarında BS Player ile sub uzantılı altyazıları srt uzantılı hale getirebilirsin hemde çok basit ve kısa sürede. Bu arada bendeki 2. nesil WD.

Bs de filmi açıyorsun film ekranında sağ tıklayıp altyazılar ve altyazı düzenleyicisini seçiyorsun. Ve altyazı kaydet (.srt) diyorsun. Olay bu kadar.

• Yeni versiyonu yükledikten sonra yandaki usb girişinin yanında bulunan reset tuşuna bastım. Basmadan önce dili Türkçe idi. Basınca ingilizceye döndü. Ondan sonra düzeldi. Bu konunun bir önceki sayfasındaki custom firmware arayüzünü beğenmedim. Tekrar orijinal 77 ye döndüm.
  • WD TV HD GEN2 nin evrensel kumanda kodu nedir arkadaşlar? Yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren1

quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

Selam,yaklaşık bir ay önce aldığım ve sorunsuz kullandığım WD TV gen2 bu akşam film izlemek için taktım,klasördeki filmlere tıklayıp açmaya çalıştığımda mavi yükleme ekranında takılıp kalıyor,bir kaç defa denedim gene aynı yerde takılıyor,ne yapmam gerekiyor acaba?

diski formatla ??

Teşekkürler işe yaradı
  • Artık Samsung un b serilerine DTS desteği gelmeyeceğini düşündüğümden ve gerçekten beklemekten sıkıldığımdan dün gittim ben de WD aldım. Artık dts ile ilgili sorunum kalmadı. cihaz gerçekten güzel. samsung lcd de yapamadığım şeyleri artık bu cihazda yapabiliyorum. Bu sabah versiyonu güncellmeye kalktım. ancak tv restart olduktan sonra %0 da yaklaşık 1 saat bekletti. (Kullandığım flash bellek) ben cihazı fişten çekmek zorunda kaldım. tekrar açtğımda ekrana upgrade yapılması gerektiği ile ilgili kritik bir hata geldi. cihaz hiç bir şekilde açılmıyodu. reset attım. yine açılmadı. ben de başka bir diskle (HDD (NTFS) ) denedim.bu defa sorunsuz update etti. Anlayamadım ama şu an sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin_turgay

Artık Samsung un b serilerine DTS desteği gelmeyeceğini düşündüğümden ve gerçekten beklemekten sıkıldığımdan dün gittim ben de WD aldım. Artık dts ile ilgili sorunum kalmadı. cihaz gerçekten güzel. samsung lcd de yapamadığım şeyleri artık bu cihazda yapabiliyorum. Bu sabah versiyonu güncellmeye kalktım. ancak tv restart olduktan sonra %0 da yaklaşık 1 saat bekletti. (Kullandığım flash bellek) ben cihazı fişten çekmek zorunda kaldım. tekrar açtğımda ekrana upgrade yapılması gerektiği ile ilgili kritik bir hata geldi. cihaz hiç bir şekilde açılmıyodu. reset attım. yine açılmadı. ben de başka bir diskle (HDD (NTFS) ) denedim.bu defa sorunsuz update etti. Anlayamadım ama şu an sorun yok.

Hayırlı olsun güle güle kullan. Dts olayı için en mantıklı çözümlerden biri bence WD. Versiyonunu güncellemenin pek bişey değiştireceğini sanmıyorum ama sonuçta başarmışsın. Bende 2 aydır kullanıyorum bir kere hdd yi okuyamama sorunu oldu onda da sanırım bilgisayardan hdd ye attığım bir dosya tam olarak bitmeden çekmişim usb yi. Onun dışında bu tür problemle karşılaşmadım, yine de cihaza flash yada hdd takmadan önce dikkatli olmak lazım.

• arkadaşlar 01,01,70 versiyonu yüklüymüş playerimde 77 ye güncelledim yanlız sesde uyumsuzluk başladı 1-2 sn bu sefer ses önce geliyor adam sonra konuşuyor çok can sıkıcı bi şey 77 ile 70 arasında ne fark var bilen varmı bide bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı
  • bende de aynısı oldu, sanırım eski versiyonu yüklemek gerekicek.

quote:

Orijinalden alıntı: sorix

arkadaşlar 01,01,70 versiyonu yüklüymüş playerimde 77 ye güncelledim yanlız sesde uyumsuzluk başladı 1-2 sn bu sefer ses önce geliyor adam sonra konuşuyor çok can sıkıcı bi şey 77 ile 70 arasında ne fark var bilen varmı bide bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı
  • Arkadaşlar bu 01.77 güncellemesi sonunda pek bişey değişmiyor dolayısıyla gerek yok. Ayrıca bakın yazdığnız gibi ses ve görüntü uyumsuzluğu olabiliyor. WD nin bence en büyük eksisi ses olayını kumandadan kontrol edememek. Eğer bunu çözebilen bi güncelleme gelirse hiç düşünmem bende güncellerim.
  • 77 yükledikten sonra yandaki usb nin yanından reset tuşuna basın düzeliyor.
  • sesteki problemler mi düzeliyor?

quote:

77 yükledikten sonra yandaki usb nin yanından reset tuşuna basın düzeliyor.
  • ben dediğiniz reset tuşunu hiç görmedim bile sistem ayarlarından resetledim ama ha ordan reset atmışım ha sitem ayarlarından bi şey değişceğini sanmıyorum sitesinide araştırdım eski versiyonu bulamadım ,70 olanı şimdilik yapcak bi şey yok kullanacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpican

sesteki problemler mi düzeliyor?

quote:

77 yükledikten sonra yandaki usb nin yanından reset tuşuna basın düzeliyor.

Sanırım arkadaş 77 sürümü reset tuşuna basınca tekrar 70 e dönüyor demek istemiş.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.