Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır yandaki resete basınca 70 e dönmez. O yuşun amacı fabrika ayarlarına döndürmektir sistemi.
  • Cihazın yan taraftaki usb girişinin hemen dibinde iğne girecek kadar küçük bir reset tuşu var. Ona basınca reset atıyor. Nasıl bilgisayara bir donanım yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorsanız o da aynı işi yapıyor sanırım. O tuşa bastıktan sonra sesin önce gelme sorunu kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Hayır yandaki resete basınca 70 e dönmez. O yuşun amacı fabrika ayarlarına döndürmektir sistemi.

Dostum ben fabrika ayarının 70 olduğunu varsayarak öyle söyledim. Fabrika ayarlarında versiyonu 75 ise elbette reset tuşuna basarsan veriyonu 75 olur.
  • reset tuşu sadece fabrika ayarlarına dönüyor, firmware kesinlikle değişmiyor.
    bunun üzerine bende 75 versiyonunu geri yükledim ve senkron poblemi düzeldi.
    sorun 77 versiyonundaymış
  • 75 versiyonunu nerden buldunuz? Ben de 77 den pek memnun değilim.
  • googledan arattım ve yabancı bir forumda tüm versiyonları yayınlamışlardı.
    oradan indirdim.
  • Merhaba, ben de bu ürünle ilgileniyorum. Genellikle Divx filmler izlediğim için dvd player'larda altyazı sorunları oluyor. Araştırdım pek öyle kaliteli bir şey bulamadım. Bulduklarımın fiyatı da media oynatıcılarının fiyatına yakın. Verebileceğim fiyat 200 civarı. Kullandığım Tv Hd destekli değil ilerde belki alabilirim. Ne dersiniz almalı mıyım?! Fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 75 versiyonuna ihtiyacı olanlar için aşağıdaki linke yükledim

http://r a p i d s h a r e.com/files/354843686/WDTV_HD_Gen_2_1.01.75.zip.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

Merhaba, ben de bu ürünle ilgileniyorum. Genellikle Divx filmler izlediğim için dvd player'larda altyazı sorunları oluyor. Araştırdım pek öyle kaliteli bir şey bulamadım. Bulduklarımın fiyatı da media oynatıcılarının fiyatına yakın. Verebileceğim fiyat 200 civarı. Kullandığım Tv Hd destekli değil ilerde belki alabilirim. Ne dersiniz almalı mıyım?! Fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

Çok film seyrediyorsan kesinlikle al derim. Ama sadece divx film seyredeceğim dersen altyazısı sorunsuz dvd/divx playerlar da var. Onlar daha uygun olur fiyat olarak tabiki. Ama hd filmler seyrederim dersen en uygun ve mantıklı seçim WD TV bence.
  • Normalde SABA marka DVD player'im vardı. Altyazılar ekranın ortasında, küçük ve de sarı renkteydi. Yani Divx izletmiyordu. Kısa sürede de bozuldu. Usb'si sağlam kalsa gene altyazıyı bilgisayarda düzeltir idare ederdim. Yani piranha falan alacam gene elimde patlayacak diye korkuyorum. Bir de ev halkı bu cihazı kolaylıkla kullanabilir mi merak ediyorum?!
  • urunu vatan bilgisayarin kampanyasindan aldim kampanya halen de devam ediyor. harici disk de alacak arkadaslara tavsiye ederim baya uyguna geliyor
    siparisi verirken gen1 olablir mi diyordum ama gen2 gonderiyorlar.
    urunden geyet memnunum fakat birkac ses secenegi olan filmlerde sesi degistirdigimde ekran karariyor ve bir iki saniye icinde goruntu geri geliyor
    forumda arastirdigima gore 1.01.075 guncellemesiyle sorun cozuluyormus
    1.01.75 guncellmesini yaptim ama problem hala devam ediyor. sistem sifirlama da bi ise yaramadi.
    sorunun cozumu ile ilgili dusuncesi olan arkadaslar paylasabilirse sevinirim
    simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

Normalde SABA marka DVD player'im vardı. Altyazılar ekranın ortasında, küçük ve de sarı renkteydi. Yani Divx izletmiyordu. Kısa sürede de bozuldu. Usb'si sağlam kalsa gene altyazıyı bilgisayarda düzeltir idare ederdim. Yani piranha falan alacam gene elimde patlayacak diye korkuyorum. Bir de ev halkı bu cihazı kolaylıkla kullanabilir mi merak ediyorum?!

Saba piranha falan alırsan ben söyleyeyim kesin elinde patlar zaten. Toshiba nın vardı bildiğim kadarıyla dvd/divx player ı ve de baya ucuzdu bi ara. Şimdi ne durumda piyasa bilmiyorum. Yani iyi bi marka al, rahat rahat kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomniacc

urunu vatan bilgisayarin kampanyasindan aldim kampanya halen de devam ediyor. harici disk de alacak arkadaslara tavsiye ederim baya uyguna geliyor
    siparisi verirken gen1 olablir mi diyordum ama gen2 gonderiyorlar.
    urunden geyet memnunum fakat birkac ses secenegi olan filmlerde sesi degistirdigimde ekran karariyor ve bir iki saniye icinde goruntu geri geliyor
    forumda arastirdigima gore 1.01.075 guncellemesiyle sorun cozuluyormus
    1.01.75 guncellmesini yaptim ama problem hala devam ediyor. sistem sifirlama da bi ise yaramadi.
    sorunun cozumu ile ilgili dusuncesi olan arkadaslar paylasabilirse sevinirim
    simdiden tesekkurler

Ben 1.01.70 versiyonunu kullanıyorum. Bende dual audio filmlerde hiç beklemiyor, direk geçiyor. Yani bunun versiyon olayıyla bi alakası yok demek ki. Benim tavsiyem sorunun harici diskte olma ihtimaline karşı filmin birini başka bir harici diske yada flash belleğe at bir de o şekilde dene. Aynı şeyi yaparsa sorun WD de dir. Çok ta baş ağrıtan bir sorun değil gibi ama inşallah çözümünü bulursun.

• arkadaşlar elinde 01,01,70 versiyonu olan varsa upload edebilirmi siteye 77 yükledim ses kayması var eskiye döncem
  • insomniacc kardeş bende vatanın sitesinden sepete ekledim ama hala almadım. daha önce vatandan online alışveriş yapmadım nasıl? güvenilirmi* yoksa cumartesi gidip kendi adana mağazasından alıcam. bide gen 2 olarak geliyor kesin demi. sana gek 2 yollamışlar bize gen 1 çıkar felan? mağazadan alsak aynı kampanya geçerlidir demi yoksa bu kampanya sadece online alışveriş içinmi geçerlidir?
  • birde bu ürünü alınca direk bağlasak olmuyomu yani illa netten güncelleme mi istiyor. güncelleme yapan arkadaşlar sorun olduğu içinmi güncelliyorlar. yani " ben şu versiyonu kullanıyorum şöle oluyo ,ben şu versiyonu güncelledim böle" felan yazmışya arkadaşlar bu keyfi bir durummu yoksa zorunlu mu sorunlu olduğu için ???? kafam karıştı...
  • Ben güncelleme yapmadan çalışmıştı.
    Daha sonra güncellemeyi kendim istediğim için yaptım.
    1.01.77 kullanmıyorum o yüzden bilemiyeceğim sorun olup olmadığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol.

birde bu ürünü alınca direk bağlasak olmuyomu yani illa netten güncelleme mi istiyor. güncelleme yapan arkadaşlar sorun olduğu içinmi güncelliyorlar. yani " ben şu versiyonu kullanıyorum şöle oluyo ,ben şu versiyonu güncelledim böle" felan yazmışya arkadaşlar bu keyfi bir durummu yoksa zorunlu mu sorunlu olduğu için ???? kafam karıştı...

Ben hiç güncelleme yapmadım yukarıda da yazdım. Versiyonu 01.01.70. Hiç sorunum yok. Yani cihazı alıp güncelleme yapmadan da sorunsuz olarak kullanabilirsin. Ben daha önce de sormuştum güncelleme yapınca ne değişiyor diye kimse cevap vermedi. Örneğin benim için cihazın en önemli eksilerinden biri bir videoyu istediğmiz dakikayı girerek başlatamamak. Versiyon yenileyince böyle bi özellik eklense hiç düşünmeden yenilerim. Heralde güncelleme yapınca cihazın arayüzünde falan bazı değişmeler oluyor ama zaten arayüzü gayet güzel bence.

• custom firmware'ler bir araya toplansa güzel bir oluşturulsa iyi olur aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 26 Şubat 2010; 1:01:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOREVERFORYOU

Arkadaşlar bu 01.77 güncellemesi sonunda pek bişey değişmiyor dolayısıyla gerek yok. Ayrıca bakın yazdığnız gibi ses ve görüntü uyumsuzluğu olabiliyor. WD nin bence en büyük eksisi ses olayını kumandadan kontrol edememek. Eğer bunu çözebilen bi güncelleme gelirse hiç düşünmem bende güncellerim.

Gerek yok diyemeyiz. Bundan sonraki güncellemelerin sağlıklı olması için çıkarılmış bir güncelleme bu. Evet bizim algıladığımız bir iyileştirme yok ama bunu yapmazsak, bundan sonraki güncellemeyi yaparken sorun çıkma riski daha fazla oluyor. Bu güncellemenin çıkarılma sebebi WD TV live cihazların bu güncellemeden önceki sürümde güncelleme sırasında uçmasıydı.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.