Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bildiğim uposcalling özelliği yok.

film hangi boyutta ise direkt onu veriyor.
    ben divxleri direkt olarak ev sinema sisteminden izliyorum upscaling yaparak
  • bugün ankara gordion electroworld'den 219 tl ye aldım;

Sd divx'lerde bendeki LG dvd playerdan bi olumsuzluğu yok..

şu an sağ-sol (kırmızı-beyaz) analog çıkışlarından evdeki LG dvd player'lı ses sistemine bağladım, dvd player ayaralarından tüm hoperlörlerden ses alabiliyorum ama bu dts-ac3 vs değildir dimi?

peki VESTEL 7500 USB DVD DİVX OYNATICI oynatıcı alsam, wd'nin optik çıkışından sesi vestelin optik girişine bağlasam, hoperlörleride vestelin höperlör çıkışlarına bağlasam dts ses alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landmoon -- 2 Mart 2010; 9:13:29 >
  • Arkadaşlar ben de bu cihazı almayı düşünüyorum,lcd tv almadım ama 72 ekran 100 hz sony trinitron televizyonum var ayrıca bilgisayarda kullandığım logitech x530 5+1 ses sitemim var,bu sistemi kullanamayacağım ve yaptığım araştırmaya göre aşağıdaki modellerin optik bağlantısı var :

Microlab H500D
    Microlab FC 730
    Microlab 5.1 FC861
    EVEREST H 5402
    Logitech Z 5400
    Logitech Z 5500
    Sony Davdz-660
    Sony STR DE 685
    LG HT503SH
    LG HT902TB
    Sony STR DE 485
    Sony DAV-DZ260
    Philips HTS 3270

elimdeki film arşivini harici harddiske yükleyip izleyeceğim,ama ses sitemi olarak hangisini tavsiye edersiniz?
    (everesti bulmak oldukça zor ama microlab modelleri sizce nasıldır ?)
  • http://rapid-share.com/files/358701980/1.01.77_B-RAD.CC_WDLXTV_G2-0.4.1.7.zip
    FLASH AT YOUR OWN RISK!!!!!

wifi özellik kazanmış custom fw ayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysndnz

http://rapid-share.com/files/358701980/1.01.77_B-RAD.CC_WDLXTV_G2-0.4.1.7.zip

Üstad kaynak verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

quote:

ben söyleyeyim kaynak wd tv live firmware'leride çıkaran brad.cc arkadaşın bizzat kendisi yayınladı, bende hafta sonu deneyecem. Bilgi veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

quote:

ben söyleyeyim kaynak wd tv live firmware'leride çıkaran brad.cc arkadaşın bizzat kendisi yayınladı, bende hafta sonu deneyecem. Bilgi veririm.

Bu firmware WD Gen 2 ye mi wi fi özelliği kazandırıyor. Yani WD Gen 2 , WD Live mı oluyor. Biraz daha açar mısınız konuyu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur10

Arkadaşlar ben de bu cihazı almayı düşünüyorum,lcd tv almadım ama 72 ekran 100 hz sony trinitron televizyonum var ayrıca bilgisayarda kullandığım logitech x530 5+1 ses sitemim var,bu sistemi kullanamayacağım ve yaptığım araştırmaya göre aşağıdaki modellerin optik bağlantısı var :

Microlab H500D
    Microlab FC 730
    Microlab 5.1 FC861
    EVEREST H 5402
    Logitech Z 5400
    Logitech Z 5500
    Sony Davdz-660
    Sony STR DE 685
    LG HT503SH
    LG HT902TB
    Sony STR DE 485
    Sony DAV-DZ260
    Philips HTS 3270

elimdeki film arşivini harici harddiske yükleyip izleyeceğim,ama ses sitemi olarak hangisini tavsiye edersiniz?
    (everesti bulmak oldukça zor ama microlab modelleri sizce nasıldır ?)

arşivindeki filmler in ses formatı nedir.
    ac3, dts, stereo ....vs.
    alacağın ses sistemi buna uygun olmalı

sana optic girişli bir sistem lazım
    microlab işini görmez iyi incele derim cihazın arkasına bak optic giriş yık çoğunda ama öyle birşeyle yazıyor ben baya bakmıştım zamanında.
    ev sinema sistemlerinin çoğunda var uygun fiyatlı bir model bakabilirsin. DTS çözürmi incelemen lazım

Ben SONY DAV-DZ680 kullanıyorum
    herşeyi var tavsiye ederim

• Konu mu karıştı, ben mi yanlış konudayım anlamadım? WD gen2 cihaz konusu değil mi bu? Gen2 cihazların wifi özelliği kazanması da nasıl oluyor? İçinde eternet yok ki gen2 lerde. Yoksa usb üzerinden bişeyler mi yapıyor? Live konusu diye yazmış olmayasınız?
  • quote:

arkadaşlar benim kuzen bluray film indirmiş 40 gb boyutunda.rip deil yani.içinden bir sürü dosya cıktı diyo bunu wd media playerda nası oynatıcak yardımlarınızı bekliyorum..

Büyük ihtimalle torrent ile indirmiştir. En baştaki rar dosyasını açınca diğerleri de otomatik olarak açılacak ve tek parça veya birkaç parça film dosyaları haline gelecektir. Tamamen doğru açılmadan sıralı olan rar dosyalarını silmeyin.
  • Arkadaşlar bu büyük haber karıştırmayın gen 2 brad.cc'nin çıkardığı yazılımla internet özelliği kazanıyor, usb wi-fi adaptörler ile...
  • http://b-rad.cc/1158/heads-up-wdtv-g2-wdtv-live/

Burada açıklamayı yapmış. Samba denen bir şeyi çok mıncıklamış, samba neyin nesi acaba bilen var mı?
  • ben b-rad.cc nin yayınladığı unofficial firmware i yükledim.

ancak hiç bi yenilik yok gibi geldi. acaba bişeyleri eksik mi yaptım? zip dosyasının içinden çıkanlardan sadece wdtvhd.fff , wdtvhd.bin , wdtv.ver dosyalarını çıkartıp usb den yükledim..

başka bişey yapmam gerekiyo mu?
  • wi-fi özelliğini yazılımı kurup deneyen varmı?
  • samba, cihazın içerisindeki disk sunucusu, taktığın usb diski yöneten içerideki modül diyebiliriz.
  • Arkadaşlar wireless deneyen olmadı mı?

Ek: 4Mart2009 da yüklenmiş bir videoda eleman wireless bağladığını iddia ediyor.

http://www.youtube.com/watch?v=irA0uN8Ixs8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 6 Mart 2010; 17:12:01 >
  • wd hd tv ile yıldızlarımız bir türlü barışmıyor.

42" vestel marka hd ready ilk çıkan plazma tv ye (dvi girişi var) hdmi to dvi kabloyla bağlıyorum. max 720x480 görüntü elde edebildim. halbuki bilgisayardan bağladığımda 1024x768 görüntü alabiliyorum. bu durumla ilgili bilgisi olan varmı acaba? (sanırım wd de 720x480 den sonra 1280x720 geliyor. plazma da 1024x768 ara çözünürlük olduğundan otomatik 720x480 e ayarlıyor)

Birde philips 244e full hd monitöre hd girişinden bağladığımda wd hd tv nin hd çıkışı bozuldu, birdaha görüntü alamadım. ancak kompozitten görüntü alabiliyordum. cihazı vatan bilgisayara götürdüm hemen değişim yaptılar. ikinci cihazıda yeni hdmi kablo ile bu monitöre bağladım yine aynı. hd çıkışı bozuldu. üçüncüyü aldım. şimdi monitöre takmaya korkuyorum. normalde monitör bilgisayara hd den bağlı ve hiçbir sorun olmuyor. wd hd tv yi nasıl bozar aklım almış değil. başına buna benzer bir durum gelen oldumu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucance -- 8 Mart 2010; 3:30:56 >

• Arkadaşlar
    Acemice bir soru olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. Dijital fotograf makinemle çektigim HD videoları ( .mts uzantılı), laptopa aktarıp oradan DIV-ı veya HDMI ile LCD TV de izliyorum. Görüntü iyi ama kameranın LCD sindeki kadar değil. Acaba WD kullanmak görüntü kalitesini arttırımı yoksa laptopda ne is o kadar mı kalitede olur.
  • quote:

Arkadaşlar
    Acemice bir soru olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. Dijital fotograf makinemle çektigim HD videoları ( .mts uzantılı), laptopa aktarıp oradan DIV-ı veya HDMI ile LCD TV de izliyorum. Görüntü iyi ama kameranın LCD sindeki kadar değil. Acaba WD kullanmak görüntü kalitesini arttırımı yoksa laptopda ne is o kadar mı kalitede olur.

WD sinyal ne ise onu gösterir. İyileştirme beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlumur

Arkadaşlar

kameranızın lcd ekranının çok ufak olmasından kaynaklıdır o muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.