Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki soruma hala bir cevap alabilmiş değilim
    1-) Yeni unoffical yazılımı deneyip wi-fi özelliğini çalıştıran varmı?
    2-) Evrensel kumanda ile kullanan varmı var ise kodu nedir? (Logitech harmony modelinin dışında özellikle INTER modelleri için)
  • Eject ile çıkarmama rağmen hardiski çıkarıp yeniden taktığımda filmler kaldığı yerden başlamıyor. Çıkarmazsam sorun yok. Fikri olan var mı acaba?
  • video kaset değilki bu kaldığı yerden başlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzo2

video kaset değilki bu kaldığı yerden başlasın.

Evet dijital oynatıcı. Filmi izlerken, elktrik kesildi, uykunuz geldi, maç başladı v.b. gibi durumlar için, bir film bitmeden çıkarsanız, aynı filmi tekrar açtığınızda size soruyor, kaldığı terden devam mı edeyim yoksa batan mı başlayacaksın diye. Kullanışlı ve yararlı bir özellik.
  • harddiski eject ile çıkartırsan,tekrar taktığında kaldığın yerden başlamaması lazım.

harddiski çıkarmadan,sadece cıhazı kapatıp daha sonra açarsan kaldığı yerden başlar.
  • sadece Hard Diskten veya flash diskten film ve video izlemek istiyorum. WD Live'e gerek var mı yoksa Gen 2 da tamamen aynı işlevi görür mü..
  • quote:

sadece Hard Diskten veya flash diskten film ve video izlemek istiyorum. WD Live'e gerek var mı yoksa Gen 2 da tamamen aynı işlevi görür mü..

İş görür.
  • AVCHD Lite ile .mts uzantılı HD vidoe çeken bir dijital fotograf makinem var. Bu videoları Hard diskten, WD media player ile sorunsuz izleyebilirmiyim. M2ts yi okudugunu anladım fakat .mts ile ilgili bir bilgi bulamadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

iki soruma hala bir cevap alabilmiş değilim
    2-) Evrensel kumanda ile kullanan varmı var ise kodu nedir? (Logitech harmony modelinin dışında özellikle INTER modelleri için)

wi-fi özelliğini test ettim şu an sorunsuz çalışıyor, fakat menülerde ekstra birşey yok ama ağdan wdtv'yi sorunsuz görüp üzerine bağlı usbleri diskleri kontrol edebiliyorum, ama deluge ile falan download deneyemedim.
  • quote:

wi-fi özelliğini test ettim şu an sorunsuz çalışıyor, fakat menülerde ekstra birşey yok ama ağdan wdtv'yi sorunsuz görüp üzerine bağlı usbleri diskleri kontrol edebiliyorum, ama deluge ile falan download deneyemedim.

Peki ağdan film oynattın mı?
    Hangi türü denedin?
    Kopma oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus -- 11 Mart 2010; 1:11:27 >
  • Neredeymiş bu yazılım ?
  • Dün akşam Electroworld Bostancı'dan 219 TL'ye aldım. İndirime girmesini bekliyordum bir süredir ama daha fazla bekleyemedim. Optimum MediaMarkt'da 239 TL'ye satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus

quote:

Peki ağdan film oynattın mı?
    Hangi türü denedin?
    Kopma oldu mu?

Vakit sıkıntısından çok fazla ayrıntı deneme fırsatım olmadı, ilk başta çalıştırmak için biraz kurcalamam gerekti müsait bir zamanda ben test ederim, başka bir arkadaş teste etmezse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Yüklemeyi nasıl yaptınız? Adım adım anlatabilirmisiniz.
    Birde hagi usb wireless adaptörlerini destekliyor. Bir listesi felan varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

quote:

quote:

Birde hagi usb wireless adaptörlerini destekliyor. Bir listesi felan varmı acaba?

Önceliklehttp://rapid-share.com/files/360548113/1.01.77_B-RAD.CC_WDLXTV_G2-0.4.1.8.zip dosyasını indirip zip içindeki dosyaları flash belleğe atıyorsunuz. sonra içeriğindeki config dosyalarınız isteiğinize göre ayarlıyorsunuz. Sonra media player'a takıp makineyi açıp güncellemeyi yapıyoruz, daha sonra flash belleği çıkarmadan ve makineyi kapatmadan direk cihazın elektriğini adaptörden kesip tekrar veriyoruz, cihaz açıldığı zaman otomatik config dosyalarındaki ayarlarıda yapıyor ve wireless otomatik olarak çalışıyor. Takıldığınız yerde yardımcı olurum.

Desteklediği chipsetler:

rt3070sta – usb wireless
    rt2870sta – usb wireless
    rt3572sta – usb wireless
    rt2572 – usb wireless
    arusb_lnx – usb wireless
    rtl8712 – usb wireless
    asix – usb wired
    pegasus – usb wired
    rtl8150 – usb wired
    net1080 – usb wired
    kaweth – usb wired

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 11 Mart 2010; 12:33:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önceliklehttp://rapid-share.com/files/360548113/1.01.77_B-RAD.CC_WDLXTV_G2-0.4.1.8.zip dosyasını indirip zip içindeki dosyaları flash belleğe atıyorsunuz. sonra içeriğindeki config dosyalarınız isteiğinize göre ayarlıyorsunuz. Sonra media player'a takıp makineyi açıp güncellemeyi yapıyoruz, daha sonra flash belleği çıkarmadan ve makineyi kapatmadan direk cihazın elektriğini adaptörden kesip tekrar veriyoruz, cihaz açıldığı zaman otomatik config dosyalarındaki ayarlarıda yapıyor ve wireless otomatik olarak çalışıyor. Takıldığınız yerde yardımcı olurum.

Desteklediği chipsetler:

rt3070sta – usb wireless
    rt2870sta – usb wireless
    rt3572sta – usb wireless
    rt2572 – usb wireless
    arusb_lnx – usb wireless
    rtl8712 – usb wireless
    asix – usb wired
    pegasus – usb wired
    rtl8150 – usb wired
    net1080 – usb wired
    kaweth – usb wired

Piyasada bu chipsetli adaptör ne marka model? Kısaca hangi wireless adaptörü alırsak wi-fi özelliğini kullanabiliriz?. Sen ne marka model kullandın?

• arkadaşlar ben bu cihazı 2 haftadır kullanıyorum.

gerçi her formatı açıyor ama ben sıkıştırılmış bluray mkv film izliyorum.çok memnunum.

belki daha önce soruldu ve işlendiyse özür dilerim,ben bu cihaza usb den harici bluray cd yazıcı bağlasam bluray cdleri izleyebilirmiyim.

teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Desteklediği chipsetler:

rt3070sta �usb wireless
    rt2870sta �usb wireless
    rt3572sta �usb wireless
    rt2572 �usb wireless
    arusb_lnx �usb wireless
    rtl8712 �usb wireless
    asix �usb wired
    pegasus �usb wired
    rtl8150 �usb wired
    net1080 �usb wired
    kaweth �usb wired

Piyasada bu chipsetli adaptör ne marka model? Kısaca hangi wireless adaptörü alırsak wi-fi özelliğini kullanabiliriz?. Sen ne marka model kullandın?

ben testlerimi tenda w311u ile yaptım rt3070 chipsetli.

• ##
    ## Network configuration file
    ##
    ## This file is sourced multiple times
    ## it SHOULD NOT contain commands whose
    ## effect would be adverse/detrimental
    ## if executed more than once
    ##
    ## To enable a line remove the hash '#'
    ##

## enable Wireless
    ## must set to FALSE for wired ethernet
    #
    WIRELESS=TRUE

#######################################################
    ############# WIRELESS SETTINGS #######################

## Enable ONE driver below depending on your wireless adapter

## for rt3070 wireless adapters:
    modprobe rt3070sta

## for rt2870 wireless adapters:
    #modprobe rt2870sta

## for rt3572 wireless adapters:
    #modprobe rt3572sta

## for rt25XX legacy support:
    #modprobe rt2570

## for arus_lnx (atheros)compatible wireless:
    #modprobe arusb_lnx

## for rtl871x compatible adapters:
    #modprobe 8712

## SSID:
    SSID=xxx

## your auth mode:
    #AUTHMODE=WEP
    #AUTHMODE=WPAPSK
    AUTHMODE=WPA2PSk

## your encryption (WPA[2]/PSK only) type:
    #ENCRYPTION_TYPE=TKIP
    ENCRYTPION_TYPE=AES

## WEP / WPA-PSK key
    ENCRYPTION_KEY=wirelessşifrem

################ WIRED SETTINGS #######################

## Enable ONE driver below depending on your wireless adapter

## ASIX compatible adapters:
    #modprobe asix

## Pegasus compatible adapters:
    #modprobe pegasus

## rtl8150 compatible adapters:
    #modprobe rtl8150

## net1080 compatible adapters:
    #modprobe net1080

## kaweth compatible adapters:
    #modprobe kaweth

##
    ## Dynamic IP Configuration:
    #DHCP=yes

##
    ## Static IP Configuration: (only if not DHCP)
    DHCP=no
    IP=192.168.1.73
    GW=192.168.1.254
    NM=255.255.255.0
    DNS1=208.67.222.222
    DNS2=208.67.220.220

## attempt to set jumbo frames
    MTU=9000

##
    ## Optional:

yukarıdaki şekilde ayarlamama rağmen net.configi networkü görmedi . bendeki gen2 ve kullandığım usb wireless tenda w311u . anladığım kadarıyla cihazı açarken usbden bu config dosyalarının yüklü olduğu bir disk ya da usb bellek bağlı olması gerek .

• quote:

Orijinalden alıntı: mutlumur

AVCHD Lite ile .mts uzantılı HD vidoe çeken bir dijital fotograf makinem var. Bu videoları Hard diskten, WD media player ile sorunsuz izleyebilirmiyim. M2ts yi okudugunu anladım fakat .mts ile ilgili bir bilgi bulamadım henüz.

Evet bende de avc formatlı hd video çeken bir makine var ve sorunsuz okuyor. Hem .mts hem de .m2ts uzantılı videoları sorunsuz bir şekilde izleyebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.