Bende tüplü tv var.Yüksek çözünürlüklü filmleri bu wd ile convert yapmadan izleyebilirmiyim?
izlersiniz..
bende de tüplü var.. 480p arşivim var.. 720p deneme amaçlı izledim sorun yok.. 1080p de izlersin ama 1080p mi 480p mi anlayamazsın.. 1080p kalitesini anlamak için illa 1080p lcd ye ihtiyacın olur..
Teşekkür ederim arkadaşım. Sonuçta göstersin de nasıl olursa olsun önemli değil.Önemli olan siyah ekran gelmesinde
quote:
Orijinalden alıntı: solid1980
Merhaba Arkadaşlar,
Bir sorum daha olacak. media playerla izlediğimiz filmlerde 5+1 ses almamız mümkün mü. z5500 gibi bir sistemle optik bağlantı yaptığımız zaman 5 hoperlördende ses alabilirmiyiz. yoksa kutusunda yazdığı gibi 2+0 ses mi almak durumundayız
Teşekkürler
Ac3 Ve DTS filmlerden Z5500'ün Optic Çıkışından 5.1 Ses alırsın
Arkadaşlar bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.
Daha önce bahsettiğim gibi dün wd hd media player aldım (gen 2). Şu anda ses sistemime (phillips hts 3357) streo (kırmızı - beyaz) kablo ile bağlı. Malesef ses sistemimde optik giriş olmadığı için digital çıkışı kullanamıyorum. İnternette biraz araştırdığımda optik - koaxial dönüştürücü aparatların olduğunu öğrendim.
Bir tanesinin linki aşağıda...Genelde hep bu ürün çıkıyor zaten karşıma....
Merak ettiğim bu ürünü alsam wd'den optik çıkıştan alacağım dts sesi coaxionelden ses sistemime bağladığımda verim alabilir miyim. Eğer yapacağı sanal olarak 5 + 1 ses oluşturmaksa kırmızı - beyaz kablo da yapıyor zaten o işi. Benzer bir durum yaşayıp çözüm üretebilen oldu mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: cozturk 6161
Arkadaşlar bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.
Daha önce bahsettiğim gibi dün wd hd media player aldım (gen 2). Şu anda ses sistemime (phillips hts 3357) streo (kırmızı - beyaz) kablo ile bağlı. Malesef ses sistemimde optik giriş olmadığı için digital çıkışı kullanamıyorum. İnternette biraz araştırdığımda optik - koaxial dönüştürücü aparatların olduğunu öğrendim.
Bir tanesinin linki aşağıda...Genelde hep bu ürün çıkıyor zaten karşıma....
Merak ettiğim bu ürünü alsam wd'den optik çıkıştan alacağım dts sesi coaxionelden ses sistemime bağladığımda verim alabilir miyim. Eğer yapacağı sanal olarak 5 + 1 ses oluşturmaksa kırmızı - beyaz kablo da yapıyor zaten o işi. Benzer bir durum yaşayıp çözüm üretebilen oldu mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
evet kullanabilirsin. optic ve coaxial digital ses taşırlar. optic kullanmanın amacı sesi uzun mesafelere taşıyabilmektedir. yanibir odadan bir odaya. şunuda söyleyeyim . çoğu müzk işiyle uğraşanlar coaxial kablo kullanır zaten . problem yok yani
Selamlar,
Çok soru sordum burda kusura bakmayın , ama her şeyin cevabını aldım ayriyetten teşekkür ederim.
Şimdi biraz fantastik bir sorum olacak.
Logitech x-530 gibi bir ses sistemi ile DTS veya AC3 filmlerden 5+1 ses almak için kullanılacak bir çevirici aparat veya çözüm varmıdır? Yoksa git insan gibi ses sistemini al mı dersiniz.
Bir başka sorumda geçen elime geçen bir MKV filmde sesle ilgili bir problem yaşadım. Bilgisayarda izlerken sesleri alabildim ama media playerda ses yerine cızırtılar geliyor. Audio channel wmpro digital diye bişey yazıyor. Acaba sorun bu benim ses sistemimle ile ilgili mi. Gerçi dts filmlerin 5+1 olmasada seslerini alabiliyorum.
Teşekkürler
arkadaşlar gen2'ye wireless adaptör bağlayan ve çalıştırabilen varmı ? çalıştıran arkadaşlar veya uyumlu piyasada bulunabilecek modelleri yazarlarsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: benign2004
arkadaşlar gen2'ye wireless adaptör bağlayan ve çalıştırabilen varmı ? çalıştıran arkadaşlar veya uyumlu piyasada bulunabilecek modelleri yazarlarsa sevinirim
live modelinde mevcut bu özellik..
yanlış konuda mısınız yoksa gen2 de de çalıştırabilen mi duydunuz..
Gen 2 için sordum . Birazönce siparişini verdim ve eğer varsa wireless adaptörünüde almak istediğimden sordum . Konuda heryere baktım ama kimse bundan açıkça bahsetmemiş gördüğüm kadarıyla . Custom fw ile wireless desteği ve youtube gibi video paylaşım sitelerinden video izleme imkanı gelirse bu fiyata inanılmaz bir alet . Daha önce popcorn A110 kullandım . Nmt kadar ekstra özellikleri yok . Temel basit işlevi yani medya izlemeyi hedef alan bir cihaz .Yeni nesil sigma işlemciye sahip olması çok güzel . Daha önce A110 da çok defa söylemiştim ndraft özellikli bir usb wifi adaptöre gerek yok 54 mbps yeter çünkü işlemci limitinden dolayı 54 mbps'yi bile tamamen kullanamıyor . Ama bu cihazın işlemcisi çok daha güçlü ve 54 mbps üstüne çıkabilecek kapasitede .
Gen2 de wireless yok. Custom fw ile wireless desteği gelmez çünkü donanımsal bir değişiklik gerekiyor bildiğim kadarı ile..
Böyle olsaydı live modelinin bir esprisi kalmazdı..
Amma illa wireless kullanmak istiyorsan en mantıklısı siparişi iptal edip live serisi almanı öneririm.
bir sorunum var. hdd ye attığım bir dizinin altyazılarını okumuyor. halbuki bölüm bölüm farklı yaptığım klasörün içerisine hem .mkv hem de .srt dosyasını attım. ama oynattığımda alt yazısı çıkmamakta. neden olabilir?
Arkadaşlar bir sorum var,
Bilgisayarda takılma olmadan düzgün bir şekilde çalışan 720.p / aac 300 filmi wd hd media player 2.nesilde flashbellek ve 2.5' hdd'de takılmalar yaparak çalışıyor ancak. Bu durumun bir nedeni var mı yoksa böyle bir şey sadece benim media player'a özgü bir bozukluk mudur?
audioslave altyazı ile fil ismi aynı olmalı,yoksa okumuyor. cozturk ben 1080 leri takılmadan izliyorum,senin alette problem var o zaman.Bilgisayarın oynatamadığı görüntüleri rahatlıkla izliyorum.
quote:
Selamlar,
Çok soru sordum burda kusura bakmayın , ama her şeyin cevabını aldım ayriyetten teşekkür ederim.
Logitech x-530 gibi bir ses sistemi ile DTS veya AC3 filmlerden 5+1 ses almak için kullanılacak bir çevirici aparat veya çözüm varmıdır? Yoksa git insan gibi ses sistemini al mı dersiniz.
Bir başka sorumda geçen elime geçen bir MKV filmde sesle ilgili bir problem yaşadım. Bilgisayarda izlerken sesleri alabildim ama media playerda ses yerine cızırtılar geliyor. Audio channel wmpro digital diye bişey yazıyor. Acaba sorun bu benim ses sistemimle ile ilgili mi. Gerçi dts filmlerin 5+1 olmasada seslerini alabiliyorum.
Teşekkürler
wmpro yazmışsın ama herhalde wmapro'dur. Bunu wd çözmüyor, gen1'de desteklenmeyen ses diye uyarı çıkardı. Gen2 en azından adını yazıyor ama çözmüyor. Benim DTS ve DD dekoderli receiverimde bu sesi çözmüyor ve internette bulabileceğin IMAX videoların da çoğu bu ses kodecini kullanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: pikalos
audioslave altyazı ile fil ismi aynı olmalı,yoksa okumuyor. cozturk ben 1080 leri takılmadan izliyorum,senin alette problem var o zaman.Bilgisayarın oynatamadığı görüntüleri rahatlıkla izliyorum.
Aynı alet lost'un 720 p olan bölümlerini sorunsuz bir şekilde oynatıyor. 1080 p filmler gelecek bir iki güne, bir de onlarla deneyeceğim.
quote:
audioslave altyazı ile fil ismi aynı olmalı,yoksa okumuyor.
tşkler. şimdi hepsini düzelttim umarım çalışır. ilginç ama aynı klasördeki srt uzantılı dosyayı es geçmesi neyse artık.
quote:
Orijinalden alıntı: cozturk 6161
quote:
Aynı alet lost'un 720 p olan bölümlerini sorunsuz bir şekilde oynatıyor. 1080 p filmler gelecek bir iki güne, bir de onlarla deneyeceğim.
Ben bütün formatları denedim arkadaşlar 1080 720 480 dvd divx, xvid, mkv, matroska file, mp4, avi, mpeg, aklıma felmeyen daha bi çoğu ve hiç birinde bir sorun yok herşey mükemmel derecede akıcı gösteriyor Fiyat / performans açısından cidden iyi bir cihaz
Benim gördüğüm en büyük sorun Ses kontrolüü yapılamaması (kısma /açma)
quote:
Orijinalden alıntı: aspayze
quote:
Selamlar,
Teşekkürler
wmpro yazmışsın ama herhalde wmapro'dur. Bunu wd çözmüyor, gen1'de desteklenmeyen ses diye uyarı çıkardı. Gen2 en azından adını yazıyor ama çözmüyor. Benim DTS ve DD dekoderli receiverimde bu sesi çözmüyor ve internette bulabileceğin IMAX videoların da çoğu bu ses kodecini kullanıyor.
evet wmapro olacaktı yanlış yazmışım.. teşekkürler cevap için
Belki gözümden kaçtı eğer öyle ise kusura bakmayın. 2 ay önce WESTERN DIGITAL HD MEDIA PLAYER WDBABG0000NBK-EESN ürününü aldım. srt uzantılı alt yazılarda sorun yok ancak sub uzantılı alt yazıları okumuyor. Halbuki desteklediği yazıyor bazı ürün açıklamalarında. Ben mi yanılıyorum. Birde bu ürünün adaptörünü temin etmek istediğimizde nasıl istememiz lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: serif_aydogar
Belki gözümden kaçtı eğer öyle ise kusura bakmayın. 2 ay önce WESTERN DIGITAL HD MEDIA PLAYER WDBABG0000NBK-EESN ürününü aldım. srt uzantılı alt yazılarda sorun yok ancak sub uzantılı alt yazıları okumuyor. Halbuki desteklediği yazıyor bazı ürün açıklamalarında. Ben mi yanılıyorum. Birde bu ürünün adaptörünü temin etmek istediğimizde nasıl istememiz lazım?
evet okumadığı önceki mesajlarda da arkadaşlar tarafından belirtildi defalarca..
.srt olmak zorunda..
Arkadaşlar R1 215 tl - Wd 2 215 tl - Wd Live 270 tl 55 tl bir fark var.Sizce bu 55 tl yi vereyim mi ? Değer mi?