Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tb elektrikle desteklendiğinden sorun çıkarmaması gerekir aslında.3 tb la ne yapacaksın arkadaş,sinema tarihimi yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

3 tb elektrikle desteklendiğinden sorun çıkarmaması gerekir aslında.3 tb la ne yapacaksın arkadaş,sinema tarihimi yapıyorsun

öyle deme...

benim 1 tb doldu bile..

harddisk fiyatları artması idi.. 2 tb alırdım..

1080p arşiv yapıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

3 tb elektrikle desteklendiğinden sorun çıkarmaması gerekir aslında.3 tb la ne yapacaksın arkadaş,sinema tarihimi yapıyorsun

öyle deme...

benim 1 tb doldu bile..

1080p arşiv yapıyorum..

su hard disk fiyatları boyle olmasa ben 1080p yi bırak direkt blu ray iso indirip menu ekstra yabancı dublaj ıvır zıvırı silip 0 goruntu kayıplı mkv arşivlemeyi dusunuyorum.

blu ray nfo lara bakıyorum goruntu video bitrateleri 30000 civarı.
    bizim super sandıgımız 10-12 gb lık 1080p ripler 10000-12000 aslında ciddi goruntu kaybı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

quote:

öyle deme...

benim 1 tb doldu bile..

1080p arşiv yapıyorum..

su hard disk fiyatları boyle olmasa ben 1080p yi bırak direkt blu ray iso indirip menu ekstra yabancı dublaj ıvır zıvırı silip 0 goruntu kayıplı mkv arşivlemeyi dusunuyorum.

bizim super sandıgımız 10-12 gb lık 1080p ripler 10000-12000 aslında ciddi goruntu kaybı var.

sizin dedikleriniz 20 -30 gb var herhalde.. belkide daha fazla..

ona harddisk dayanmaz ki..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

quote:

öyle deme...

benim 1 tb doldu bile..

1080p arşiv yapıyorum..

sizin dedikleriniz 20 -30 gb var herhalde.. belkide daha fazla..

ona harddisk dayanmaz ki..

evet 10 gb lık bir rip tahmini goruntu kayıpsız 25-30 gb olacak

sıkıntı hard disk isi

teknolojide bir devrim olması lazım 1 tb 2 tb yetmiyor

• silinebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 27 Şubat 2012; 17:17:22 >
  • quote:

bir 3 tb birde 2 tb wd hdd var elimde full dolu 1080p filmlerle... 2 tb samsung 40D6000 led tv'm görüyor ancak 3 tb'yi görmüyor o nedenle bu araştırmaya girdim ama 3 tb yi destekleyene denk gelemedim 2tb yazıyor hep kutularda..
  • arkadaşlar en sonunda dayanamadım ve lacie yazılımını yükledim. açamadığı mkv yok..

yapmam gereken bir ayar var mı yoksa varsayılan olarak gelen ayarlar bana yeter mi..
  • arkadaşlar izim player

Planet Earth (2006) The Complete Series Blu-Ray 1080p VC1 5.1 DD-VET

bunu açar mı..
  • Yeni custom firmware çıktı mı? A-data 500GB diskimi görmüyor lacie FW onun için soruyorum?
  • quote:

arkadaşlar izim player

Planet Earth (2006) The Complete Series Blu-Ray 1080p VC1 5.1 DD-VET

bunu açar mı..

Bu belgesel serisi bende var , sorunsuz açıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abhazia

quote:

Orijinalden alıntı: abhazia

Forumda yeniyim ama ben de wd gen 2 medya oynatıcı kullanıyorum.Geçenlerde altyazı büyüklüğünü arttırmanın yollarını ararken

http://nmt200.ru/wp-content/uploads/utils/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip

http://www.mediafire.com/file/pnsjrfv22ql34b0/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip adresinden yeni yazılım buldum her ikisini de denedim sonuç harika

cihazım olmadığı kadar mükemmel oldu eskiden mkv mux ile izlediğim filmleri zahmetsizce izleyebiliyorum.İlerleme saati,ses kontrolü,herşeyden önemlisi harici wireless adaptörü ile flicker,you tube gibi sitelere girebileceğinizi söylüyor ama bende ki wireless adaptörü sadece ayarlamaları yapıyor.
    internete girip izleme yapamadım. Belki işinize yarar diye düşündüm.Ayrıca cihazıma en az 3 yada 4 kez yazılım attım.Cihazımda herhangi bir
    problem olmadı.

Yine yeni bir firmware denedim (Eminent medya playerların kullandığı) bu da gayet hızlı bütün formatları destekliyor menü dili Türkçe feğil ama

Türkçe altyazı desteği var altyazı font 52 oluyor.

http://www.mediafire.com/file/0r0bmo0ocxbo5ey/wdtv_g2_cross_eminent_v02.zip
    http://nmt200.ru/wp-content/uploads/utils/wdtv_g2_cross_eminent_v02.zip

Lacie ile hemen hemen aynı özelliklere sahip

Paylaşım için çok teşekkürler.

Lacie ve Eminent yazılımların ikisinide denedim.

Arayüz görselliği olarak ve en önemlisi filmlerdeki renk netliği olarak Eminent çok daha iyi.

Lacie de sanki renk kontrst'ı güşük gibi biraz karanlık kalıyor ve özellikle animasyon filmlerde yakından bakınca biraz flue kalıyor.

• mp4 formatındaki takılmalar nedeniyle alternatif video aramaktan veya muxing yapmaktan sıkılıp bende cearet ettim sonunda :)

eminent 'i indirip dosyaları flash bellekte üst dizine kopyaladım. veresiyon dosyasını notepadle açıp yazan versiyonu wdde bulunan versiyondan daha üst bir rakam yazdım. usb yi wd ye takınca üst versiyon bulundu dedi , sistem ayarlarında yazılım yükseltme seçeneği aktif oldu. ok dedim işlem tamam.

tespitlerim
    1-orjinal yazılımın arkaplan renkleri ve menüleri daha şıktı
    2-xvid formatındaki videolarda görüntü bariz daha iyi, renkler daha net ve prüssüz
    3-alt yazıyı her seferinde seçmen gerekmesi çok saçma ? videolar direk altyazılı açılsın diye bir ayarı yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

mp4 formatındaki takılmalar nedeniyle alternatif video aramaktan veya muxing yapmaktan sıkılıp bende cearet ettim sonunda :)

eminent 'i indirip dosyaları flash bellekte üst dizine kopyaladım. veresiyon dosyasını notepadle açıp yazan versiyonu wdde bulunan versiyondan daha üst bir rakam yazdım. usb yi wd ye takınca üst versiyon bulundu dedi , sistem ayarlarında yazılım yükseltme seçeneği aktif oldu. ok dedim işlem tamam.

tespitlerim
    2-xvid formatındaki videolarda görüntü bariz daha iyi, renkler daha net ve prüssüz
    3-alt yazıyı her seferinde seçmen gerekmesi çok saçma ? videolar direk altyazılı açılsın diye bir ayarı yokmu?

1080p görüntü netliği hangisinde daha iyi..

orijinalde mi yoksa eminent de mi..

• quote:

mp4 formatındaki takılmalar nedeniyle alternatif video aramaktan veya muxing yapmaktan sıkılıp bende cearet ettim sonunda :)

tespitlerim

hocam eminent versiyonu ben de yükledim ancak altyazıda türkçe karakter sorunu var. ğ ş i gibi harfler çıkmıyor. sizde de böyle mi.

• xveser: 1080p denemedim, zaten yüksek çözünülürlük olduğu için fark olacağını sanmıyorum

ss01 : setting-system-additional encoding support - turkish seçin
  • merhaba,

Ben daha önce Padavan ve Lacie sürümlerini denedim. Lacie sürümü Padavana göre daha kullanıcı dostu ve altyazı büyüklüğü ve görsellik daha iyi. Ancak Padavan sürümünde network bağlantısı sağlamada çok iyi olduğu için bu sürümü kullanmaya devam ettim. Bir USB to ethernet adaptörü ile oldukça iyi sonuçlar aldım.Bu nedenle de altyazı büyüklüğünde sıkıntısı yaşasam da Padavan sürümünü kullanıyorum.

@landmoon acaba eminet sürümünde network ile ilgili bir özellik var mı, bakma şansınız oldu mu?

sağlıcakla kalın
  • Network diye bir menu var, upnp,samba,youtube seçenekleri var ama nasıl kullanılır bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Network diye bir menu var, upnp,samba,youtube seçenekleri var ama nasıl kullanılır bilmiyorum

merhaba,

İndirip denedim. Malesef benim USB to ethernet adaptörünü desteklemedi. Özelllikleri güzel. Ama tercih yapsam Lacie derim. Lacie de altyazı özellikleri çok daha iyi. Görsellik de biraz daha iyi sanırım.
    Ama Padavanla kıyaslarsam Eminet daha iyi Ancak Padavan benim USB ethernet adaptörünü tanıdığı için Padavana döneceğim.

Bu arada ilgilenen arkadaşlar varsa linkteki USB aadaptör ile network bağlantısı sağlayabilirsiniz. Ben performansından memnun kaldım. Tabiki Padavan sürümünü kullanmanız lazım.

http://www.dealextreme.com/p/eu-mark-usb-10-100m-rj45-ethernet-network-adapter-dongle-moschip-mcs7830-22684

sağlıcakla kalın

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.