Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlardan ses çıkışını değiştirdiniz mi?
    Ya da hang film + yayın grubunda ses çıkmıyor, isim verin biz de deneyelim.
  • Ayarlardan ses cikisini stereo olarak degistirdigim zaman, televizyon hoparlorlerinden ses alabililyorum. Ancak film 5+1 ozelligini kaybediyor. Receiverden hic ses gelmiyor cunku. Ses kodu da AAC (DİGİTAL) degil AAC oluyor. Su anda isyerinde oldugum icin relase gruplarini yazamiyorum ancak AAC DİGİTAL kodlu filmlerimin tamaminda denedim, ses ayarini digitalden stereoya getirmeden ses alamadim. Sizlerde de AAC DİGİTAL filmler vardir, stereoya getirmeden bu filmlerden 5+1 ses alabiliyor musunuz kontrol edebilirseniz sevinirim. Ben de aksam ornek birkac film ismi yazarim. Tesekkurler...
  • Evet haklısınız. Şimdi AAC sesli bir film indirip denedim ve ses alamadım ben de.
    Bugüne kadar bu sorunla karşılaşmamamın sebebi ise sadece AC3 veya DTS sesli filmleri indiriyor olmam. Onlar da 5.1 ses verdikleri için AAC indirmemiştim hiç. Pek de rastlamadım, ya da dikkatimi çekmedi...
  • ucuz etin yahnisimi yani şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

Evet haklısınız. Şimdi AAC sesli bir film indirip denedim ve ses alamadım ben de.
    Bugüne kadar bu sorunla karşılaşmamamın sebebi ise sadece AC3 veya DTS sesli filmleri indiriyor olmam. Onlar da 5.1 ses verdikleri için AAC indirmemiştim hiç. Pek de rastlamadım, ya da dikkatimi çekmedi...

AAC sesli film çok var mı ? Hiç dikkatimi çekmedi. İndirdiklerimin hepsi AC3 sanırsam yada yanılıyorum..
  • şimdi baktım. ben hep D-ZON3 480p izliyorum ve hep AC3 oluyor ses.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

ucuz etin yahnisimi yani şimdi :)

Bu kadar özelliğin yanında AAC çalıştırmaması sizin için öyleyse, öyle de diyebilirsiniz.

Dediğim gibi AAC daha önce rastladığımı hatırlamıyorum. Arayınca çıktı ama mesela bir film ararken karşıma çıkan ilk seçenek olmadı hiçbir zaman.
  • Yok elbette cok buyuk bir sorun degil. Bundan sonra AAC ses kodlu film indirmeyecegiz. Sadece eldekiler icin yapilabilecek birsey var mi diye bilgilendirdim. Sizde de ayni sorun oldu ise munferit bir sorun degil
  • merhaba,

Ben de biraaz önce bir konser denedim 5+1 AAC. Filimlerimi baya bir karıştırdım AAC 2.0 (bazı diziler falan) var da AAC 5+1 cok az. Dediğiniz gibi stero yaparsanız ses alabiliyorsunuz dijitalde ses gelmiyor. Yine de formlarda bir araştırmak gerekir

Sağlıcakla kalın
  • WD TV live playerımı ikinci elden satmak istiyorum. Piyasa fiyatını biliyor musunuz? Amerikadan alınmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

WD TV live playerımı ikinci elden satmak istiyorum. Piyasa fiyatını biliyor musunuz? Amerikadan alınmıştı.

Sıfırı 300 lira civarıymış. İkinci el bulamadım ancak siz kaçtan düşünüyorsunuz?
    Memnun değil misiniz yoksa arıza mı çıkardı?
  • En fazla 50-60 TL eder.Piyasada 100 tL ye sıfır media playerlerl varken
  • quote:

quote:

WD TV live playerımı ikinci elden satmak istiyorum. Piyasa fiyatını biliyor musunuz? Amerikadan alınmıştı.

Sıfırı 300 lira civarıymış. İkinci el bulamadım ancak siz kaçtan düşünüyorsunuz?

Hiç bir sorunu yok. Bugün notebook aldığım için ihtiyacım kalmadı. Az kullanılmış ve kutulu olarak vereceğim. Sahibinden de 200 e ilan gördüm 175 civarından gider mi acabe?

Bu arada arkadaşın dediği 50-60 TL ederse evde dursun daha iyi ;)
  • quote:

quote:

quote:

Hiç bir sorunu yok. Bugün notebook aldığım için ihtiyacım kalmadı. Az kullanılmış ve kutulu olarak vereceğim. Sahibinden de 200 e ilan gördüm 175 civarından gider mi acabe?

Bu arada arkadaşın dediği 50-60 TL ederse evde dursun daha iyi ;)

Aslında arkadaş haklı ama dolar artınca fiyatlarda hareketlendi.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Media-Player/WESTERN-DIGITAL/WD-TV-LIVE-MEDIA-PLAYER-p-35490-c-30.htm?affil=3F1F873B219BFD1604C11B6D4A817635&utm_source=ucuzu&utm_medium=CPC&utm_campaign=Haf%3Fza%2DYedekleme%20%DCr%FCnleri

Bana göre 100-150 TL arası iyi fiyat.

Sizdeki Western Digital TV Live HD , bu konuda bahsedilen model WD TV HD MEDIA PLAYER arada fiyat farkı var.

Belki arkadaş bunuda bilmiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 13 Ocak 2012; 17:32:59 >

• KONU WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN )
  • Benim cihazın kumandası kırıldı kaza sonucu. Acaba yurtiçinden kumanda alabileceğim bir yer var mı?Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgulusoy

Benim cihazın kumandası kırıldı kaza sonucu. Acaba yurtiçinden kumanda alabileceğim bir yer var mı?Teşekkürler.

http://www.koyuncu.com.tr/contact.aspx

http://www.index.com.tr/iletisim/erisim.asp

Bu iki firmada bu cihazları getirip satmış.

İkisinide arayın fiyatı ne ise ellerinde varsa almak istediğinizi söyleyin.

• arkadaslar bu cihaz half sbs mkv leri sorunsuz calıstırıp 3 d film oynatır değil mi?

sonucta sadece 2 goruntuyu yanyana koyuyor 3d isini tv yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

arkadaslar bu cihaz half sbs mkv leri sorunsuz calıstırıp 3 d film oynatır değil mi?

Dediğiniz doğru...

Elimde 3D belgeseller vardı , alet oynattı fakat tv 3D olmadığı için 3D göremedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

arkadaslar bu cihaz half sbs mkv leri sorunsuz calıstırıp 3 d film oynatır değil mi?

Full SBS hariç elimdeki bütün 3D halfsbs filmleri oynatıyor
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.