Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PcCopat

Teşekkürler!

Sanırım 720p videoyu ağ üzerinden izleyebilmek için hem wd nin, hem de pc nin LAN kablosu ile bağlı olması lazım. Bu da bu cihazda pek mümkün değil, mümkün olsa da verimli olmazdı zaten. Hayallerim suya düştü. :)

Niye mümkün değil anlayamadım.
    Ben de tam bu soruyu soracaktım.
    LaCie yüklenmiş bir WD TV gen2 nin usb çıkışına takılan bir LAN adaptörü (wireless kastetmiyorum) yok mudur? Böyle bir yöntemi deneyen varsa verim alabilmiş midir? Buradan paylaşırsa çok seviniriz.
    teşk.
  • Böyle bir şey olduğunu hiç görmemiştim, şimdi baktım varmış. ama bu USB cihazını lacie cinema yazılımı tanır mı orası meçhul.

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN )
  • quote:

Böyle bir şey olduğunu hiç görmemiştim, şimdi baktım varmış. ama bu USB cihazını lacie cinema yazılımı tanır mı orası meçhul.

bence tanır, ben en kısa zamanda bir tane edinip deneyeceğim.
  • Haber bekliyoruz.
  • WDBABG0000NBK-00 model WD media player sahibiyim.

şu anda bir sürü mkv filmimi okumuyor. filmi başlatmaya kalktığımda ekran siyah ve film süresi sıfır gözüküyor.

geri dönüp normalde okuduğu bir filme geçip bastığımda ise mavi işaret dönmeye başlıyor ve bir daha kendine gelmiyor. ta fişini çekip hdd yi çıkarıp bekleyip tekrar takınca çalışıyor.

ama sonuçta bu filmleri okuyamıyor.
    yazılım sürüm 1.01.77

güncelleme için zaten sistem menüsünde güncelleme diye bişey de yok. sadece fabrika ayarlarına sıfırlama var.

kaldırıp kıracağım sonunda o olacak.

yardımlarınızı bekliyorum.
  • @yakazaten;

Önceki sayfada verilen LaCie Cinema yazılımını yüklersen hiç sorun kalmaz.
  • indirip kurdum
    çok teşekkürler. denemedim ama kesin olacaktır nasılsa. az sonra denicem. peşin teşekkür edeyim:)
  • Artik sorunum halloldu tesekkurler. WD00AVP-00 modeli de enistemde. Acaba bu modele de ayni yazilimi yuklersem sorun olurmu.
  • O 1. nesil mi oluyor? Emin değilim bir şey demeyeyim...
  • lacie cinema ile sorun yaşayan yok anladığım kadarıyla.
    doğrumu acaba.

fw yi yapan ve nette bulan arkadaşları tebrik ederim. wdplayer hayat dönecek.
  • Lacie cinema wd hdd lerle pek anlaşamıyor heralde. 1.5tb wd element 3.5" harici hdd yi ne yaptıysam tanıtamadım. Görmüyor alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Lacie cinema wd hdd lerle pek anlaşamıyor heralde. 1.5tb wd element 3.5" harici hdd yi ne yaptıysam tanıtamadım. Görmüyor alet.

Hdd Fat 32 ilemi formatlandı NTFS ilemi.

Fat 32 ise birde NTFS ile formatlayıp deneyin.

Bende 2 TB WD harddisk kullanıyorum sorun yok.
  • Hdd ntfs formatlı. Denemediğim şey kalmadı ama olmuyor.
    Kullandığınız yazılımın link ini verebilirmisiniz.
  • Yazılım derken ne yazılımı anlayamadım.

Ben win 7 de formatladım.

Bu arada usb kablosunda sorun olabilirmi , yada harici adaptörü takıyorsunuzdur herhalde.

Birde bendede bazen harddiski görmediği oluyor ama cihazı açıp kapatınca harddiski söküp takınca düzeliyor.
  • Hertürlü kabloyu denedim cihaz elektriği ayrı adaptörden alıyor zaten.

Tak çıkar yaptım fakat yok görmüyor birtürlü.
  • quote:

Böyle bir şey olduğunu hiç görmemiştim, şimdi baktım varmış. ama bu USB cihazını lacie cinema yazılımı tanır mı orası meçhul.

merhaba,

firmware dosyası ile gelenler içersinden Rusca açıklama dosaysı geliyor. Bu dosyayı İngilizceye çevirdim orada desteklediği chipset yazıyor.Ancak kablolu network için de gerekli mi bilmiyorum.

Support for USB WiFi adapter on chip Ralink RT2770/RT2870/RT307x/RT3572. Realtek 8188/8191/8192SU.Atheros AR9170.

Sağlıcakla kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: feyzson

tekrardan son versiyon firmware yükledim ve kullanıyorum. ses kalitesi kötü değil fakat decode uyarısını bir türlü göremiyorum. dts ses verdiğinden emin değilim. hayırlısı diyorum artık

merhaba,

Benim cihazım WD gen2 ve Logitech z5450 kullanıyorum. Ben de dekoder üzerinde DTS seslerde dts yazısı çıkıyor. Bir arkadaşım için bazı ayarlara bakarken bir şey gördüm belki sizin de işinize yarar bir bakın derim.
    Menuden Setting girip buradaki Audio üzerine gelin , eğer Audio sizde Stero olarak gözüküyorsa, sorununuz bu olabilir. Audio seçeneğinin üzerine gelip tıklayarak onu Digital olarak değiştirin.
    Umarım sorununuzu çözer.

Ayrıca DTS sesleri TV üzerinden stero olarak almak zorunda olan arkadaşlar varsa (DTS sesi dekoderde çözemeyen) onlar da bu Audio seceneğini Stero olarak seçsinler aksi takdirde TV haporloründen ses alamazlar.

Sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 19 Aralık 2011; 17:58:08 >

• @ring,
    Oradaki alet aslında USB - LAN dönüştürücüsü. Sizin dediğiniz ise kablosuz chipset desteği. Bende Edimax markalı bir kablosuz USB stick var ve onunla internete bağlayabiliyorum cihazı. Lakin ne işe yarıyor, orası tartışılır. Çünkü HD filmleri wireless üzerinden izleyemiyorum. Takılıyor, oynatmıyor hatta. Ya da benim bilmediğim başka bir numarası var.
  • quote:

@ring,
    Oradaki alet aslında USB - LAN dönüştürücüsü. Sizin dediğiniz ise kablosuz chipset desteği. Bende Edimax markalı bir kablosuz USB stick var ve onunla internete bağlayabiliyorum cihazı. Lakin ne işe yarıyor, orası tartışılır. Çünkü HD filmleri wireless üzerinden izleyemiyorum. Takılıyor, oynatmıyor hatta. Ya da benim bilmediğim başka bir numarası var.

merhaba,

Bilgi için teşekkür ederim.

Sağlıcakla kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

Orijinalden alıntı: feyzson

tekrardan son versiyon firmware yükledim ve kullanıyorum. ses kalitesi kötü değil fakat decode uyarısını bir türlü göremiyorum. dts ses verdiğinden emin değilim. hayırlısı diyorum artık

merhaba,

Benim cihazım WD gen2 ve Logitech z5450 kullanıyorum. Ben de dekoder üzerinde DTS seslerde dts yazısı çıkıyor. Bir arkadaşım için bazı ayarlara bakarken bir şey gördüm belki sizin de işinize yarar bir bakın derim.
    Menuden Setting girip buradaki Audio üzerine gelin , eğer Audio sizde Stero olarak gözüküyorsa, sorununuz bu olabilir. Audio seçeneğinin üzerine gelip tıklayarak onu Digital olarak değiştirin.
    Umarım sorununuzu çözer.

Ayrıca DTS sesleri TV üzerinden stero olarak almak zorunda olan arkadaşlar varsa (DTS sesi dekoderde çözemeyen) onlar da bu Audio seceneğini Stero olarak seçsinler aksi takdirde TV haporloründen ses alamazlar.

Sağlıcakla kalın

hocam süpersin yaa. belki onlarca kez farklı yerlere yazdım sordum ve en sonunda sayende sorunu çözdüm ayarı stereodan optik dolby dijitale çevirdim ve şimdi z906 canavar oldu. müthiş bi fark oluştu. resmen yarı kalite ses alıyormuşum da haberim yokmuş çok teşekkürler yardımın için. birşeye takılırsam ilk seni rahatsız ederim

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.