Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun arkadaş.Burda Electro world ün adının kötü geçmeside kapak olsun.Mağaza adresinide verseydin.Belki orda ki çalışanları ile de ilgilenirler.
  • Zaten şu memlekette hükümet hiçbirşey yapmayıp sadece bu gibi basit davaların anında sonuçlandırılmasını sağlasa bile herşey güllük gülistanlık olur emin olun. Biz Amerika'da ona buna dava açılıyor diye dalga geçeriz ama işte doğru olan odur aslında. Bizde ise dava nasılsa sonuçlanmaz diye kimse birşey yapmıyor, o zaman da suçu olanın yanına yaptığı kar kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Helal olsun arkadaş.Burda Electro world ün adının kötü geçmeside kapak olsun.Mağaza adresinide verseydin.Belki orda ki çalışanları ile de ilgilenirler.

Yukarıda belirttiğim gibi Astoria mağazasında oldu. Kıza kanunu madde numaralarıyla söyleyince yamuldu. Yani anlayamıyorum. En büyük elektronik firmalarından birisinde, böylesine basit bir şey nasıl güçleştirilir? Saf bir insan olsak boynumuzu eğip kazıklanacağız. Adamların mantıkları çok saçma. Aynı mantıkla hareket edersek; 20 bin liraya bir araba aldık diyelim 3 yıl garantili. 3. yılın sonlarında arabada ciddi bir arıza çıktı ve değişim gerekli oldu. Ancak şu anda da arabaya muadil bir araç 40 bin lira olmuş olsun. Bana "al sana 20 bin lira, ne yaparsan yap" mı diyecekler?

• @Pulluk
    tebrikler, bilinçli ve sağduyulu davrandığınız için... Ben sizin kadar sağduyulu kalamamıştım Suadiye Teknosa mağazasında 2 yıl önce. Arızalı bir 69TL lik DVD-divx player'ı ertesi gün sattıkları ürünün arkasında duramayarak, sağlamı ile değiştirmeyi reddedip beni tutanak için servise yönlendirmeye kalkmışlardı. Beni öyle bir zıvanadan çıkardılar ki olay benim merdivenlerde aleti kırmamla sonlandı...

Bu arada LaCie yazılımını kurup da hiç bir hata/sorun yaşamayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alehar -- 16 Kasım 2011; 21:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulluk

quote:

Helal olsun arkadaş.Burda Electro world ün adının kötü geçmeside kapak olsun.Mağaza adresinide verseydin.Belki orda ki çalışanları ile de ilgilenirler.

Yukarıda belirttiğim gibi Astoria mağazasında oldu. Kıza kanunu madde numaralarıyla söyleyince yamuldu. Yani anlayamıyorum. En büyük elektronik firmalarından birisinde, böylesine basit bir şey nasıl güçleştirilir? Saf bir insan olsak boynumuzu eğip kazıklanacağız. Adamların mantıkları çok saçma. Aynı mantıkla hareket edersek; 20 bin liraya bir araba aldık diyelim 3 yıl garantili. 3. yılın sonlarında arabada ciddi bir arıza çıktı ve değişim gerekli oldu. Ancak şu anda da arabaya muadil bir araç 40 bin lira olmuş olsun. Bana "al sana 20 bin lira, ne yaparsan yap" mı diyecekler?

Kıza söylediğin kanun maddelerini buraya yazsanda bizlerde öğrensek.

Aynı durumla karşılaşırsak bizde sayalım kanun maddelerini bakalım ne olucak. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: Pulluk

quote:

Kıza söylediğin kanun maddelerini buraya yazsanda bizlerde öğrensek.

Aynı durumla karşılaşırsak bizde sayalım kanun maddelerini bakalım ne olucak. :)

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/862.html

4 ve 13. maddelere bakınız:)

• Arkadaşlar son güncellemeyi yaptırdım WD TV Live HD Media Player HDMI LAN-Ürün Kodu WDBAAP0000NBK,cihazın menüsünde tru hd ve pcm formatlarını gördüm.
    Tru hd filmleri avr de tru hd olarak okuduğunu gördüm ama Master audio yu normal dts olarak veriyor.
    Bunun sebebi ne olabilir içinizde master audio alan varmı?
    yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Version 1.06.15_V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukari -- 21 Kasım 2011; 10:50:51 >
  • WD live alıp, LED tv alana kadar tüplü televizyonumu da kullanmak istiyorum.

WD Live tüplü tv de kullanılabilirliği hakkında birkaç sorum var.

Amacım görüntüyü tüplü tv den alırken sesi Logiteceh s220 2.1 den almak.

TV sadece scart girişine sahip.

1) Logitech kendi jakı ile composite (Av out) girişine bağlandığında ses alınır mı?

2) Ses logitecten alınırsa görüntüyü nasıl aktaracağım?

3) Sesi tv den almaya kalksam zaten problem yok aşağıdaki resimdeki alet ile bu gayet mümkün.

4) Component (Y pb pr) girişinden çıkan kabloları aşağıdaki alet ile tv ye bağlayıp görüntü alabilir miyim? Bu aletten evimde var.

• Selamlar,
    ben yukarıda verdiğiniz yazılımı yükledim. Gerçekten süper bir ürün çıkarmışlar ortaya. Wireless USBimi tanıdı ama ağları otomatik bulmadı, elle yazmak zorunda kaldım bilgileri ama sonunda bağlandı.
    Asıl sorunum başka; shared folder ile pc üzerinden mkv izlemek. Bu mümkün mü, deneyen var mı?
    Şimdi ben bilgisayardan klasörü paylaşıma açıp yetki olarak herkes seçtim. Shared folder menüsünde bilgisayarı görüyor ama şifre istiyor. Oturum açma ismimi ve şifremi kabul etmiyor nedense. Win7 kullanıyorum.

Bir de Ubuntu'da denemek istedim ve onda da aynı şekilde paylaşıma açtım, misafirler de girebilir seçeneği vardı; işaretledim. Bu sefer mkv dosyasını gördü ama oynatmadı, dosya desteklenmiyor dedi. Ama normal flash disk ile mkv leri izleyebiliyorum. Acaba Ubuntu ile alakası var mıdır?

Bu paylaşım işini Win7de nasıl halledebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

Selamlar,
    ben yukarıda verdiğiniz yazılımı yükledim. Gerçekten süper bir ürün çıkarmışlar ortaya. Wireless USBimi tanıdı ama ağları otomatik bulmadı, elle yazmak zorunda kaldım bilgileri ama sonunda bağlandı.
    Asıl sorunum başka; shared folder ile pc üzerinden mkv izlemek. Bu mümkün mü, deneyen var mı?
    Şimdi ben bilgisayardan klasörü paylaşıma açıp yetki olarak herkes seçtim. Shared folder menüsünde bilgisayarı görüyor ama şifre istiyor. Oturum açma ismimi ve şifremi kabul etmiyor nedense. Win7 kullanıyorum.

Bir de Ubuntu'da denemek istedim ve onda da aynı şekilde paylaşıma açtım, misafirler de girebilir seçeneği vardı; işaretledim. Bu sefer mkv dosyasını gördü ama oynatmadı, dosya desteklenmiyor dedi. Ama normal flash disk ile mkv leri izleyebiliyorum. Acaba Ubuntu ile alakası var mıdır?

Bu paylaşım işini Win7de nasıl halledebilirim?

Yukarda 4 farklı yazılımdan bahsediliyor. Siz hangisini yüklediniz acaba?

(1)B-RAD
    (2)cross eminent
    (3)LaCie LaCinema
    (4)wdtv g2 extended v2.00-lilibabe (üsttekiler sanırım başka cihazlardan uyarlama, bu 1.01.77 baz alınarak geliştirilmiş)

?

• LaCie LaCinema yazilimini yukledim.

Paylasim olayini yapamadim ancak bilgisayara medya sunucusu yazilimi kurdum. Adi PS3 media server sanirim. Bedava bir yazilim. Cihaz bu yazilim sayesinde bilgisayari goruyor ve onceden ayarladiginiz klasorleri gorebiliyorsunuz. Muzik, resim denemedim ama 720p videoyu oynatmiyordu. Belki de programin ayarlarini degistirmek gerekiyor bilemiyorum. Ama eski yontem USBye atip o sekilde izlemek daha kolay bence. En azindan artik cok daha fonksiyonel.
  • Merhabalar,

Ben daha evvelki mesajlarımda yazdığım gibi,
    wdtv g2 extended v2.00-lilibabe yazılımını kurmuştum ve;
    * pause tuşu çalışmama hatası (sıklıkla)
    * altyazıyı "off" yapamama
    * disk içindeki klasörleri çifter*çifter gösterme
    gibi sıkıntılar yaşadım.
    Dün gece itibariyle ben de LaCie LaCinema yazılımını kurdum ve ilk testlerde hiç bir sıkıntı göremedim. En azından lilibabe ile olan hatalar gitmişti. Ayrıca, çok daha hızlandı menü geçişleri ve scroll işlemleri. İlave gelen network özelliği, ses ayarı, altyazı seçenekleri vs... çok hoş. Çok beğendim.

Önümüzdeki günlerde herhangi bir sıkıntı yaşarsam yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alehar -- 28 Kasım 2011; 15:03:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alehar

Merhabalar,

gibi sıkıntılar yaşadım.
    Dün gece itibariyle ben de LaCie LaCinema yazılımını kurdum ve ilk testlerde hiç bir sıkıntı göremedim. En azından lilibabe ile olan hatalar gitmişti. Ayrıca, çok daha hızlandı menü geçişleri ve scroll işlemleri. İlave gelen network özelliği, ses ayarı, altyazı seçenekleri vs... çok hoş. Çok beğendim.

1- Ses açma kapama özelliği eklenmiş.

2- Alt yazı renk ve font yükseliği özelliği eklenmiş.

3- Alt yazıyı senkronlama özelliği eklenmiş.

4- İstediğiniz dakikaya gidip filmi ordan devam ettiren bir seçenek eklenmiş.

5- flv dosyalarını açıyor.

Benim görebildiğim yenilikler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 28 Kasım 2011; 21:53:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alehar

Merhabalar,

gibi sıkıntılar yaşadım.

1- Ses açma kapama özelliği eklenmiş.

2- Alt yazı renk ve font yükseliği özelliği eklenmiş.

3- Alt yazıyı senkronlama özelliği eklenmiş.

4- İstediğiniz dakikaya gidip filmi ordan devam ettiren bir seçenek eklenmiş.

5- Gif dosyalarını açıyor.

Benim görebildiğim yenilikler bunlar.

LaCie ve BRAD yazılımını birlikte deneyen var mı? ikisi arasında ne farklar var?
    (Gerçi ben şu adan BRAD veya başka bir yazılıma ihtiyaç duymuyorum ama, zaman ne gösterir bilinmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alehar -- 28 Kasım 2011; 16:43:07 >

• Lacie lacinema'da istediğimiz dakikadan nasıl devam ettirebiliyoruz filmi?
  • quote:

Lacie lacinema'da istediğimiz dakikadan nasıl devam ettirebiliyoruz filmi?

Hocam film oynarken Options butonuna basın. Yukarıda çıkan ekranda saat resmi olan kısma gelin ve OK(Kumandada orta yuvarlak tuş) tuşuna basın. Gelen ekranda Yukarı aşağı tuşları ile istediğininz saat dakika ve saniyeye getirin ve Go nun üstüne gelip kumandadaki OK tuşuna basın
  • quote:

Bir videoyu yarim biraktiginizda tekrar o videoyu acinca uyari cikiyor, bastanmi baslayim kaldigim yerdenmi devam edeyim diye.

Istediginiz saat ve dakikadan baslamak icin video oynarken kumanda uzerindeki en alt sol kosede bulunan SEARCH butonuna basin gitmek istediginiz saati dakikayi girin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Hocam film oynarken Options butonuna basın. Yukarıda çıkan ekranda saat resmi olan kısma gelin ve OK(Kumandada orta yuvarlak tuş) tuşuna basın. Gelen ekranda Yukarı aşağı tuşları ile istediğininz saat dakika ve saniyeye getirin ve Go nun üstüne gelip kumandadaki OK tuşuna basın

Dediginiz gibide oluyor.

Ama direk search butonuna basmak daha kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Dediginiz gibide oluyor.

Ama direk search butonuna basmak daha kolay.

Onu hiç denememiştim bunu da sizden öğrenmiş oldum. Teşekkürler

• Teşekkürler!

Sanırım 720p videoyu ağ üzerinden izleyebilmek için hem wd nin, hem de pc nin LAN kablosu ile bağlı olması lazım. Bu da bu cihazda pek mümkün değil, mümkün olsa da verimli olmazdı zaten. Hayallerim suya düştü. :)
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.