Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Bir babayiğit çıkıp 4 yazılımıda kursa incelese olumlu olumsuz yanlarını yazsa bizde en iyisini seçsek :)

4 yazılım arasında flv destekleyen yok galiba.

Ben lecie nin firmware i ile flv açıyorum

wmv açıyor mu acaba.
  • Arkadaşlar su desteklenmeyen mod olayını duzeltebılen kımse yokmu 10 gundur cıhazı kullanamıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIEvil_RyuIII -- 12 Kasım 2011; 1:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIEvil_RyuIII

Arkadaşlar su desteklenmeyen mod olayını duzeltebılen kımse yokmu 10 gundur cıhazı kullanamıyorum....

En iyisi mkvmerge programıyla remux yapmak .cihaza yazılım mazılım yüklemiyom,nolur nolmaz.
    Ben mkvmerge 3.3.0 versiyonunu kullanıyorum,sonuç mükemmel.
    7-8 dakikalık bir olay,çok basit.
  • Test ettim lacie yazilimi flv leri aciyor.

Alet super oldu.
  • quote:

Test ettim lacie yazilimi flv leri aciyor.

Alet super oldu.

wmv da açılıyor mu.
  • Sayin Abhazia

Vakti zamaninda verdiginiz Lacie yaziliminin uzerine yeni versiyon lacie yazilimi ciktimi acaba.
  • Arkadaşım Lacie nin kendi orjinal yeni yazılımı çıkmış fakat benim takip ettiğim kadarıyla Padavan ın bizim cihaza entegre edilmiş halini daha yapmamış olduğunu gördüm istersen aşağıdaki siteden sen de takip edebilirsin
    http://wdhd.ru/board/index.php?a=vtopic&t=1885
  • Arkadaşım şu desteklenmeyen mod uyarısı veren cihazın tv ekran görüntüsünü verebilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: abhazia

Arkadaşım şu desteklenmeyen mod uyarısı veren cihazın tv ekran görüntüsünü verebilir misin

hocam tv ekran goruntusunde desteklenmeyen mod yazıyor sadece anlayamadım acıkcası ....
  • Cihazınızı scart kablo ile normal bir tv de denediniz mi?Belki cihazınızın hdmi çıkışı veya kablo arızası vardır.
  • denedım scart ıle goruntu alabılıyorum ancak hdmı desteklenmeyen mod .....4 tane cıkıs var kablolar calısıyor kesın emınım sorunu asamadım bı turlu
  • http://forum.donanimhaber.com/m_46441002/tm.htm Samsung tv de olabilen bir sorun galiba forumda dolaşırken gördüm Tv den diğer cihazların bağlantılarını söküp çalışan hdmi çıkıştan wd yi deneyebilir misin?
  • yok hocam denedım duzelmıyor malesef...pc baglantısını yapıp tv nın cozunurluk ayarlarınıda kurcaladm ama sonuc nafile.... tsk ederım ılgılendıgın ıcın
  • arkadaşlar ben de lacie fw yi kurdum ancak bazı filmlerde dublaj sesi kendiliğinden değişiyor. Hiçbir müdahale yapmadan kendi kendine düzeliyor. Her filmde olmuyor. acaba bu sorun fw den mi yoksa filmden mi kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

Bir babayiğit çıkıp 4 yazılımıda kursa incelese olumlu olumsuz yanlarını yazsa bizde en iyisini seçsek :)

wmv açıyor mu acaba.

Hocam o konuda neye göre açıyor bilmiyorum ama elimdeki 8 tane wmv den 3 ünü açıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

wmv açıyor mu acaba.

Hocam o konuda neye göre açıyor bilmiyorum ama elimdeki 8 tane wmv den 3 ünü açıyor

İlginç. Ben hiç mmv açamadım.

Benim ki orijinal yazılımlı. Hiçbir yükleme yapmadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

wmv açıyor mu acaba.

İlginç. Ben hiç mmv açamadım.

Benim ki orijinal yazılımlı. Hiçbir yükleme yapmadım.

Orjinal yazılımda bende de açılmıyorsu ana Lecia da 3 wmv açtım diyerlerinde hata verdi

• neyse boş verelim o zaman. yazılım yükleyip elimde patlasın istemiyorum. yeni yazılım yükleyip hata alanlar da oldu.
  • quote:

neyse boş verelim o zaman. yazılım yükleyip elimde patlasın istemiyorum. yeni yazılım yükleyip hata alanlar da oldu.

Wmv için deyil ama Lecia firmwareini yüklemenizi kesinlikle öneririm, alet bambaşka bir hal aldı
  • WD TV medya oynatıcı cihazım arızalandığı için 26 Ekim'de Astoria Electro World'e verdim. 15 Kasım'da telefon ettiler ve değişim onayı çıktığını söylediler. Mağazaya gittiğimde bana artık üretimde olmayan bu modelin muadili olarak WD TV Live modelini vermek yerine ürüne 2 yıl önce ödediğim 149 TL tutarı hediye çeki olarak vermek istediler. Mağazalarında Live modelinin 259 TL olduğunu ve aradaki farkın ne olacağını sorduğumda, yapacakları bir şey olmadığını söylediler. Kanunen bana arızalı ürünümün yerine muadili bir ürün vermelerini ve suç işlediklerini söyleyerek mağaza müdürü ile görüşmek istediğimi belirttim. Mağaza müdürünün yerinde olmadığını ve istersem yasal yollara başvurabileceğimi ama bunun çok uzun süreceğini söyleyerek göz dağı vermeye çalıştılar. Bunun üzerine avukatımı aradım ve bu kez daha ısrarcı oldum ve biraz sesimi yükselttim. Bunun üzerine müşteri yetkilisi bayan, daha önce yok dediği müdürüne gidip ona sorması gerekiğini söyledi ve 5-6 dakika sonra muadili olan ürünle geri döndü. Bir hata yaptığını ve her firmanın iade prosedürü farklı olduğu için (sanki her firma için farklı bir kanun var!) karıştırdığını söyledi.

Çözümü bu kadar basit bir konuda bile sesinizi yükseltmeden bir şey elde edemiyorsunuz.

Kanunların çoğu durumda tüketicinin yanında olmana karşın maalesef Electro World gibi büyük bir firmanın çalışanları dahi yasaları göz ardı edebiliyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulluk -- 16 Kasım 2011; 10:49:26 >

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.