Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne olur biri yardımcı olsun...

ilk nesil yani GEN 1 WD HDTV'de daha önce custom FW kullanıyordum.. altyazı fontları büyütülmüştü. 60'a kadar çıkıyordu.. özellikle annemler çok mutluydu.. bir hata sonucu orjinal FW'ye döndüm ve altyazılar çok küçük.. internette aradım ama bulamadım, tüm bilgiler gen 2 hakkında..

bana GEN 1 için altyazı fontu büyük FW lazım.. bilen varsa link verebili rmi?
    ya da dosyası kendinde olan bir yere yükleyebilir mi rica etsem..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

arkadaşlar ne olur biri yardımcı olsun...

ilk nesil yani GEN 1 WD HDTV'de daha önce custom FW kullanıyordum.. altyazı fontları büyütülmüştü. 60'a kadar çıkıyordu.. özellikle annemler çok mutluydu.. bir hata sonucu orjinal FW'ye döndüm ve altyazılar çok küçük.. internette aradım ama bulamadım, tüm bilgiler gen 2 hakkında..

bana GEN 1 için altyazı fontu büyük FW lazım.. bilen varsa link verebili rmi?
    ya da dosyası kendinde olan bir yere yükleyebilir mi rica etsem..?

Gen 1 için B-rad versiyonu denemedim inşaallah işini görür http://b-rad.geg0r.de/index.php?dir=wdlxtv/&sort=date&order=desc

• hocam kafayı yemek üzereyim.. sayısız FW yükledim.. hiçbir film açılmıyor.. herhalde cihaz bozuldu :S
  • yeni yazılımı yükledim.güzel olmuş,görüntü kalitesi gayet güzel.altyazı büyütmeyi nerden yapıyoruz onu bulamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

yeni yazılımı yükledim.güzel olmuş,görüntü kalitesi gayet güzel.altyazı büyütmeyi nerden yapıyoruz onu bulamadım bir türlü.

Filmi açmadan önce menüye ayarlara girin video ayarlarında alt yazı büyütme seçeneği var oradan büyütebilirsiniz.

Bence yeni yazılımın en önemli özelliklerinden biride cihazı kendi kendine kapatması.

Elektrik gidip geldiğinde cihaz açılıyordu.

Ayarlayın cihaz açılsa bile ayarladığınız süreden sonra kendi kendine kapanıyor.
  • teşekkür ederim,şimdi süper oldu
  • lecie yazılımı ile wav dosyalarını açamadım maalesef
  • wdtv live cihazımı beko lcd tv a takıyorum. led ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor. otomatik olarak tanımadığını düşünüyorum tv yi.
    yandaki resetle tuşunuda kullandım ama yine fayda etmiyor.

ne yapmam lazım yardımcı olacak olan var mı?

hdmi ile bağladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FyKy -- 16 Ekim 2011; 19:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FyKy

wdtv live cihazımı beko lcd tv a takıyorum. led ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor. otomatik olarak tanımadığını düşünüyorum tv yi.
    yandaki resetle tuşunuda kullandım ama yine fayda etmiyor.

ne yapmam lazım yardımcı olacak olan var mı?

hdmi ile bağladım

Wd nin arkasındaki hdmi çıkışı ile oynayın, takip çıkartın, gelir görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qNesh -- 16 Ekim 2011; 22:48:51 >
  • arkadaşlar biliyorum bu hd media player topici, tv live değil ama benim sorum ve sorunum var, şöyle ki gen2 için wdtv_g2_cross_lacie_v03 güncellemesi arayüzü ve menüdeki birçok fonksiyonu değiştirmiş. benim tv live var ve en son güncelleme v1.06.15_V şeklinde gerçekleşti fakat ne arayüzde ne menülerde hiçbir değişiklik-gelişme yok. gen2lerdeki wdtv_g2_cross_lacie_v03 gibi bi firmware güncellemesi hd live tv'de yok mu acaba? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar Lacie firmware'ini aynen söylendiği gibi indirdim. RAR'ın içinden söylenilen 3 dosyayı aldım ama cihaza taktığımda yeni yazılım bulundu demiyor. Aynı şekilde orjinal firmware indirip attığımda direk yeni yazılım bulundu diyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
  • Lacie nin wd güncellemeleri için linki nedir birtürlü ulaşamadım ben.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abhazia

quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

quote:

Forumda yeniyim ama ben de wd gen 2 medya oynatıcı kullanıyorum.Geçenlerde altyazı büyüklüğünü arttırmanın yollarını ararken

http://nmt200.ru/wp-content/uploads/utils/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip

http://www.mediafire.com/file/pnsjrfv22ql34b0/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip adresinden yeni yazılım buldum her ikisini de denedim sonuç harika

cihazım olmadığı kadar mükemmel oldu eskiden mkv mux ile izlediğim filmleri zahmetsizce izleyebiliyorum.İlerleme saati,ses kontrolü,herşeyden önemlisi harici wireless adaptörü ile flicker,you tube gibi sitelere girebileceğinizi söylüyor ama bende ki wireless adaptörü sadece ayarlamaları yapıyor.
    internete girip izleme yapamadım. Belki işinize yarar diye düşündüm.Ayrıca cihazıma en az 3 yada 4 kez yazılım attım.Cihazımda herhangi bir
    problem olmadı.

Üstad hangi dosyaları usb ye atacağız güncelleme için? birde sıkıntı olursa diye orjinal yazılım var mı bir yerlerde?

sanırım yeni jenerasyon mkv lere artık işlem yapmak zorunda kalmayacağız? zamanı nasıl giriyoruz mesela, kumandada tuş yok çünkü? aynı şekilde ses tuşları ne olmuş?

Teşekkürler...

Arkadaşım öncelikle ben wdtv_g2_cross_lacie_v03 versiyonu için anlatayım indirdiğin rarlı dosyayı açınca üç adet dosya göreceksin BIN ,FFF ve VER dosyası bu üç dosyayı formatladığın flash disk içine ayrı ayrı atıyoruz.(Flash disk içinde 3 ayrı dosya olarak görünecek)Cihaz kendisi yeni firmware bulunduğunu yüklemek istemek isteyip istemediğimizi soracak yüklemek için ok.yapın.Yaklaşık 2-3 dakika içinde yeni versiyon hazır olur.

orjinal yazılım olan 1,01,77 yi geri yüklemek için de; http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_hd adresinden indirebilirsin yalnızca VER dosyasını notpadle açıp
    orjinal yazılım olan VERSION='1.01.77'LOCATION='wdtvhd.bin'PKG_LOCATION='' da 1,01,77
    yerine 3,29 yapalım yani versiyonu yükseltelim
    VERSION='3.29.77'LOCATION='wdtvhd.bin'PKG_LOCATION='' olarak kaydet.Cihaza eski orjinal yazılımını bu şekilde atabilirsin.

wdtv_g2_cross_lacie_v03 versiyonunda yön tuşlarından ;sağ ve sol tuşlar hızlı ileri-geri 64x kadar ,aşağı yukarı tuşlar ses azaltımı ve arttırımı olarak kullanılıyor.option tuşu ile altyazı seçeneği ve altyazı uyum senkronizasyonunu yapabilirsin.İstediğin dakika saniye ayarı ile filmde istediğin zamana gidebilirsin.

Versiyon dosyasını (VER olarak yazan dosya ) notepad ile aç ; aşağıdaki yazıyı kopyala versiyon içindekini sil ve yapıştır.Kaydet

VERSION='8.28.WDTVHD.0.3'LOCATION='wdtvhd.bin'PKG_LOCATION=''

• quote:

Orijinalden alıntı: feyzson

arkadaşlar biliyorum bu hd media player topici, tv live değil ama benim sorum ve sorunum var, şöyle ki gen2 için wdtv_g2_cross_lacie_v03 güncellemesi arayüzü ve menüdeki birçok fonksiyonu değiştirmiş. benim tv live var ve en son güncelleme v1.06.15_V şeklinde gerçekleşti fakat ne arayüzde ne menülerde hiçbir değişiklik-gelişme yok. gen2lerdeki wdtv_g2_cross_lacie_v03 gibi bi firmware güncellemesi hd live tv'de yok mu acaba? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

http://wdhd.ru/board/index.php?a=vtopic&t=836&p=79 adresinde

http://b-rad.geg0r.de/wdlxtv-live/1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.7.3.zip

yazılımı var.İçeriğini bilmiyorum.Denemek isterseniz orjinal fw yedeğini almayı unutmayınız.

• quote:

quote:

arkadaşlar biliyorum bu hd media player topici, tv live değil ama benim sorum ve sorunum var, şöyle ki gen2 için wdtv_g2_cross_lacie_v03 güncellemesi arayüzü ve menüdeki birçok fonksiyonu değiştirmiş. benim tv live var ve en son güncelleme v1.06.15_V şeklinde gerçekleşti fakat ne arayüzde ne menülerde hiçbir değişiklik-gelişme yok. gen2lerdeki wdtv_g2_cross_lacie_v03 gibi bi firmware güncellemesi hd live tv'de yok mu acaba? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

yazılımı var.İçeriğini bilmiyorum.Denemek isterseniz orjinal fw yedeğini almayı unutmayınız.

teşekkürler. hemen yükleyip deniyorum.

• quote:

lacie link adresi
    http://nmt200.ru/wp-content/uploads/utils/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip

Teşekkür ederim.
    Ama ben son güncellemeleri felan takip edeceğim sayfasını sormuştum.
    Bende şu an yüklü çok güzel çok hızlı bradın versiyonunda ses ve görüntü senkton olamayan klipler felan vardı onları da sorunsuz açıyordu fakat DTS kayıtlı wav dosyalarını açmadı lacie firmware si...

• quote:

quote:

hocam ayarlardan sistem güncellemesi ile mi işlem yapacağım? şayet oradan ise en güncel versiyon yüklü uyarısı veriyor. versiyon v.1.06.15_V anlayacağın oradan olmadı, farklı bi işlem menüsü var ise de yardımını rica edeceğim tekrardan.

• Sizin önceden yüklediğiniz versiyon v.1.06.15 yeni yüklemek istediğiniz versiyon ise 1.02 onun için yükleme yapamazsınız.İndirdiğiniz dosyadan VER dosyasını notpad ile açalım 1.02 diye başlayan yazıya 1.06 dan büyük rakam yazalım örneğin VERSION='2.06......yapalım kaydedelim.
  • quote:

Sizin önceden yüklediğiniz versiyon v.1.06.15 yeni yüklemek istediğiniz versiyon ise 1.02 onun için yükleme yapamazsınız.İndirdiğiniz dosyadan VER dosyasını notpad ile açalım 1.02 diye başlayan yazıya 1.06 dan büyük rakam yazalım örneğin VERSION='2.06......yapalım kaydedelim.

çok teşekkürler hocam aynen yaptım ve işe yaradı. güzel bi arayüzle karşılaştım. cihazın performansı da bir hayli arttı. lakin kumandadan ses ve ileri-geri ayarı yine mevcut değil. daha da önemlisi dts sorunu yaşamaya başladım. güncelleme öncesi z5500 panelinde "dts" yazısı varken açtığım hiçbir dts formatlı filmde artık bu ibareyi göremiyorum. stereo, stereo 2 gibi formatlar görebiliyorum ve takdir edersiniz ki ses kalitesi ciddi düşük. acaba wd son güncellemesinde dts ile anlaşmazlık yaşamış ve format dekoder özelliğini yitirmiş olabilir mi? belki saçma bi soru ama aklıma gelen şey bu. v1.02.21 iken bazı filmleri açamıyordu ama dts canavar gibi çalışıyordu. şimdi hemen tüm filmleri açıyor fakat dts yok. e dts olmazsa ne anladım o filmden. z5500de mi sorun var diye uzun bi inceleme yaptım ve az önce de z906ya taktım. onda da "decode" ışığı yanmıyor. demek ki sesi dts gönderemiyor artık. ne yapabilirim, yardımcı olabilirseniz sevinirim. eski versiyona dönsem filmler açılmıyor, yenide dts çalışmıyor

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.