Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

wdtv_g2_cross_lacie_v03 yazılımını kurdum ama enteresan bir şekilde normalde gen2 ile kullandığım 2 tb wd elements diski bir türlü görmedi. Bende mecburen orjinal yazılıma geri döndüm. Ama lacie nin ara yüzü ve ayarları hoşuma gitmedi değil :)
  • Bu durumla karşılaşan oldu mu?
  • Aynı harddisk bende de var sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abhazia

quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

quote:

Forumda yeniyim ama ben de wd gen 2 medya oynatıcı kullanıyorum.Geçenlerde altyazı büyüklüğünü arttırmanın yollarını ararken

http://nmt200.ru/wp-content/uploads/utils/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip

http://www.mediafire.com/file/pnsjrfv22ql34b0/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip adresinden yeni yazılım buldum her ikisini de denedim sonuç harika

cihazım olmadığı kadar mükemmel oldu eskiden mkv mux ile izlediğim filmleri zahmetsizce izleyebiliyorum.İlerleme saati,ses kontrolü,herşeyden önemlisi harici wireless adaptörü ile flicker,you tube gibi sitelere girebileceğinizi söylüyor ama bende ki wireless adaptörü sadece ayarlamaları yapıyor.
    internete girip izleme yapamadım. Belki işinize yarar diye düşündüm.Ayrıca cihazıma en az 3 yada 4 kez yazılım attım.Cihazımda herhangi bir
    problem olmadı.

Üstad hangi dosyaları usb ye atacağız güncelleme için? birde sıkıntı olursa diye orjinal yazılım var mı bir yerlerde?

sanırım yeni jenerasyon mkv lere artık işlem yapmak zorunda kalmayacağız? zamanı nasıl giriyoruz mesela, kumandada tuş yok çünkü? aynı şekilde ses tuşları ne olmuş?

Teşekkürler...

Arkadaşım öncelikle ben wdtv_g2_cross_lacie_v03 versiyonu için anlatayım indirdiğin rarlı dosyayı açınca üç adet dosya göreceksin BIN ,FFF ve VER dosyası bu üç dosyayı formatladığın flash disk içine ayrı ayrı atıyoruz.(Flash disk içinde 3 ayrı dosya olarak görünecek)Cihaz kendisi yeni firmware bulunduğunu yüklemek istemek isteyip istemediğimizi soracak yüklemek için ok.yapın.Yaklaşık 2-3 dakika içinde yeni versiyon hazır olur.

orjinal yazılım olan 1,01,77 yi geri yüklemek için de; http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_hd adresinden indirebilirsin yalnızca VER dosyasını notpadle açıp
    orjinal yazılım olan VERSION='1.01.77'LOCATION='wdtvhd.bin'PKG_LOCATION='' da 1,01,77
    yerine 3,29 yapalım yani versiyonu yükseltelim
    VERSION='3.29.77'LOCATION='wdtvhd.bin'PKG_LOCATION='' olarak kaydet.Cihaza eski orjinal yazılımını bu şekilde atabilirsin.

wdtv_g2_cross_lacie_v03 versiyonunda yön tuşlarından ;sağ ve sol tuşlar hızlı ileri-geri 64x kadar ,aşağı yukarı tuşlar ses azaltımı ve arttırımı olarak kullanılıyor.option tuşu ile altyazı seçeneği ve altyazı uyum senkronizasyonunu yapabilirsin.İstediğin dakika saniye ayarı ile filmde istediğin zamana gidebilirsin.

tekrardan merhabalar,

bu güzel paylaşım için size ne kadar teşekkür etsem azdır. Filmler sorunsuz olarak çalışmaya başladı.. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Ayrıca diğer arkadaşımın sorusu benim 650 gb Hdd de herhangi bir okumama durumu olmadı. Herşey çok güzel çalışmakta.

• arkadaşlar ben de yeni fw yi kurdum. Gayet güzel ve kullanışlı. Ancak brad yazılımda da olan cihazı kapatınca usb disklerin kapanmama sorunu bunda da mevcut. Çözümü olan var mi bununla ilgili
  • Ben ozellikle 1.2.21 versiyonu kullaniyorum. Hicbir sorun yok. Ha altyaziyi asagiya her seferinde indirmek gerekiyor, hafizaya son yeri almiyor. Sorun yasayanlara tavsiyem 1.2.21 versiyon'a gecmeleri yonundedir.
  • bu wd ye yenilik gelmez diye bakmıyordum.hayret birşeyler gelmiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

quote:

Forumda yeniyim ama ben de wd gen 2 medya oynatıcı kullanıyorum.Geçenlerde altyazı büyüklüğünü arttırmanın yollarını ararken

http://nmt200.ru/wp-content/uploads/utils/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip

http://www.mediafire.com/file/pnsjrfv22ql34b0/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip adresinden yeni yazılım buldum her ikisini de denedim sonuç harika

cihazım olmadığı kadar mükemmel oldu eskiden mkv mux ile izlediğim filmleri zahmetsizce izleyebiliyorum.İlerleme saati,ses kontrolü,herşeyden önemlisi harici wireless adaptörü ile flicker,you tube gibi sitelere girebileceğinizi söylüyor ama bende ki wireless adaptörü sadece ayarlamaları yapıyor.
    internete girip izleme yapamadım. Belki işinize yarar diye düşündüm.Ayrıca cihazıma en az 3 yada 4 kez yazılım attım.Cihazımda herhangi bir
    problem olmadı.

Üstad hangi dosyaları usb ye atacağız güncelleme için? birde sıkıntı olursa diye orjinal yazılım var mı bir yerlerde?

sanırım yeni jenerasyon mkv lere artık işlem yapmak zorunda kalmayacağız? zamanı nasıl giriyoruz mesela, kumandada tuş yok çünkü? aynı şekilde ses tuşları ne olmuş?

Teşekkürler...

Arkadaşım öncelikle ben wdtv_g2_cross_lacie_v03 versiyonu için anlatayım indirdiğin rarlı dosyayı açınca üç adet dosya göreceksin BIN ,FFF ve VER dosyası bu üç dosyayı formatladığın flash disk içine ayrı ayrı atıyoruz.(Flash disk içinde 3 ayrı dosya olarak görünecek)Cihaz kendisi yeni firmware bulunduğunu yüklemek istemek isteyip istemediğimizi soracak yüklemek için ok.yapın.Yaklaşık 2-3 dakika içinde yeni versiyon hazır olur.

orjinal yazılım olan 1,01,77 yi geri yüklemek için de; http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_hd adresinden indirebilirsin yalnızca VER dosyasını notpadle açıp
    orjinal yazılım olan VERSION='1.01.77'LOCATION='wdtvhd.bin'PKG_LOCATION='' da 1,01,77
    yerine 3,29 yapalım yani versiyonu yükseltelim
    VERSION='3.29.77'LOCATION='wdtvhd.bin'PKG_LOCATION='' olarak kaydet.Cihaza eski orjinal yazılımını bu şekilde atabilirsin.

wdtv_g2_cross_lacie_v03 versiyonunda yön tuşlarından ;sağ ve sol tuşlar hızlı ileri-geri 64x kadar ,aşağı yukarı tuşlar ses azaltımı ve arttırımı olarak kullanılıyor.option tuşu ile altyazı seçeneği ve altyazı uyum senkronizasyonunu yapabilirsin.İstediğin dakika saniye ayarı ile filmde istediğin zamana gidebilirsin.

Üstad bugün ben de yülkedim firmware i çok çok teşekkür ederim. Aldığım günden beri hiçbir firmware yüklememiştim alete. Bugün firmware'i yükleyince sanki yeni bir cihaz almışım gibi oldu Altyazı senkronizasyonu, Sorunsuz MKV oynatması, Ses ayarı ve İstenilen dakikaya gitme özelliği ile muhteşem olmuş.
    Tekrar çok teşekkür ederim kendi adıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 20 Eylül 2011; 21:19:07 >

• Merhabalar,

2. nesil WD media player sahibiyim. Şu ara en büyük sıkıntım hdmi kabloda yaşadığım temassızlık. Kaç defa çıkarıp taksam da kabloyu çalışması tamamen tesadüfi. Bu problemi yaşayan ve çözüme ulaşan arkadaşlar varsa, çözüm önerilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Bu arada yeni bir 3d tv aldım. Bu aletlerde half sbs 3d film izlenebiliyor mu merak ettim ama deneme fırsatım olmadı henüz. Deneyip tecrübe eden var mı aramızda, nelere dikkat etmeli?
  • Aynı problem birçok 1. nesil cihazlarda da vardı. HDMI soketi biraz fazla içerde. HDMI kablonın plastik kısmından maket bıçağı ile 1-2mm keserseniz içeri giren kısım biraz uzamış oluyor ve bu da genellikle problemi çözüyor.
  • arkadaşlar yeni firmware yükleyen bir arkadaş görüntü kalitesinin düştüğünü söylemişti.

diğer arkadaşlarda da aynı durum söz konusu mu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

Merhabalar,

2. nesil WD media player sahibiyim. Şu ara en büyük sıkıntım hdmi kabloda yaşadığım temassızlık. Kaç defa çıkarıp taksam da kabloyu çalışması tamamen tesadüfi. Bu problemi yaşayan ve çözüme ulaşan arkadaşlar varsa, çözüm önerilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Bu arada yeni bir 3d tv aldım. Bu aletlerde half sbs 3d film izlenebiliyor mu merak ettim ama deneme fırsatım olmadı henüz. Deneyip tecrübe eden var mı aramızda, nelere dikkat etmeli?

merhaba

3dtv in hayırlı olsun merak ettim. nsonuç çaıştırabildinizmi.
    bendeki çalıştırmıyor. acaba wd tv LIVE alsam iş çözülürmü diye merak ediyorum.
    sonucu merakla bekliyorum
    teşekkürler şimdide :)

• ARKADAŞLAR BEN YUKARIDA BELİRTİLEN HER İKİ SÜRÜMÜ DE İNDİRDİN. ANLATILAN ŞEKİLDE YAPIYORUM CİHAZ YENİ YAZILIM BULDU DEYİP YENİDEN BAŞLATIYOR KENDİNİ FAKAT YÜKLEME EKRANI %0 DA KALIYOR. YANİ YENİ YAZILIMI BİR TÜRLÜ YÜKLEMİYOR VE CİHAZDA ARTIK AÇILMIYOR BUNUNLA İLGİLİ YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VAR MI ACABA SEVGİYLE...
  • Selamlar,

wdtv_g2_cross_lacie_v03 versiyon fw yi kurdum. İyi hoş ama 1.5 wd elements hdd mi ne yaptıysam bu fw ile çalıştıramadım. Bir çözümünü bilen varmı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limonlusoda

ARKADAŞLAR BEN YUKARIDA BELİRTİLEN HER İKİ SÜRÜMÜ DE İNDİRDİN. ANLATILAN ŞEKİLDE YAPIYORUM CİHAZ YENİ YAZILIM BULDU DEYİP YENİDEN BAŞLATIYOR KENDİNİ FAKAT YÜKLEME EKRANI %0 DA KALIYOR. YANİ YENİ YAZILIMI BİR TÜRLÜ YÜKLEMİYOR VE CİHAZDA ARTIK AÇILMIYOR BUNUNLA İLGİLİ YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VAR MI ACABA SEVGİYLE...

İLK DENEMEMİ 2 GB FAT32 OLAN Bİ FLAŞLA YAPMIŞTIM VE OLMAMIŞTI FAKAT İKİNCİ DENEMEMİ 16 GB NTFS DOSYA FORMATINDA OLAN BİR FLAŞLA YAPTIM VE LACİE VERSİYONUNU YÜKLEDİM. FLAŞ BELLEKLERDE OLAN BİR SORUN DAN DOLAYI SANIRIM SIKINTI YAŞADIM. İNGİLİZCE OLMASINA RAĞMEN LACİE NİN ARAYÜZÜ HOŞUMA GİTTİ SANIRIM BUNU KULLANACAĞIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perk

quote:

Merhabalar,

merhaba

Merhabalar ve tesekkurler...gen 2 ile avatar half-sbs 3d filmini denedim, gayet guzel calisti...gerci bu 3d mevzusu sanki gozlerimde agri hissi yapiyor ama makine calistirdi sonuc olarak...

• Merhabalar , bende WD hd media player var gen 2 internetsiz modelınden ama aldıgımdan beri hic yazılım guncelleme yapmadım fw tarzı bisey de yapmadım. Simdi mkv filmleri oynatırken bazen sorun oluyor dosyayı ac dıyınce baslangıcta donuyor acılmıyor sonra cıkıp baska bır mkv yı ac deyince yuvarlak imleçli loading ekranında donup kalıyor acaba yazılım yuklemeyle gıderılırmı bu sorun ?
  • wdtv_g2_cross_lacie_v03 bu yazılımı yaptım gercekten cok guzel oldu arayuz hız desteklenen formatlarla adeta yenı cıhaz almıs gıbı oldu fakat turkce dıl secenegı yok ve de ben wd live modelının yazılımını kurmusum benımkı lıve sız acaba sorun olurmu?
    birde dvd dosyalarını menusuyle calıstırmıyor acaba napmak gerek onun ıcın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Merhabalar , bende WD hd media player var gen 2 internetsiz modelınden ama aldıgımdan beri hic yazılım guncelleme yapmadım fw tarzı bisey de yapmadım. Simdi mkv filmleri oynatırken bazen sorun oluyor dosyayı ac dıyınce baslangıcta donuyor acılmıyor sonra cıkıp baska bır mkv yı ac deyince yuvarlak imleçli loading ekranında donup kalıyor acaba yazılım yuklemeyle gıderılırmı bu sorun ?

Bu sorunu arada bir bende de yapıyor. Cihazı prizden çekip, normalde oynatabildiği bir dosyayı açmayı deneyince düzeliyor sorun. Ama oynatamadığı dosyayı yine açmıyor tabii.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: perk

quote:

Merhabalar,

merhaba

Merhabalar ve tesekkurler...gen 2 ile avatar half-sbs 3d filmini denedim, gayet guzel calisti...gerci bu 3d mevzusu sanki gozlerimde agri hissi yapiyor ama makine calistirdi sonuc olarak...

merhaba
    teşekkürler cevap için.
    ben dün ps3 aldım kutusunda 3d amblemi vardı ve içinden çıkan oyunlarda 3d destekli.
    hem ps3 ü hemde oyunu güncelledikten sora (kırılmamış) oyun menülerinde 3d çıktı.
    daha sonra seyredebildim.

"1) Bluray oynatıcı 2) Full hd 3d yayın yapan bir tv kanalı 3) RealD destekli bir medya oynatıcı. 3. maddede söylediğim
    medya oynatıcılarda 3d half side by side filmleri çok rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Blu ray iso oynatıyo mu onu henüz kendim test edemedim
    o yüzden bişey söyleyemem. "
    formda Burak bey isimli bir arkadaşımız var. ondan bu cevabı almıştım.

senin gözlerinin yaşarmasını bir de tvnin çözünürlüğünü bir artırırmısın. bizim normal yayınd abaşımıza geldi. 1080 e çıkarınca göz yaşarması bitti.
    kurcalarken düşürmüşüz çözünürlüğü :)

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.