Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Merhabalar , bende WD hd media player var gen 2 internetsiz modelınden ama aldıgımdan beri hic yazılım guncelleme yapmadım fw tarzı bisey de yapmadım. Simdi mkv filmleri oynatırken bazen sorun oluyor dosyayı ac dıyınce baslangıcta donuyor acılmıyor sonra cıkıp baska bır mkv yı ac deyince yuvarlak imleçli loading ekranında donup kalıyor acaba yazılım yuklemeyle gıderılırmı bu sorun ?

Bu sorunu arada bir bende de yapıyor. Cihazı prizden çekip, normalde oynatabildiği bir dosyayı açmayı deneyince düzeliyor sorun. Ama oynatamadığı dosyayı yine açmıyor tabii.

merhaba

benim tv lg marka 3dled

aynı sıkıntı bende var sbs.mkv uzantılı dosyaları açmıyor. sonrada başka bir film izlemek istediğimde kabloyu söktak yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: perk

quote:

quote:

Merhabalar , bende WD hd media player var gen 2 internetsiz modelınden ama aldıgımdan beri hic yazılım guncelleme yapmadım fw tarzı bisey de yapmadım. Simdi mkv filmleri oynatırken bazen sorun oluyor dosyayı ac dıyınce baslangıcta donuyor acılmıyor sonra cıkıp baska bır mkv yı ac deyince yuvarlak imleçli loading ekranında donup kalıyor acaba yazılım yuklemeyle gıderılırmı bu sorun ?

Bu sorunu arada bir bende de yapıyor. Cihazı prizden çekip, normalde oynatabildiği bir dosyayı açmayı deneyince düzeliyor sorun. Ama oynatamadığı dosyayı yine açmıyor tabii.

merhaba

benim tv lg marka 3dled

aynı sıkıntı bende var sbs.mkv uzantılı dosyaları açmıyor. sonrada başka bir film izlemek istediğimde kabloyu söktak yapıyorum.

Hocam yukarıda bahsettiğimiz lecia firmware ile daha önce açmayan mkv leri açabildim. İsterseniz siz de bir deneyin

• evet o lacia fw si makineyi baya hızlandırdı mkv ler sorunsuz acıldı takılma olmadı ama o fw live modeller ıcınmıs sorun olurmu ayrıca dıl turkce olmuyor ve dvd dosyalarında menulerıyle acılmıyor vıdeo ts olarak tek tek acıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet o lacia fw si makineyi baya hızlandırdı mkv ler sorunsuz acıldı takılma olmadı ama o fw live modeller ıcınmıs sorun olurmu ayrıca dıl turkce olmuyor ve dvd dosyalarında menulerıyle acılmıyor vıdeo ts olarak tek tek acıyoruz

Evet içerisinde Network ayarları ile ilgili bölümler de var ama ben yaklaşık 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum, Altyazı senkronizasyonu, ses açma/kapatma, kendi kendine kapanma, istediğin dakikaya gitme gibi özellikler olunca açıkçası İngilizce menü olayını dert etmiyorum. DVD menü oalyı hakkında hiçbir bilgim yok neredeyse 3 senedir aleti kullanıyorum hiç DVD çalıştırmadım. Ayrıca bu firmware in görüntü kalitesini bozduğunu yazzmıştı bir kaç arkadaş, dün hem eski firmware i bir daha yükledim hemde TV min Usb sinden denedim, görüntü kalitesinde herhangi bir fark göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

evet o lacia fw si makineyi baya hızlandırdı mkv ler sorunsuz acıldı takılma olmadı ama o fw live modeller ıcınmıs sorun olurmu ayrıca dıl turkce olmuyor ve dvd dosyalarında menulerıyle acılmıyor vıdeo ts olarak tek tek acıyoruz

Evet içerisinde Network ayarları ile ilgili bölümler de var ama ben yaklaşık 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum, Altyazı senkronizasyonu, ses açma/kapatma, kendi kendine kapanma, istediğin dakikaya gitme gibi özellikler olunca açıkçası İngilizce menü olayını dert etmiyorum. DVD menü oalyı hakkında hiçbir bilgim yok neredeyse 3 senedir aleti kullanıyorum hiç DVD çalıştırmadım. Ayrıca bu firmware in görüntü kalitesini bozduğunu yazzmıştı bir kaç arkadaş, dün hem eski firmware i bir daha yükledim hemde TV min Usb sinden denedim, görüntü kalitesinde herhangi bir fark göremedim

ben de cok memnun kaldım ama dvd olayını duymustum burda menu secımlı acan fw dıye onu da yukleyebılırız. Goruntude kotulesme degıl ıyılesme gordum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Selamlar,

wdtv_g2_cross_lacie_v03 versiyon fw yi kurdum. İyi hoş ama 1.5 wd elements hdd mi ne yaptıysam bu fw ile çalıştıramadım. Bir çözümünü bilen varmı?

Teşekkürler.

Aynı HDD bende de var..

Aynı problem bende de var

Geri de dönmek istemiyorum
  • Bende de aynı sıkıntı var hala mecburen eski sürüme döndüm. 2 tb wd elements.

Sanırım bizim modeli beğenmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Bende de aynı sıkıntı var hala mecburen eski sürüme döndüm. 2 tb wd elements.

Harddiskleriniz Fat 32 ile formatlanmış olabilirmi.

4 gb dan büyük dosyaları tanımaması nedeni ile harddiski NTFS ile formatlamıştım.

Bir tane 3.5 inç 2 Tb WD Elements ve bir tanede 2.5 inç 1 Tb WD harddisk var ikisindede sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Bende de aynı sıkıntı var hala mecburen eski sürüme döndüm. 2 tb wd elements.

Lacie fw'in duyurulduğu sitede bir de v.2.0.0 güncellemesi var.
    Eskiye döner gibi bu fw yükledim, hdd'yi tanıdı

benim derdim şu "header compression" olayı yüzünden izleyemediğim release'ları izleyebilmek zaten.. sanıyorum bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdevakko -- 29 Eylül 2011; 13:18:02 >
  • Üstad dosya linkini atabilir misin bir deneyelim bakalım :)
  • Tabi, buyrun..

http://nmt200.ru/wp-content/uploads/utils/wdtv_g2_ext_v200.zip

Fakat hala 300-Framestor release'in sesi ile ilgili sıkıntım devam ediyor gibi sanki..
    Önceden açamadığı medyanın bazılarını da açıyor şimdi, hakkını yemeyelim.
  • Hala flv dosyalari desteklemiyor degilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdevakko

Tabi, buyrun..

http://nmt200.ru/wp-content/uploads/utils/wdtv_g2_ext_v200.zip

Fakat hala 300-Framestor release'in sesi ile ilgili sıkıntım devam ediyor gibi sanki..
    Önceden açamadığı medyanın bazılarını da açıyor şimdi, hakkını yemeyelim.

Teşekkürler, deneyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Hala flv dosyalari desteklemiyor degilmi.

Bilmiyorum, denemedim..
  • Wd Gen2 kullanıyorum uzun zamandır en son Brad ın yazılımı vardı cihazımda şu zamana kadar 10larca mkv m2ts avi mpeg film izledim mp3 flac çalıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım ne donma ne atlama vs...Tek şikayetim menü hızları idi oda bugün yüklediğim son yazılım ile düzelmiş teşekkürler herkeze.
  • arkadaşlar bu alet wmv dosyalarını oynatmıyor mu?
  • Kumandam kayboldu evrensel kumanda kodu nedir bilen varmı? Hangi kumanda tavsiye edersiniz?
  • Wd media playerda (gen 2) sizlerin de tavsiyesi ile lacia yazilim kullaniyorum. Yazilimdan da aletten de gayet memnunum. 3 d filmleri de izleyebiliyorum ama ne yaptiysam 3 d filmlerde altyazi oynatmayi basaramadim. Yardimci olabilecek arkadasimiz var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Wd media playerda (gen 2) sizlerin de tavsiyesi ile lacia yazilim kullaniyorum. Yazilimdan da aletten de gayet memnunum. 3 d filmleri de izleyebiliyorum ama ne yaptiysam 3 d filmlerde altyazi oynatmayi basaramadim. Yardimci olabilecek arkadasimiz var midir?

Üstad filmi altyazı ile oynatmak için ne yaptığını ve oynatmaya çalıştığın film klasörünün resmini koyabilirsen yardımcı olmaya çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Wd media playerda (gen 2) sizlerin de tavsiyesi ile lacia yazilim kullaniyorum. Yazilimdan da aletten de gayet memnunum. 3 d filmleri de izleyebiliyorum ama ne yaptiysam 3 d filmlerde altyazi oynatmayi basaramadim. Yardimci olabilecek arkadasimiz var midir?

Üstad filmi altyazı ile oynatmak için ne yaptığını ve oynatmaya çalıştığın film klasörünün resmini koyabilirsen yardımcı olmaya çalışayım

Dostum 3daltyazi.com'dan indirdigim altyazilar ile filmi ayni klasore attim, gelen 4 dosyanin da ismini film ile ayni yaptim. Yanlis hatirlamiyorsam 2 dosyada soyadini degistirtmedi zaten, diger 2 dosyanin ise ismini komple degistirtti. Aslinda cok farkli bisey yapmadim 2 d filmlerden ama maalesef 3d filmlerde olmadi.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.