Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aslında ben youtubeyi ve faceyi led/lcd tv de kullanmak için wifi/lan bağlantısı olan bir cihaz arıyordum
    tabiki bunu uydu alıcılara entegre edilmiş olarak arıyordum ama öyle bir cihaz daha yok. dreambox ve vu dua var onlarda çok pahalı uydu alıcılar. ve youtube yok sanırım. ki zaten akıllı/smart tv ler çıktı onlarda wifi/lan ile youtube gömülü zaten. ama bendeki led tv biraz eski model yani videoları oynatıyor ama lan bağlantısı yok. pc yi tv ye bağlaım oda başka bir dert illede pc açık olacakki netten video izleyecem.

peki siz ne tavsiye edersiniz. yada sadece youtube için internetten video izleyebilmek çin tv ye bağlanan bir cihaz varmı?
  • 15-16 yillik Sony marka muzik seti var bende. Kullanilmiyordu uzun zamandir. Ama optik girisinin oldugunu gordugumde bosta durmasin diye kurdum aleti. Gercekten de ses kalitesi cok farkediyor. Onden arkadan gelmesi cok guzel. Mutlaka tavsiye ederim ben de harici bir ses sistemi ile baglamanizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

15-16 yillik Sony marka muzik seti var bende. Kullanilmiyordu uzun zamandir. Ama optik girisinin oldugunu gordugumde bosta durmasin diye kurdum aleti. Gercekten de ses kalitesi cok farkediyor. Onden arkadan gelmesi cok guzel. Mutlaka tavsiye ederim ben de harici bir ses sistemi ile baglamanizi.

Baglantiyi nasil yaptiniz.

Benim eski Aiwa muzik setinde 5+1 kolon var ama ben wd ile muzik setini optik kablodan baglayinca bir turlu ses almayi basaramadim.

Acaba dedim optik kablo ile DTS. streo mevzusu filanmi.

Yada wd nin menusunda optik ses cikisi ile ilgili yapmamiz gereken bir ayarmi var.
  • Evet yukarıda anlatılmış. Optik kablo ile bağlayınca ses alabilmek için ses ayarlarından ses çıkışını digital'e getirmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

O 1. nesil mi oluyor? Emin değilim bir şey demeyeyim...

evt hocam 1. nesil
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Lacie cinema wd hdd lerle pek anlaşamıyor heralde. 1.5tb wd element 3.5" harici hdd yi ne yaptıysam tanıtamadım. Görmüyor alet.

Benimde A-data 500GB 2.5 diskimi görmüyor. Tamam 3 tane 1 TB disk var WD onlarda sorun yok ama işyerime giderken yanımda A-data 2.5 oluyor ve sırf LaCinema için her akşam usb'den usb'ye PC açıp kopyalamak artık zor geliyor. V2 yazılımına dönmek zorunda kaldım. Onda da LaCinemadaki ses kontrol ve istenilen zamana gitme altyazı font ve ren ayarları yok. Sadece MKV 4 olanları oynatıyor diye onu kullanıyorum.
  • lacie yükledim

önce sorun çıkmadı ama şimdi bazı filmlerde izlerken tak gidiveriyor.
    indirdiğim filmlerde mi sorun var acaba.
  • Merhabalar arkadaşlar,

lacie yükleyip ses-görüntü senkronizasyonu problemi yaşayan var mı aramızda? Tv'den mi kaynaklanıyor, amfiden mi, wd'den mi karar veremedim bir türlü...
  • Ben senkron problemi yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakazaten

lacie yükledim

önce sorun çıkmadı ama şimdi bazı filmlerde izlerken tak gidiveriyor.
    indirdiğim filmlerde mi sorun var acaba.

merhaba,

Ben bir dizide yaşadım bu problemi. Dediğiniz gibi izlerken atıyordu. Sonra anladım ki diziyi harddiske kopyalarken hata olmuş. O diziyi mkv merge ile yeniden derlediğimde aynı yerlerde takılma oludu fakat tak gidivermedi.
    Filmlerinizin hatalı olup olmadıklarını kontrol edin. İsterseniz dedğim gibi bir mkv merge programı ile yeniden muxing yapın ve deneyin.

sağlıcakla kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

Merhabalar arkadaşlar,

lacie yükleyip ses-görüntü senkronizasyonu problemi yaşayan var mı aramızda? Tv'den mi kaynaklanıyor, amfiden mi, wd'den mi karar veremedim bir türlü...

merhaba,

Bu sorunu ben de yaşadım. Daha once WDTv nin oynatamadığı anime bir diziyi lacie yükledikten sonra izleyebildim. Fakat eğer animeyi seyrederken durdurup yeniden başlatırsam bu sorunla karşılaştım. Baştan sona durdurmadan şzlersen yaşamadım. Bence bu sorunu yaşadığınız filmlerde, filmi hic durdurma yapmadan seyredin. Eğer yine çözüm olmazsa bir de hiç senkron yaşamadığınız bir filmi önce deneyip seyredin daha sonra senkron yaşadığınız filmi izleyin. Bu şekilde de anime nin bir başka bölümündeki senkrona çözüm bulmuştum.

Umarım işinize yarar. Sağlıcakla kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: sinirlisinek

quote:

Orijinalden alıntı: IIIEvil_RyuIII

Arkadaşlar su desteklenmeyen mod olayını duzeltebılen kımse yokmu 10 gundur cıhazı kullanamıyorum....

En iyisi mkvmerge programıyla remux yapmak .cihaza yazılım mazılım yüklemiyom,nolur nolmaz.
    Ben mkvmerge 3.3.0 versiyonunu kullanıyorum,sonuç mükemmel.
    7-8 dakikalık bir olay,çok basit.

evet dostum doğru diyorsun bende bende mkvmergenin son sürümünü yükledim onla muxing yaptım yine okumadı filmi.sonra mkvmerge 3.3.0 versiyonunu yükledim ve muxsing sonuç başarılı :) yani anlayacağınız arkadaşlar bizim bu cihaz yeni indirdiğimiz hd flimleri okumuyor,bu sorunu düzeltmek için ya bazı arkadaşlar gibi lancie sürümünü yüklüycekler buda garantisi olanlar için riskli yada mkvmergenin 3.3.0 sürümünü yükleyip flimi muxing yapacaklar.mkvmerge sürümleri ni burdan bulabilirsiniz.http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/

• lacinema yükledim cihaz hayata geçti be iyi oldu şimdi bir mkv ce alt yazı denicem.
  • lacinema yazılımı wd tv live modeli için mevcut mudur
  • arkadaşlar şu an lacinema da kronik sorunla karşılaşan var mı uzun süredir kullanıpta?

Değişiklik Nedeni: Mesajın anlamsız olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 9 Ocak 2012; 16:41:55 >
  • bir tane hd mkv filim koydum alt yazılı hani alt yazı sorunu göremedim ama tabi bir film denedim sıklıkla bişey denemedim ama benim için ses düğmesi sorunu vardı ve bu yeni yazılımla bunu çözmüşler yaa ben artık ölsemde gam yemem harika olmuş menüsüde güzel kullanışlı hani iyi olmuş bence görüntü kaliteside artmış görünte net değildi öncekinde karanlık gösteriyordu ama şimdi biraz daha iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

bir tane hd mkv filim koydum alt yazılı hani alt yazı sorunu göremedim ama tabi bir film denedim sıklıkla bişey denemedim ama benim için ses düğmesi sorunu vardı ve bu yeni yazılımla bunu çözmüşler yaa ben artık ölsemde gam yemem harika olmuş menüsüde güzel kullanışlı hani iyi olmuş bence görüntü kaliteside artmış görünte net değildi öncekinde karanlık gösteriyordu ama şimdi biraz daha iyi olmuş

arkadaşların birisi görüntü kalitesi düştü demişti ama..

eğer kullanan diğer arkadaşlar da sizin yorumunuza katılırlarsa yüklerim bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

bir tane hd mkv filim koydum alt yazılı hani alt yazı sorunu göremedim ama tabi bir film denedim sıklıkla bişey denemedim ama benim için ses düğmesi sorunu vardı ve bu yeni yazılımla bunu çözmüşler yaa ben artık ölsemde gam yemem harika olmuş menüsüde güzel kullanışlı hani iyi olmuş bence görüntü kaliteside artmış görünte net değildi öncekinde karanlık gösteriyordu ama şimdi biraz daha iyi olmuş

arkadaşların birisi görüntü kalitesi düştü demişti ama..

eğer kullanan diğer arkadaşlar da sizin yorumunuza katılırlarsa yüklerim bunu.

Görüntü kalitesinde bir düşüş farketmedim. Benim Tv nin media playerı ile Lecia yazılımını aynı video dosyasında incelemiştim ben herhangi bir kalitede düşüşe rastlamamıştım. Uzun zamandır problemsiz kullanıyorum bu firmware i tavsiye ederim

• Arkadaşlar Lacie cinemayı uzun zamandır kullanıyorum.Teknik olarak görüntü ve ses kalitesi bana göre gayet iyi.Tek olumsuz yanı cihazın ilk açılışı ile film izleyebilme arasındaki yaklaşık 2 dakikalık zaman dilimi.Tüm HDD yi taramadan filmleri açmıyor.
  • Arkadaslar herkese merhaba. WD Gen2 media playerima lacie yi yukledim. Yaklasik bir aydir da kullaniyorum. Ancak forumda hic bahsedilmemis olmasina sasirdigim bir sorunum var. Arsivimde bulunan AAC DİGİTAL formatli hicbir sesi receiverimdan alamiyorum. WD optikle receivera bagli. Onceki orijinal surumde boyle bir sorunum yoktu. Lacie yi cok begendim ancak arsivimde cok sayida AAC digital ses kodlu film var, bu sorunla karsilasan baska birileri var mi , bu sorunu asmak icin birseyler yapilabilir mi Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosinante -- 9 Ocak 2012; 22:36:27 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.