Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • media playerlere yabancıyım arkadaşlar. herhangi bir aparat olmadan doğrudan wi fi ile internetten film dizi izleyebiliyor muyuz? ya da nasıl oluyor bu internet üzerinden dizi film izlemek. pc ye gerek olmayacak ama. smart tv malesef pek kullanışlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrianvalentino -- 19 Ağustos 2013; 2:02:14 >
  • Arkadaslar deneyiminizden yararlanmak istiyorum, elimde bu WDHD TV cihazindan var fakat oglum icin turkce sesli filimler izlemek istiyoruz. Elimdeki filimlerin hepsi de yabanci dilde, bazilarinin turkce ses dosyalarini buldum internetten. Ses dosyalarini MKV filimlerin yaninda otomatik olarak izleyebilmenin bir yolu varmi acaba? yada benzer sorun ile karsilasmis olan?
    Aramalarim sonunda tek bulabildigim ses dosyalarini MKV filimleri ile bilgisayarda birlestirmek fakat filimleri tekrar rip etmek uzun ve zahmetli kisa bir yolu olmali diye dusunuyorum. WDHD TV cihazim ne yaptiysam ses dosyasini tanimiyor.
  • Hocam hiç duymadım böyle birşey.

Zannetmiyorum da programla eklemeden sesi tanıtabilmeyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsonmez

Arkadaslar deneyiminizden yararlanmak istiyorum, elimde bu WDHD TV cihazindan var fakat oglum icin turkce sesli filimler izlemek istiyoruz. Elimdeki filimlerin hepsi de yabanci dilde, bazilarinin turkce ses dosyalarini buldum internetten. Ses dosyalarini MKV filimlerin yaninda otomatik olarak izleyebilmenin bir yolu varmi acaba? yada benzer sorun ile karsilasmis olan?
    Aramalarim sonunda tek bulabildigim ses dosyalarini MKV filimleri ile bilgisayarda birlestirmek fakat filimleri tekrar rip etmek uzun ve zahmetli kisa bir yolu olmali diye dusunuyorum. WDHD TV cihazim ne yaptiysam ses dosyasini tanimiyor.

Hocam zamanında ben de çok uğraşmıştım. Tek yolu dediğiniz gibi MKV de ses dosyasını birleştirmek

• http://www.youtube.com/watch?v=tXgizUYIH1o

bu videodaki mevzuyu anlayan varmı nasıl yapıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan57

http://www.youtube.com/watch?v=tXgizUYIH1o

bu videodaki mevzuyu anlayan varmı nasıl yapıyor acaba?

Cihaza nasıl olmuşsa İP TV özelliği eklenmiş.

Bu özellik varmı yoksa yazılım ilemi geldi, bakmak lazım.
  • http://forum.wdlxtv.com/viewforum.php?f=9

Burada hem yeni yazılım hemde İP TV hakkında bilgi var.
  • yardımcı olacak olan varsa iyi olur
  • birde bağzı filmlerde 2.dili seçemiyorum pc de sorun yok seciyorum yorumu olan varmı
  • orislevin kullanıcısına yanıt
    @xweser ve @orislevin tesekkurler yorumlariniz icin. Bende aynen oyle yaptim zaten baktim baska yolu yok basit bir program buldum denemek icin elimde yuzuklerin efendisi 25GB'lik mkv ve turkce ses dosyasi bulunuyordu ikisinide birlestirmek 30 dk civarinda surdu. oldukca kolay oldu sonra da WD sorunsuz iki ses dosyasini da okudu.
  • batuhan57 B kullanıcısına yanıt
    konu hakkinda hicbir bilgim yok sadece videodaki yazilari okuaybildigim icin cevaplayabiliyorum. Anladigim kadari ile wdlxtv tarafindan gelistirilen ve WD'ye ek ozellikler getiren bir yazilim yuklenmis. Bu yazilimin versiyonunu gosteriyor sonrada hangi pluginler kurulmus onu gosteriyor sonrada UMSP'ye baglanarak oradaki filimleri izlettiriyor. Eger UMSP ve WD kelimlerini google/youtube'da aratirsan yada ilgili wiki sayfasina bakman daha cok bilgiye ulasabilirsin. http://wiki.wdlxtv.com/Main_Page
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsonmez

@xweser ve @orislevin tesekkurler yorumlariniz icin. Bende aynen oyle yaptim zaten baktim baska yolu yok basit bir program buldum denemek icin elimde yuzuklerin efendisi 25GB'lik mkv ve turkce ses dosyasi bulunuyordu ikisinide birlestirmek 30 dk civarinda surdu. oldukca kolay oldu sonra da WD sorunsuz iki ses dosyasini da okudu.

• vay be ne cihazdı ama , bende lacie nin yazılımını yüklemiştim , malum yeni tv alınca buna gerek kalmadı , en çok da içime oturan gıcır gıcır , daha üzerindeki jelatini bile sökmemiştim , şimdi kaldırdım ,duruyor kenarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

vay be ne cihazdı ama , bende lacie nin yazılımını yüklemiştim , malum yeni tv alınca buna gerek kalmadı , en çok da içime oturan gıcır gıcır , daha üzerindeki jelatini bile sökmemiştim , şimdi kaldırdım ,duruyor kenarda...

Bazı tv lerin media player özelliği çok ağır.

WD Media Player kadar kullanışlı değil.

Bence kullansanız daha iyi.
    hocam o sorun halloldu mu? ben de bu cihazdan bir tane aldım. daha elime ulasmadi. orjinal dilde ses veriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

vay be ne cihazdı ama , bende lacie nin yazılımını yüklemiştim , malum yeni tv alınca buna gerek kalmadı , en çok da içime oturan gıcır gıcır , daha üzerindeki jelatini bile sökmemiştim , şimdi kaldırdım ,duruyor kenarda...

Bazı tv lerin media player özelliği çok ağır.

WD Media Player kadar kullanışlı değil.

Bence kullansanız daha iyi.

benim tv de oynatıcılı ama wd de kullanıyorum.
  • titanichay kullanıcısına yanıt
    wdlxtv yazılımını kurunca sorun kalmadı
    tesekkur ederim. haftaya elime ulasacak. sorun yasarsam bende denerim.

• ganeja kullanıcısına yanıt
    hocam bu sorunu astiniz mi? cihazi alali 2 gun oldu vallahi sogudum. hdd film listesi geliyor sonra mavi donen zimbirti...
    yardim ederseniz cok makbule gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: titanichay

hocam bu sorunu astiniz mi? cihazi alali 2 gun oldu vallahi sogudum. hdd film listesi geliyor sonra mavi donen zimbirti...
    yardim ederseniz cok makbule gecer

Benim cihazda da bazen bu sorun oluyor. Bozuk mkv dosyalarını oynatmaya çalıştığımda cihaz bir daha hiç bir filmi açmıyor.
    Klasörleri ve filmleri görüyorum. Bir tanesini açmayı denediğimde dönen mavi zımbırtı dönüp dönüp duruyor ve filmi açmadığı gibi geri dönüşe de izin vermiyor. Yani cihazı kilitliyor.

Bende yine zamanında buralardan indirdiğim bir güncelleme var. Onu gözüm gibi koruyup saklıyorum harddisklerimde. Onu flash a atıp cihazın yazılımı güncellediğimde sorun çözülüyor.

Eğer sorununuz benim anlattığım gibiyse size yardımcı olabilirim. Bendeki yazılımı gönderebilirim. En azından denemiş olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.