Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam gercekten cok iyi olur.
    cihazi basit bir dvd gibi sadece altyazili dizileri izlerken kullaniyorum

bir de yazilim nasil atiliyor.
    internetten bir tane indirdim
    flasha atip makineye taktim ama bir sey olmadi. ayarlar kisminda bununla ilgili bir yer de goremedim.
    yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bahsettiğim sorunda cihaz hiç bir şey izletmiyor. Tamamen kilitleniyor.
    Sizin anlattığınız şekilde altyazılı da olsa bir şeyler izleyebiliyorsanız sizin sorununuz farklı.

Ben yine de elimdeki dosyaları toparlayıp size özel mesaj olarak atarım. Bana bir gün müsaade edin.
  • arkadaşlar benim alet gen 1 mi gen 2 mi bilmiyorum bunu nasıl öğrenirim bu 1...

videoları oynatmaz oldu kendi versiyonunu ver dosyası değiştirerek yeniden yükledim 1 2 video oynattı

sonra yine aynı.forumda laicenin versiyonunu atınca düzeliyor denmiş ordaki link ölmüş...

nerden indirebilirim ya da kendi sitesinden hangisini indireceğiz bu da 2 :)
  • Bendeki güncelleme dosyasını aşağıdaki linke yükledim.
    Rar'dan çıkararak, içeriği flash bellek içine direk atın. Klasör içinde olmasın. Flash belleği cihaza takıp cihazı çalıştırın. Açıldığında güncelleme bulunduğu uyarısını alacaksınız. Güncellemenizi yapın. Güncelleme sırasında cihaz bir iki kez kapanıp tekrar açılacaktır. Telaş etmeyin. Güncelleme tamamlandığında cihaz flash bellekte (yine en baştaki gibi) güncelleme bulunduğu uyarısını verecektir.

http://s3.dosya.tc/server12/AQnXeH/wdplayerguncelleme.rar.html

indir

• mertop M kullanıcısına yanıt
    hocam güncelleme kaç dakika sürüyor
    40 dakika oldu hala siyah ekran var
    normal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: titanichay

hocam güncelleme kaç dakika sürüyor
    40 dakika oldu hala siyah ekran var
    normal mi

O kadar sürmez. En fazla 4-5 dakikada bitiyor.
  • mertop M kullanıcısına yanıt
    kardeş senin dediklerini harfiyen yaptım güncelleme bulundu demedi...benim sürümü 1,03 senin burdaki 1,01
    bir de rardan çıkarttım içinde bi sürü dosya var # ları silin falan diyo onları mı yapacaktık tam anlamadım bunu...
  • Benin WD media playera lacie yüklemiştim, gayet güzel çalışıyordu. Bugün açtım, ilk baştaki WD amblemli yazı çıkıyor, sonrası TV den "sinyal yok" yazısı çıkıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
  • elimde hem wd var hemde Forex var. malzeme kalitesinde wd onde ama ne ise yarar. bircok formati acmiyor. hdd ki filmlerden birine gecerken donma yapiyor. Almayi dusunenlere wd den uzak durun derim

• quote:

Orijinalden alıntı: kidkatarakte

Benin WD media playera lacie yüklemiştim, gayet güzel çalışıyordu. Bugün açtım, ilk baştaki WD amblemli yazı çıkıyor, sonrası TV den "sinyal yok" yazısı çıkıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

dostum sorunun lacie ile değil.
    hdmi girişinde temassızlık var gibi.
    bende de aynı sorun var. girişle biraz oynayınca düzelir.
    ama sonra o da fayda etmez ve hdmi port tamamen ne yazıkki bozulur.
    bende olduğu gibi...
  • arkadaşlar merhaba,
    bi sorum olucak,
    gecen hafta wd live 2 aldım
    bi problem var , gerci problem denemez de
    videoları tam ekran yapmıyo üstlerden 2.5 cm kısarak gösteriyo
    internetten araştırdım ama bi cözüm bulamadım, varmıdır bunun cözümü option dan filan yoksa hala cözümü yokmu
    bi arkadaş yazmıs migue die bi programdan yapabilirsinizfilan diyede biz bu aleti problem yaratmadan göstersin diye aldık her indirdiğimiz filmi böyle encode yapacaksak dimi yani
    cözümü bilen varsa yardımcı olurmu acaba teşekkürler simdiden
  • sorunu tv ile cözdüm arkadaşlar :)
    imzamdaki tv yi kullanıyorum kumandaki aspect yani görüntü formatlama tuşundan zoom u sectiğimde ekrana tam oturdu :) en azından benim icin iyi oldu
  • Yeni Lacie yazilimi cikti mi cihaz icin? Bende su anda Lacie 3.28 yuklu
  • Aletin sıfırını nereden bulabiliriz İstanbul'da ?
  • PcCopat kullanıcısına yanıt
    hocam bu yazılımi indirdim ama yüklenmiyor.
    boş flasha attım.
    sadece 3 parçalık bişey vardı
    ama cihaz otomatik güncelleme yapmadı
    nerede hata yapmış olabilirim

• titanichay kullanıcısına yanıt
    Sanırım bir dosyada versiyon numarasını mevcut olan yüklü yazılımdan daha yüksek olacak şekilde değiştirmek gerekiyordu. Önceki sayfalarda detaylı anlatım olması lazım. Ben pek hatırlayamıyorum nasıl olduğunu.
  • 2Tb üstü disk deneyen varmı acaba sıkıntı varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

2Tb üstü disk deneyen varmı acaba sıkıntı varmı.

WD tv live 4 tb ta sıkıntı yapmıyor. Artık üretilen 4 tb ların içinde iki adet 2 tb hdd yok. Tek disk 4 tb olduğu için sıkıntı yapmıyor. Bu modeldede sorun olmaması lazım.
  • Arkadaşlar
    benim wd gen 2 cihazın hdmi portu arıza yaptı. scart tan görüntü var hdmi dan yok.
    nerede tamir ettiriliyor bu cihazlar.
    bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerliyerli

Arkadaşlar
    benim wd gen 2 cihazın hdmi portu arıza yaptı. scart tan görüntü var hdmi dan yok.
    nerede tamir ettiriliyor bu cihazlar.
    bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

Bilinen bir arıza ancak tamir konusunda bir şey diyemeyeceğim. Benimki garantiden değişmişti. Elektronikten anlayan biri kolayca yapabilir diye düşünüyorum gerekli yedek parçalar bulunursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcCopat -- 23 Ocak 2014; 15:29:18 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.