Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, orjinal yazılımdaki versiyon numarasını bir arttırıp yüklemek mümkün. Ama beğenmeyen duymadım henüz.

@@batuhan57
    Yazılım ISO DVD'leri oynatabiliyor.
  • selamlar. güncelleme yaparken elektrik kesildi. şimdi yeni yazılım yükleyemiyorum.

cihazı kullanamıyorum. yardım edecek varmı ?

cihaz açılıyor . ekranda ingilizce yazılım yüklü flash takın ve yazılımı yükleyin diyor. fakat usb yi takıyorum. olmuyor.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/wd-tv-live-streaming-media-player-wdbgxt0000nbk/productDetails.aspx?productId=bd85545&categoryId=112123

Bu ürün aynı ürünmü ?

Bana lazım olan şu.
    Usb 3.0 destekleyen
    3 TB disklerde sorun çıkarmayacak bir player.
    Bu WD ile bu işler hallolunuyormu bilen varmı.

Elimdeki samsung bd player malesef 2tb ve usb 2.0 dışında birşey görmüyor.
  • eahmet E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yazılım versiyonunu notepad ile yükseltip tekrar deneyin isterseniz. Eğer olmuyorsa donanımında sıkıntı olmuş olabilir, onda da bu saatten sonra ne yapılır bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

WD TV GEN2 için LACIE FIRMWARE

https://dl.dropboxusercontent.com/u/7908152/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip

Nasıl yükleneceği bu konunun içinde mevcut.

yazılımı gen 2 denedim güzel miş airties 2310 usb stıck wireless denedim çalıştı pc filimleri paylaşım gayet güzel izleniyor
    gerçi ben bundan önce başka bir yazlım yükledim ama ne olduğunu bilmiyorum .
    wdtv_g2_ext_v200 bunu yükledim buda çok hızlıydı menüler geçiş baya iyidi usb wireless desteği varmıydı bilemiyorum ama görünüm güzeldi ama altyazılar 40 putada kalıyordu renk değişmiyordu
    burda araştırma yapan herkese teşekkür ederim önemli olan araştırmak ama en önemlisi bunu paylaşmak

• eko35/5 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Nasıl yüklendiğini ben hatırlamıyorum. Siz yazarsanız konuya son gelenler daha kolay bulabilirler. Ben de mesajıma veya dosya içine ekleyebilirim.

Ekleme: Şöyle de bir yazılım varmış, buradan deneyen var mı merak ettim.http://wiki.wdlxtv.com/Main_Page

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcCopat -- 19 Ekim 2014; 16:52:48 >
  • Bu forumda bilgi paylaşan arkadaslara teşekkür ederim. Sayelerinde pek çok sorunu çözdüm. Donanımhaber harika bir site...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bana cihazin adaptoru lazim. Cihaz kodu : WDBAAP0000NBK-00
    12v 1.5a
    Nereden bulabilirim?
    Tesekkurler

• Bende de lacie yüklü
    USB wifi desteği var mı? Yada wifi çalıştırabilen arkadaş varsa hangi wifi adaptör ile çalışıyor bilgi verebilir mi. Marka model v.s.
    Teşekkürler

• Bende de WD Media Player WDBABG0000NBK-EESN var satmak istiyorum. Rayici nedir? Teşekkürler
  • WD TV Live HD Media Player HDMI & USB 2.0

Üründe WD HDD bağlantısı ile film izliyorum.

20 dakika kadar beklediğiniz zaman yada filmi dondurup 2 dakika sonra tekrar izleyeceğiniz zaman cihaz kitleniyor.

Güncelleme yapıldı sorun çözülmedi, güncelleme kaldırıldı yine sorun çözülmedi.

Tüm ayarları denedim,sanırım filmlerden kaynaklı örnek ;

BARFI!.2012.720p.BluRay.x264-x0r Bu filmde takıldı.

Avengers.Age.of.Ultron.2015.1080p.BluRay.x264EAGLE-RELEASES] Takılmadı.

Mission.Impossible.Rogue.Nation.2015.1080p.HDTV.x264.AAC-SS.mp4 Takıldı mp4 olduğu için sanırım defalarca takıldı.

İzlediğim 10 filmden 2 tanesi takılıyor , ayrıca film duraklatıldığı zaman fazla bekletmeden başlatmak lazım yoksa cihaz dediğim gibi kitleniyor.

Ayarlarda güç tasarrufunu devre dışı bıraktım.

Bu cihazı alacak kişilerin şuan Vatan PC de mevcut olan fiyatı ; 528 TL kesinlikle başka cihazlara yönelmesini tavsiye ederim.

Cihaz gerçekten çok güzel ama hala yetersiz. Güncelleme versiyonu en son 2014 yılı ortalarında yapılmış.

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-tv-live-hd-media-player-hdmi--usb-20.html ürün bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AYLAVYU

WD TV Live HD Media Player HDMI & USB 2.0

20 dakika kadar beklediğiniz zaman yada filmi dondurup 2 dakika sonra tekrar izleyeceğiniz zaman cihaz kitleniyor.

Mission.Impossible.Rogue.Nation.2015.1080p.HDTV.x264.AAC-SS.mp4 Takıldı mp4 olduğu için sanırım defalarca takıldı.

İzlediğim 10 filmden 2 tanesi takılıyor , ayrıca film duraklatıldığı zaman fazla bekletmeden başlatmak lazım yoksa cihaz dediğim gibi kitleniyor.

Bu cihazı alacak kişilerin şuan Vatan PC de mevcut olan fiyatı ; 528 TL kesinlikle başka cihazlara yönelmesini tavsiye ederim.

Cihaz gerçekten çok güzel ama hala yetersiz. Güncelleme versiyonu en son 2014 yılı ortalarında yapılmış.

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-tv-live-hd-media-player-hdmi--usb-20.html ürün bu.

Bence yanlışınız var bu cihazı 6 senedir kullanıyorum açmadığı format yok öyle takılma kitlenme falan hiç yok..bahsettiğiniz sorunlar hiç olmadı.Sürekli kullanırım.mkv sinden mp4 üne bluray iso ya kadar hepsini sorunsuz açıyor.
    Sizin sıkıntınız H.Disk kaynaklı da olabilir.
    Başka bir harddisk denedinizmi?
    Hiç olmazsa takılan filmi birde usb flash belleğe kopyalayıp deneyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: sinirlisinek

quote:

Orijinalden alıntı: AYLAVYU

WD TV Live HD Media Player HDMI & USB 2.0

Bence yanlışınız var bu cihazı 6 senedir kullanıyorum açmadığı format yok öyle takılma kitlenme falan hiç yok..bahsettiğiniz sorunlar hiç olmadı.Sürekli kullanırım.mkv sinden mp4 üne bluray iso ya kadar hepsini sorunsuz açıyor.
    Sizin sıkıntınız H.Disk kaynaklı da olabilir.
    Başka bir harddisk denedinizmi?
    Hiç olmazsa takılan filmi birde usb flash belleğe kopyalayıp deneyin..

Şimdi eşim 720p resident evil arşivden izlemek istedi 1tb hdd takılı WD marka harddisk 2 adet var bende geçen sene aldığım aynı marka aynı model.

... ve filmi dondurup 1 dakikalığına mutfağa gidip geldi cihaz yine kitlendi.

Yeni bir hdd almayı düşünüyorum, çok sinir bozucu bir durum. Güncelleme gelmesini bekliyorum.

Siz 30 dakika dondurup geri gelip izlediğinizde takılma olmuyor mu hiçbir şekilde ?

Ayrıca cihazı açık bırakın 1-2 saat sonra cihaz kitlenecektir kendiliğinden. Benim cihazda sorun olduğuna işaret o zaman.

pardon bu arada 6 senedir nasıl kullanıyorsunuz ? bu cihaz 6 sene önce mi çıktı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 1 Ekim 2015; 17:35:31 >

• AYLAVYU Hocam hayir kesinlikle donma kilitlenme olmuyor olmaz dedigim gibi baska bir marka hdd de deneyin imkaniniz yoksa filmi flash bellege kopyalip deneyin durdurup bekletin geri alin vs bakalim donacakmi kitlenecekmi tabi filmin boyutunun 4gb tan dusuk olmasi lazim usb bellege kopyalayabilmeniz icin.

Ben bu cihazi 2009 araligi falandi aldim.yalniz benim cihaz live degil live in bir alt modeli olan 2.jenerasyon....her seyi ayni aslinda live de nete girebiliyorsun farki bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 1 Ekim 2015; 18:21:07 >
  • quote:

AYLAVYU Hocam hayir kesinlikle donma kilitlenme olmuyor olmaz dedigim gibi baska bir marka hdd de deneyin imkaniniz yoksa filmi flash bellege kopyalip deneyin durdurup bekletin geri alin vs bakalim donacakmi kitlenecekmi tabi filmin boyutunun 4gb tan dusuk olmasi lazim usb bellege kopyalayabilmeniz icin.

Ben bu cihazi 2009 araligi falandi aldim.yalniz benim cihaz live degil live in bir alt modeli olan 2.jenerasyon....her seyi ayni aslinda live de nete girebiliyorsun farki bu.

Hocam az önce yine dondu 720p filmde 3. kez dondu film sinirlerim tepeme çıktı malesef.

8gb usb var elimde ona aktarıp izleyeceğim kısa zamanda yeni bir hdd alacağım güncellemeyi geri almayı düşünüyorum şuan.

sonucu bildireceğim.
  • quote:

AYLAVYU Hocam hayir kesinlikle donma kilitlenme olmuyor olmaz dedigim gibi baska bir marka hdd de deneyin imkaniniz yoksa filmi flash bellege kopyalip deneyin durdurup bekletin geri alin vs bakalim donacakmi kitlenecekmi tabi filmin boyutunun 4gb tan dusuk olmasi lazim usb bellege kopyalayabilmeniz icin.

Şimdi External WD taktım cihaza. 1 bölümü 28gb büyüklüğünde riplenmiş yüzüklerin efendisi filmini çok rahat şekilde oynatıyor dondurdum bekledim tekrar çalıştırdım sardım vs... sıkıntı yok.

HDD içerisinde ki tüm Film ve Dizileri yer değiştireceğim, dediğiniz gibi sorun hdd de sanırım çok ısınıyor ( WD Elements ) cep cüzdanı boyutunda bir hdd.

External'ın bana tek sıkıntısı fiş ile çalışması laptopu doğru tv nin yanına götürüp aktarma yapacağım çare yok =)

İlerisi günlerde external HDD ile daha fazla bekletme yapıp sonucu yeniden yazacağım.

Yeni HDD almamam lazım çünkü aldığım hdd de işe yaramazsa mevcut 3 tane hdd var ikisi aynı model 1 tanesi şuan kullandığım external, elimde 4 hdd ile saçmalayacağım.

İlgi ve tavsiyeler için teşekkür ederim

• Sorun devam ediyor, az önce cihazı sıfırladım. güncellemeyi kapattım.

Şuan aklıma güncelleme sorunu yada ağ bağlantısı koptuğu için filmin donduğu geliyor.

Deneyip göreceğim. HDD de sıkıntı yok. Yeni HDD taktım external olmasına rağmen yine takıldı. 28GB filmde takılmıyor gelip 720p filmde takılıyor. Cihazı 2 saat açık bıraktım yine takılı kaldı menü geçişlerinde.

Son durumu tekrar yazacağım...
  • Arkadaşlar wvm uzantılı dosyaları oynatmama problemini nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mare_nostrum

Arkadaşlar wvm uzantılı dosyaları oynatmama problemini nasıl çözebilirim?

Güncellemelerin tamam mı ? hangi cihazı kullanıyorsun ?

Bir alt mesajda güncelleme kodu vereceğim kendi sorunumu çözdüm sayılır onu anlatacağım.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.