Şimdi Ara

WD Tv Live Hub'da WMV formatı sorunu, Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Western Digital Tv Live Hub'da WMV formatlı dosyaların bazılarını oynatıyor ama bazı film dosyalarını oynatmıyor.

O sarı ok dönüp duruyor ama açmıyor.

Bununla da kalmıyor, daha sonra izlemeye çalıştığım "herhangi bir" formattaki film dosyasını da açmıyor.

Sistemi yeniden başlatınca durum düzeliyor.
    Herhangi bir WMV ye dokunmaya çekinir oldum.
    2 TB lik HDD nin yeniden kütüphaneye alınması bayağı zaman alıyor

Acaba sorun dosyaların kodlanmasından mı ileri geliyor?
    Ne yapmalıyım?

(Yazılım günceldir; Version 2.07.17 )

• aynı sorun bende de var aynı cihaz ama bildiğim kadarıyla dosya formatı yani desteklediği codecler ile alakalı bişey olmalı çünkü bazı wmw dosyaları açıyor kimisini açmıyor özellikle wmw hd olanları,sanırım yapacak bişey yok yeni yazılımlarla belki ileride giderilebilir,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent5238

aynı sorun bende de var aynı cihaz ama bildiğim kadarıyla dosya formatı yani desteklediği codecler ile alakalı bişey olmalı çünkü bazı wmw dosyaları açıyor kimisini açmıyor özellikle wmw hd olanları,sanırım yapacak bişey yok yeni yazılımlarla belki ileride giderilebilir,,,

Evet kardeşim, haklısın.
    Dosyaları pc üzerinden inceledim. GomPlayer bile codec istedi.
    Fakat WinMedya player 11 gayet güzel çalıştırdı. Muhtemelen görüntü codek leri ile ilgili..

Eyvallah Sağol.
  • Bendeki wdtv live pc ye lan üzerinden bağlı, son ssürüm yüklü ama pc kasasısndaki 2 tb wd green i görmüyor.2 ye böldüm ve aktif yaptım partitionları ama bu seferde içindeki dosyaları görmüyor. Fikir verebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaSSS -- 27 Ağustos 2011; 18:08:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv'ye video formatı ekleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.