Bildirim
WDC WD5000AAKX-001CA HD Tune 5.50
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hemen yedekle harddisk pert dostum yedekle ya çöpe at yada kapının ağzına koy rüzgarda kapanmasını engeller -
düzeltilecek sorun değil diskin tamamen bitme üzere ! -
Önceden sadece interface crc error count hatası vardı.Format atarken pc dondu önceden de sürekli donuyordu.Tekrar format işlemini başlattım format atıldı sonra bu hatalar çıktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: wacxao
Önceden sadece interface crc error count hatası vardı.Format atarken pc dondu önceden de sürekli donuyordu.Tekrar format işlemini başlattım format atıldı sonra bu hatalar çıktı.
sen verilerini kurtarmaya bak windowsu napacan be kardeşim -
"Low level format" atarak fiziksel olmayan problemlerden kurtulmak mümkün.Bunun için bir sürü program var.İstediğiniz bir tanesini kullanabilirsiniz.Bütün bilgileriniz silinecektir.Dolayısıyla önce bilgilerinizi yedekleyin.Problem düzelmezse harddiskini depolama amaçlı kullanırsanız problem yaşamadan kullanma ihtimaliniz var.Yeterki işletim sistem kurmayın.Depo amaçlı da kullanamıyorsanız,yani kopyalama işlemlerinde hata veriyorsa da vadesi gelmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 3 Mayıs 2015; 23:57:08 > -
Şuan bilgisayarımdaki tek sorun donması(takılması) harddiskte bir problem yok.Acaba bu donma-takılma olayı harddiskle alakalı olabilirmi ? -
muhtemelen diskle alakalı diskin kablosunu çıkartıp live cd linux ile test et yine donuyorsa bilgisayarın diğer parçalarında da sorun olduğunu anlamış olursun. -
Cevaplar için teşekkürler.Sorunum çözüldü nasıl çözdüğümü bilmiyorum.Konu kapatılabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X