Şimdi Ara

We couldn't format the selected partition error 0x80070057 - Format Esnasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bi abim bilgisayardan az buçuk anladığım için laptopunu bana verdi format atılacak, normal kendi bilgisayarıma yaptığım şekilde usb üzerinden formata başlıyorum, diskleri bölme kısmında silip tekrar bölümlere ayırdıktan sonra da format'a basıyorum ama başlıktaki hatayı alıyorum, microsoftun sitesinde konuyla ilgili olan destek işime yaramadı, şimdi önce xp kurup ardından 7 kurmayı deneyeceğim, sizde yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
    Format attığım pc : ASUS N55S / 8 gb ram / 2 gb nvidia / intel core i7 işlemci / 500 gb hdd(format ekranında gördüğüm) ancak laptopun üzerindeki etikette 750 gb hdd yazıyor ? acaba harddisk zarar görmüş olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nscbsy -- 2 Ağustos 2014; 11:39:03 >

• XP ile format denedim, mavi ekran(0x0000007b) hatası verdi, harddiskte bir sorun olduğu ihtimali üzerinde duruyorum şu an
  • Başka bir format cdsi dene.
  • Başka bir format usb si hazırlıyorum, onla deneyeceğim bir de
  • Hard disk Bad sector olmuş olabilir.Tarama yapmanda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir işletim sistemi yüklü değil şuan harddiskte. Format atacağım zaman dil ve zaman ayarından sonraki ekranda bölümleri siliyorum, yeni bölüm açıp format'a basıyorum başlıktaki hatayı veriyor, formatlamadan direk next'e bastım, tam format bitmeye yakın yine aynı hatayı alıyorum, Gparted Live denedim ama o da boot ekranında automatic boot dedikten sonra 30 saniye sayıyor ama 30 saniye dolunca yine bir 30 saniye başlatıyor, harddiske format atmam şart ama hiçbir şekilde yapamıyorum.Yardım edin lütfen dün akşamdan beri uğraşıyorum
  • bad sector yapın

http://forum.donanimhaber.com/m_37218495/tm.htm

bu konudan yardım alabilirsiniz

hiç bir işletim sistemi yüklü değil demişsiniz,bunun için dvd'den veya flash diskten çalışan işletim sistemleri var.onları indirip programı flash diske atıp boottan flash diskle açarsanız pcyi işletim sistemi gelecektir

böyle konuşuyorum ama pro değilim ha,bilgisayarcıda çalıştım ama öğrendiğim tek şey format atmak ve pc düzmek , yazılımsal donanımsal hataları tam anlamıyorum :S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.