Şimdi Ara

Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
79
Favori
70.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun uğraşlar sonucu Nays APK'sını çekmeyi başardım. Link:

GeminiMan WearOS Manager kullanarak kurabilirsiniz. Uygulamadan "Install Split APK" seçeneğini seçip linkteki 4 APK dosyasını da seçin ve kurun.

İhtiyacınız olursa diye APK'yı çekme sürecim:

Nays split apk kullandığı için, telefonumdakini direkt olarak atamadım, çünkü telefonumun mimarisi armv8, Galaxy Watch4 ise armeabi-v7a. (Split apk kullanan uygulamalar birden fazla apkya bölünüyor, cihazınızın mimarisi, dili vb. ye göre sadece ihtiyaç olan apklar seçilerek kuruluyor. Bu yüzden armv8 telefondan çekilen apk armv7 cihaza kurulmuyor. Eski tip, universal apk kullanan uygulamalarda hepsi tek apk dosyasında olduğu için aynı apkyı her mimaride kullanabiliyorsunuz.)

Daha sonra APKPure'daki apk ile denedim, fakat ordan elde ettiğim XAPK dosyasını açtığımda da sadece armv8 için olan apknın olduğunu gördüm.

Huawei AppGallery'de universal apk olabileceği aklıma geldi, oradaki apkyı kolayca çektim fakat Nays'ın AppGallery sürümünde mobil temassız ödeme olmadığını gördüm.

En son Android Studio üzerinden armeabi-v7a Android Marshmallow emulatörü oluşturdum, 3GB ram verdim. Emulatörün performansı x86 üzerinde arm emülasyonu yaptığımdan çok kötüydü, emülatöre "adb install" kullanarak SAI Installer ve Aurora store kurdum, kurulumlar performansın düşük olması nedeniyle baya uzun sürdü. Daha sonra Aurora store üzerinden Nays'ı indirdim. SAI backup sekmesinden Nays'ı backupladım, oluşan .apks dosyasını "adb pull" komutuyla bilgisayarıma çektim. 7zip ile açarak split apk dosyalarına eriştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enxg -- 14 Ocak 2025; 17:9:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• enxg E kullanıcısına yanıt
    Helal olsun uğraşıp istediğinizi almışsınız

• Nays 1.7.0 sürümüyle temassız ödemeyi bugün 2 farklı yerde denedim, sorunsuz çalıştı.

• Son güncelleme bende işbankası uygulamasını kullanılmaz hale getirdi. Maşallah dediğim 2 gün yaşamıyor.Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme 

• yapı kredi çalışıyor mu arkadaşlar kullanan varmı ? iş bankası kredi kartı patladı kapattırmak zorunda kaldık Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme ypkrediye transfer olmak durumunda kaldık

hocam ben bunu denedim ama android studioda emüle etmeye çalışırken hata veriyor

PANIC: CPU Architecture 'arm' is not supported by the QEMU2 emulator, (the classic engine is deprecated!)

• MustafaSr M kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın hiç fikrim yok, internette az baktım daha çok M serisi işlemcili Mac kullanıcıları almış bu hatayı, onlar haricinde de bu hatayı alanlar arasında sil yükle ile çözenler var. Önceki attığım Nays sürümünden sonra güncelleme geldiği için kullanamadınız sanırım. Ben Akbank'a geçtim, ama yarın boş vaktim olursa sizin için güncel Nays APKsı çıkarmaya çalışırım.

Bu arada Akbank'ın saatten ödeme desteği çok iyi çalışıyor, Nays'ın aksine saatin ekranını açık tutma zorunluluğu yok. (Bu baya işkence oluyordu fener açmak falan gerekiyordu saati çevirince ekran kapandığı için) Geçmeyi düşünen olursa ben baya memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: enxg

Uzun uğraşlar sonucu Nays APK'sını çekmeyi başardım. Link:

GeminiMan WearOS Manager kullanarak kurabilirsiniz. Uygulamadan "Install Split APK" seçeneğini seçip linkteki 4 APK dosyasını da seçin ve kurun.

İhtiyacınız olursa diye APK'yı çekme sürecim:

Nays split apk kullandığı için, telefonumdakini direkt olarak atamadım, çünkü telefonumun mimarisi armv8, Galaxy Watch4 ise armeabi-v7a. (Split apk kullanan uygulamalar birden fazla apkya bölünüyor, cihazınızın mimarisi, dili vb. ye göre sadece ihtiyaç olan apklar seçilerek kuruluyor. Bu yüzden armv8 telefondan çekilen apk armv7 cihaza kurulmuyor. Eski tip, universal apk kullanan uygulamalarda hepsi tek apk dosyasında olduğu için aynı apkyı her mimaride kullanabiliyorsunuz.)

Daha sonra APKPure'daki apk ile denedim, fakat ordan elde ettiğim XAPK dosyasını açtığımda da sadece armv8 için olan apknın olduğunu gördüm.

Huawei AppGallery'de universal apk olabileceği aklıma geldi, oradaki apkyı kolayca çektim fakat Nays'ın AppGallery sürümünde mobil temassız ödeme olmadığını gördüm.

En son Android Studio üzerinden armeabi-v7a Android Marshmallow emulatörü oluşturdum, 3GB ram verdim. Emulatörün performansı x86 üzerinde arm emülasyonu yaptığımdan çok kötüydü, emülatöre "adb install" kullanarak SAI Installer ve Aurora store kurdum, kurulumlar performansın düşük olması nedeniyle baya uzun sürdü. Daha sonra Aurora store üzerinden Nays'ı indirdim. SAI backup sekmesinden Nays'ı backupladım, oluşan .apks dosyasını "adb pull" komutuyla bilgisayarıma çektim. 7zip ile açarak split apk dosyalarına eriştim.

Nays 1.7.2 sürümünü yükledim, aynı şekilde GeminiMan WearOS Manager ile yükleyebilirsiniz. Artık Nays kullanmadığım için sürekli yeni sürüm yükleyemeyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enxg -- 23 Şubat 2025; 22:56:4 >

Hocam Nays indirme linkinizde şöyle bir key istiyor bu nedir

Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senolkabak S kullanıcısına yanıt
    Aslında linke girdiğinizde istememesi lazım çünkü o key zaten linkin içinde var. Linki kopyalayıp tarayıcınızda öyle açıp deneyebilirsiniz. Gene olmazsa key: wXfz5c5zlVWJZNMCfB2OMw

Teşekkürler hocam yükledim şuan temassız geçerken saat ile telefon bağlantısı gerekiyor mu peki daha önce hiç denemedim akbank kullanmadığım için ya da uygulamanın açık olması, bir de şuan saat üzerinde hesabım açık iken telefonumdan girersem temassız işlemi bozuluyor mu

• senolkabak S kullanıcısına yanıt
    Nays için saatte hesabınıza girip temassızı açın, temassız aktifleştikten sonra saatiniz tek başına ayrı bir kartmış gibi davranıyor, telefon bağlantısı gerekmez. Nays'a telefonunuzdan girdiğinizde kapanmaz, saatteki Nays uygulamasına da daha girmenize gerek yok. Fakat Nays saatin ekranı kapalıyken ödemeye izin vermiyor, saatin ekranı da bileğinizi çevirdiğinizde kapanabilir, ödemeden önce saatin fener özelliğini açarsanız bileğinizi çevirseniz bile ekran kapanmaz. Denemek için operatörünüz uygulamasını deneyebilirsiniz, tüm operatörlerin uygulamalarında temassız ödeme seçeneği var, saati değdirince kart no geliyorsa çalışıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enxg -- 26 Şubat 2025; 13:3:33 >

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.