Şimdi Ara

Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
79
Favori
70.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün Isbank nfc ödeme ile saat ile 3 yerde denedim. Bim ve lcw'de çalışmadı. Sonra Shell'de çalıştı. Limit yeterli oldugu halde Shell'den önce telefondan limiti aynı rakam ile güncelledim. Belki ondan çalıştı bilmiyorum. Bir bug olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Şok markette yine çalışmadı maximum mobil. Ne zaman çalışıp ne zaman çalışmayacağı belli olmuyor. Buna güvenip markete gittik. Millet bize baktı. Bu adamlar şu işi yapacaklarsa tam yapsınlar. Müşteri hizmetlerine bildireceğim.

• vgun V kullanıcısına yanıt

Ben de sinir oldum, bir çekiyor, on çekmiyor. Usandım, kasada rezil olmaktan sıkıldım artık. Daha kullanmıyorum.

• Ben ikisinide yükledim ancak hiç kullanmadım, anladığım kadarıyla iş Bankası sorunlu, Akbank kullanan var mı onda durum nedir acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben aylardır akbank'ı sorunsuz kullanıyorum. Daha bu sabah benzin aldım.

Okutmadan önce ekran kapanmasın diye Google asistanı açıyorum ve posa biraz uzun tutuyorum o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 18 Temmuz 2024; 10:31:31 >
  • Son mesajımdan sonra 1 hafta içerisinde akbankı 5-6 defa kullandım ve hiç hata veya uyarı almadım. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Çok uzun tutmaya gerek yok, fiziki kart veya telefon gibi hızlı bir şekilde okuyor.
    Bazı gecikmeler postan kaynaklı, buradaki bir markette biraz eski bir pos cihazı var, gözlemlediğim kadarıyla fiziki kredi kartınıda geç algılıyor veya yine aynı şekilde manyetik/çip okutunuz uyarısı veriyor.

• İş Bankası sadece Samsung mu destekliyor yoksa tüm wear os saat lerin hepsini mi

• ve WearOS 3.5 'lu Ticwatch Pro 5 'te İşCep temassız ödeme aktifleştirildi. Teşekkürler İş Bankası!

Çalıştığını teyit edince yine yazarım.

Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 18 Temmuz 2024; 16:41:2 >
  • İş Bankası orijinal saat uygulaması İşCep'i kurdum ve bugün denedim. Bütün alışverişlerimi sorunsuz yaptım maşallah.

• Yapı kredi ne zaman yapacak acaba?

• garanti bankası da hala t..... tartıyor.

• Akbank ve işbankasina helal olsun. Gerçekten yenilikçi bankaymis. Diğerleri de yok teknoloji yok inovasyon bankasiyiz falan diye gezmesin boşuna.

Bu konuda garantiye çok şaşırıyorum. Eskiden böyle ilkler garantiden çıkarken el değiştirdikten sonra sıradan bankaya dönüştü. Mobil uygulamasi da hala tarih öncesi.

• ardarulez A kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar. Sorularım olacak cevaplarsanız çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkür ederim.

Sırf bu saatten ödeme muhabbeti için İşbankasına üye olmak istiyorum çünkü stadyuma gidip koşuyorum ve yanıma sadece saat ve kulaklığımı almak istiyorum. Telefon/Cüzdan vs. yok. Saatim Galaxy Watch 7. Yeni çıkan.

1) Bu uygulama (temazsız ödeme) için telefon gerekiyor mu?

2) Bankaya para aktarmak mı gerekiyor yoksa kredi kartı ile oluyor mu?

3) S-Wallet denediniz mi? Ben şimdi onda "Sınırsız karta geç" yaptım ama denemedim.

Saygılarımla.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ben Akbank kullanıyorum sorularınıza akbanka göre yanıt vereyim. Muhtemelen aynıdır iş bakasi da.

1-hayir telefon gerekmiyor. Sadece saati yanınıza alıp çıkabilirsiniz. Hatta saatte Akbank telefonda başka banka da yapabilirsiniz.

2- para aktarmaya gerek yok bildiğimiz kredi kartı

3-swallet denedim ancak para yükle mantığı işime gelmedigi için artık bunu kullanıyorum
    Sınırsız kart özelliği yeni gelmiş ne bilmiyorum ancak swalletin da zaten altyapısı iş bankasına ait. Muhtemelen kredi kartını entegre etmişlerdir.

Ben aktif olarak kullanıyorum artık ana ödeme yöntemim bu. Hem çok pratik hem havalı. Her ödeme yaptığım yerde zaman yolcusu gibi bakıyorlar. Çoğu kişi dayanamayıp soruyor nasıl yapıyorsunuz diye.

• Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Axcess free diye bir şey varmış sanırım. Ona başvurayım :)

free ile kullanıyorum. sorun yaşamazsın. Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme 

• Değerli doslat bu S-Wallet tamamen iş yaramaz saçma bir şeymiş.

Bugün 3 farklı dükkan gezdim, BIM, A101, MARKET; hiçbirinde çalışmadı.

Oraya deneme amaçlı 100 lira atmıştım, sanırım dolandırıldım. Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme 

• İşbankası için iki farklı uygulama ile saatten temassız ödeme yapabilirsiniz. Bir tanesi maximum mobil diğeri işcep. Yaptığım testlerde maximum mobil sık sık hata alıp rezillik haline gelebiliyor. İşcep i yüklediğimden bu yana çok kez kullandım(30-40 olmuştur.) sadece tek bir yerde hata oldu. O nednele işbankası için işcepten saatten ödeyi tavsiye ederim.

• Linux003 L kullanıcısına yanıt

Selamlar,

işCep için önden para mı yüklemek lazım yoksa kredi kartı ile de çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 31 Temmuz 2024; 12:46:10 >
    Kredi kartı ile çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.