< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme (39. sayfa)
-
-
Nfc programı ekran kapalıyken okuyor hatte programa da gerek yok telefona yaklaştırınca direk ses çıkarıyor okuyor ama akbank için en azından ödeme için ekran açık olmasını istiyor demek ki. Çünkü bende ekran kapalıyken ödeme yapamıyorum.
-
valla bilmiyorum hocam ben yapıyorum anlam veremedim
Bir sonrakine videoya almaya çalışırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çözüm için saatteki medya sesini kısabilirsiniz hocam. Saatten müzik falan dinlemiyorsanız en iyi çözüm. Ben telefon arama bildirimlerini de titreşimde kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün İş Bankası Maximum Saat NFC ile doya doya alışveriş yaptım. Çok güzeldi. Kasiyerler hatta arkamdaki müşteriler şaşırdı:).
Bir tek yerde çalışmadı. En son alışveriş yaptığım yerdi. Limit yeterli idi. Acaba ayrıca saat için toplam bir limit mi var? Ya da alışveriş için her seferinde bir sınır mi var? Çok değil gerçi, 300 TL lik alışverişte çalışmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vgun -- 29 Mayıs 2024; 20:0:51 >
Ardi ardina olunca guvenlik qmacli olabilir. Eşimde ve bende oldu. Maximum a giris yapip saatten odeme secenegine girin. Gunluk limitinizi belirtin. O da dolmus olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 29 Mayıs 2024; 22:8:25 >
Günlük limit gibi bir menü göremedim ama öyle bir limit var mı?
Maximum uygulamasi
Kartlarım ve ilgili karta tikla
Akilli Saat ile Temassiz Odeme aktif olmali ve Açik yazan tusa tikla hocam..
Evet onlar açık hocam. Ama limit ile ilgili bir veri göremedim.
-
Bugün ödeme yaparken bu bahsettiğiniz yöntem ile küçük bir teknoloji şovu yaptım çevredekilerin tepkileri çok hoştu, ben de size teşekkür ederim
Hah tamam, çok sağolun hocam, ulaştım. Orada limit oldukça yeterli görünüyor. Sanırım POS cihazı ile ilgili bir durum oldu. Sonra normal kartı çektirdim hemen çekti. Sebebini tam anlayamadım.
Tekrar teşekkür ederim hocam.
maximum uygulamasını saate indiriyorum ama saatinizle uyum degil diyor açmaya çalıstıgımda xiaomi watch 2 pro kullanmaktayım
-
Ticwatch Pro 5 de desteklemiyor. Yükleniyor ancak saatiniz uyumlu değil diyor.. Yazdık bakalım destek hattına ama çok sallamayabilirler gibi geldi
Akbank bugün 2 ayrı pos cihazında başarısız sonuç aldım. Bir posta hiç okumadı diğerinde okuyup işlem reddedildi. Bankayı arıyorum bizde işlem gözükmüyor diyor. Qr ile ödeme yapınca aldı sorun olmadı. Var mı böyle bir şey başına gelen acaba?
Hangi saat modeli?
Hangi model saat hocam
Watch5 Pro
Ankarakart kapandi. Kullanan da yoktu zaten hantal kalıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X