Şimdi Ara

Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
79
Favori
70.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşcep Saat uygulaması ile Toroslar'da bir yaylada, Şok markette 7 TL ödeme yapmaya çalıştım, yapmadı. Daha sonra yayladaki bildiğiniz köy bakkalında 125 TL ödeme yaptım, bu sefer çalıştı.

Hangi durumda çalışıyor, hangi durumda çalışmıyor, tam olarak bilmemiz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vgun V kullanıcısına yanıt
    Ekranın açık olmasına dikkat edin bileği çevirdiğinizde ekran kararabiliyor o zaman çekmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

Ekran açık olması şart mı?

Öyle bir zorunluluk yoktur bence. Kredi kartı gibi düşünün.

Şart evet. Telefonla odediginiz zaman da tuş kilidinin açık olması şart. Forumda defalarca konuşuldu bu husus. Bilek dönünce ekran kapanmasın diye ya Google asistan açıyoruz ya da saatin fenerini.

• işcep'i kullanıyorum Watch 7'de. İlk başta bir türlü çalıştıramadım. Maximum ve işcep uygulamasıyla denedim. Sonra saatin nfc ayarlarından varsayılan olarak işcep ayarlayınca çalıştı. Sorunsuz kullanıyorum.

Ben defalarca başarılı bir şekilde ödedim İşCep ile. Ekranı hiç açmadım. Bir iki defa ödeme başarısız oldu o kadar.

Maximumdqn iscepe gectim. Odeme basarisiz diyor ama pos cihazindan onaylaniyor.. :)

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Yani aslında ödeme almış mı oluyor?

Evet bugun duzeldi derken 2. Odeme yaptigim yerde ilk yaptigim odeme ekrani kaldi ama yine cekti problem olmadi

O zaman dikkatli olmak lazım. Hem oradan çekip hem nakit ödeme yapmayalım.

bu ekran bende de kalıyor. Son uygulamalardan kapatınca geçiyor. Ama her alışverişte onunla uğraşıyorum.

• Merhaba. Galaxy Watch 7 cihazımdan Maximum aracılığı ile ödeme yapıyorum ama her ödeme yaptığımda saat üzerinden "Herkes Maximumda dadaada" şarkısı çalıyor. Çok sürmüyor ama bence sinir bozucu.

Bunu kapatmanın bir yolu var mıdır  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 26 Ağustos 2024; 19:5:14 >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Komik bir durummuş

Bunu düzenlemenin yolunu bende bulamadım. Saatin sesini tamamen kapatarak titreşime aldım bu şekilde çözüldü. Markette ödeme yapıp Herkes maximumda melodisi çalınca çok gülünç oluyor :)

puahahaha   şunu bi vakıfbank getiremedi ya. Bonus da da yok. Nesini beceremiyorlar anlamadım :D

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Çoğu bankada yok ki, bir Akbank bir de iş Bankası.

vakıf ın wearos uygulaması var. ATM bulucu o da sadece   niye yaptınız olm o zaman o programı :D

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    İntern'ler boş durmasın ama güvenlikle ilgili sorun da yaşamayalım diye hayata geçmiş bir proje gibi

• doriangri D kullanıcısına yanıt

ben tekrar işcep'e geçtim bu yüzden o ötmüyor en azından :)

• FastegL F kullanıcısına yanıt

Aslında ilk başta gerçekten sinir bozucuydu ama sonradan hoşuma gitmeye başladı. (1 aydır Maximum kullanıyorum)

Neden hoşuma gitti?

Yarın öbür gün saatimize pos cihazı değdirirler, en azından haberimiz olur :) Zaten bir anlık oluyor. Alışveriş yaparken Ses geldiği zaman "Oh çalıştı" diyorum.

Bir de ben İşcep'e geçersem sistemi bozarım diye korkuyorum. Maximum'da çalıştı diye devam ettiriyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 6 Eylül 2024; 16:19:28 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.