bir tane web form oluşturuyorum (aspx) ama altında aspx.cs aspx.designer sayfaları oluşmuyor Yardımcı olabilecek varsa çok sevinitim-- Visual Studio 2019 kullanıyorum
Şimdiden Teşekkürler
yanlış yapıyorsundur çıkmaması için bir bir neden yok.
Visaul studio da göremediğini varsayıyorum. Baya yetersiz bilgi verilmiş.
gidip folder sayfa.aspx.cs diye dosya olusturursan bu visaul studio da görünmez (Eğer web site projects secilmediyse) Dosyaların .csProj içine eklenmesi gerekir. Visual studiodan eklersen hem dosya olusturur hem csproj ekler. varolanı eklemek istiyorsanda visual studio da gizli dosyaları göster tarzı bir ikon var. ona tıkla sonra projeye include de ekler. Birde soruları detaylı yazın arkadaş. IIS de mi görünmüyor, vs de mi anlamıyoruz ki
mahoni_38
kullanıcısına yanıt
Öncelikele kusura bakmayın verdiğim eksik bilgiler için
Visual studioda göremiorm, Asp.Net Web Aplication(.Net Framework) ekliyorum onu boş olarak ekliyorum ama sağ tarafta daha yeni gördüğüm Webform seçeneği varmış yeni fark ettim ona tıklayınca ve yeni bir web form ekleyince çıktı, Cevaplarınız için teşekkür ederim. 3 gündür arayıp bulamadığım için konu açtım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme