Şimdi Ara

web geliştirmede yol nasıl olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniye basladım şuana kadar html ve css bıttı , aspye basladık , bunlara ek bı dıl eklememe gerek varmı , yoksa 3 ü üzerıne mı gıdeyım

• Yani diyorsunki bir bootstrap ı istediğim gibi değiştirip kafama göre template yapabiliyorum.

Senin yerinde olsam asp yerine python (django) öğrenirdim ya neyse. bunun yanıda birde java script öğren bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Yani diyorsunki bir bootstrap ı istediğim gibi değiştirip kafama göre template yapabiliyorum.

Senin yerinde olsam asp yerine python (django) öğrenirdim ya neyse. bunun yanıda birde java script öğren bakalım.

Hocam üniye gelmeden önce pythona baslamıstım ama üni derslerının altından kalkamadıgımdan onu bıraktım , bazılarıda node js-js php eklememı söyledı bu yol nasıl
  • node-js diye bir dil yok javascript diye bir dil var, doğru düzgün öğrenirsen hem backend hem frontend yaparsın kolayca.

Yalnız bu onu yaptım bunu ettim pek geçerli değil, yarın bir yerde işe gelince kala kalrısın bilesin. bir yerlerde stajyer gibi takılıp ne nedir öğrenmen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.