Şimdi Ara

Web Hazır kodlarla Sormak İstediğiniz Sorular Hepsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ARkadaşalr bayadır web hazır kodlar işleri ile çok uğraştım Yardım Edilir Herekeze iyi günler

• boyle konu açılır mı yaa.
  • niye ne var ki?
    yardımcı olmaya çalışıyor işte.
  • Bence de ne var bunda arkadaşım.

enesaktas1992 teşekürler sana ihtiyacım olacak ilerleyen dönemlerde irtibatı koparmayalım.
  • siteme video koycam online olarak izleyebilsinler ama bilmiom
    bide downloada program koycam ordan indircekler yardim
  • bi de zamet olmassa siteyi üyeli yapcam bu konudada yardim
  • Phpbb Hakkında Soru Soraßılıyormuyuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bir bilgisayardaki kamera görüntülerini belirli aralıklarla .jpg olarak hostumda bir klasörün içine atabilecek bir yazılım arıyorum. Mesela /kamera klasörünün içine resimleri sürekli aynı isimle renğin; image.jpg olarak atıcak. Aynı şekilde /kamera/index.htm dosyasının içine bu resim çağırılacak ve indexin içine tazele tagları eklenecek sanki kamera görüntüsü veriliyormuş gibi sayfadan izlenecek. Bu nasıl mümkün olur? Ayrıca bu gün o makinaya active webcam kurdum fakat şu anda superdvr diye bir prog kurulu olduğundan görüntü kayıtlarını tutması için, sanırım programlar çakştığından dolayı xp açılmadı.

Bu konuyu açmadığım yer kalmadı bilen yok. İnşallah biliyorsundur.
  • ben 110mb.com dan deneme amaclı bi hesap aldım ve oraya hazır bi scripti duzenleyip koydum. database olsuturdum tablolar cıktı zaten sadece sql dosyaısnı upload etmeyi biliorum :( onun dısında settings id eeditledim ama sonucta bu cıkıor:( CHMOD degerinide denedim 666 ve 777 olarak ama bi degişiklik yok:( yardımcı olurmusnuz? teşekkurler...

Warning: main(lib/mysql.lib): failed to open stream: No such file or directory in /home/vhosts/nulort.110mb.com/public_html/_header.php on line 11

Fatal error: main(): Failed opening required 'lib/mysql.lib' (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/vhosts/nulort.110mb.com/public_html/_header.php on line 11
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.