Şimdi Ara

Web programcılığının Geleceği Nedir Ailemi inandıramıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba ben Liseye geçicem tercihleir yapıcaz yakında benim gideceğim lisede Web programcılığı var lise 2 ye geçtiğimde bölüm seçeceğim Antalyada oturuyorum kepez tarafı ve yakınlarda hiç bilgisayarın yazılımsal bölümüyle ilgili bi lise yok bi tane buldum ondada Web programcılığı var baktım araştırdım Web programcılığını hangi dilleri öğreniyormuş diye html php asp vb diller bide yanında animasyon ve tasarım sanırım bunları öğreniyormuş hoşuma gitti öncedende az da olsa bi bilgim vardı odlamayla ilgili tmeel olarak biliyordum yani felsefesini falan anladım kodlamanın bazı projelerle falan uğraştım ama tam bilgi almadığım için yarıda kaldılar ben Web programcılığı okumak istiyorum bu Web programcılığının geleceği nasıl iyi yerlere yerleşebilirmiyim meslek bulamsı kolay olurmu ben biraz araştırdımda 3yıl sonra en iyi meslekler arasına giricekmiş ama ben Ailemi inandıramıyorum buna kolay meslek bulamazsın bilgisayarın başında meslek olamz diyorlar ama ben 5 yaşımda format atmayı öğrendim yaklaşık 1. sınıftan beride bilgisayarla çok acayip şekilde haşır neşirim yazılımsal bölümüyle html derslerine başladım html öğreniyorum şuan ben hem Aileme bu mesleğin iyiliğini nasıl kanıtlarım hem bu mesleğin geleceği nedir

dikkat arkadaşlar Web tasarımcılığı demiyorum Web programcılığı diyorum çok ayrı şeylerde o yüzden söylemek istedim bana bi yardım edin ayın 8inde tercihler yapılıcak benim Ailemi o zaman kadar inandırmam lazım

bird arkadaşlar gideceğim lisede radyo televizyon bölümü var bu radoy televizyonda şu filimlerdeki patlama efektleri gibi şeylerimi yapmayı öğreniyoruz yoksa muhabir veya şu radyo başında konuşan kişiler olur adı şimdi aklıma gelmedi o kişilerdenmi oluyoruz eğer radyo televizoyn bölümü muhabir falan olmak içinse şu patlama efektleri gibi şeyleri yapan bölümün adı ney çünkü eğer olmazsa o bölümüde seçebilirim olada biraz uğraştım

• yazını okumadım direk başlık üzerinden fikrimi söyleyeyim web in çok geleceği yok açıkçası hala iş yapanlar bunu devam ettirebilir ama yeni başlayacaklara tavsiye etmem onun yerine mobile yönelmek şuan için en iyisi bence. ama php filan öğrenmenizde fayda var mobil uygulama için web servis vs kullanacağınızda lazım olur. yan, temel olarak öğrensen yeterli bence :D dediğim gibi yazı uzun geldi hiç okumadım arada kaçırdığım şeyler olabilir
  • lise mezunu olarak kalırsan aç kalır bir halt olamazsın, onu bil yeter
  • peki veritabanı işletmeninin geleceği nasıl birde yazının sonunda radyo telvizyon okursam filmlerdeki patlama efketleri gibi şeyleri yapan kişi mi olurum onu sormuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreakDevil

yazını okumadım direk başlık üzerinden fikrimi söyleyeyim web in çok geleceği yok açıkçası hala iş yapanlar bunu devam ettirebilir ama yeni başlayacaklara tavsiye etmem onun yerine mobile yönelmek şuan için en iyisi bence. ama php filan öğrenmenizde fayda var mobil uygulama için web servis vs kullanacağınızda lazım olur. yan, temel olarak öğrensen yeterli bence :D dediğim gibi yazı uzun geldi hiç okumadım arada kaçırdığım şeyler olabilir

eskiden bir web sayfası yazıldıktan sonra mobil için ayrı bir uygulama yazılırdı ama şimdi tek bir uygulama masaüstü, tablet ve telefonlarda çalışıyor artık piyasada mobil için web uygulaması yazan yok buda webin gelişmesinden dolayı günümüzde çoğu masaüstü programlar webe aktarılıyor kişisel görüşüm gelecekte bütün teknolojiler unutulur gider ama web kesinlikle unutulmaz.

• Şimdi peki bu Grafik animasyonculuğun geleceği nasıl yani onlarlada çok uğraştım seviyorum ayrıca yani bi oyuna modelleme yapma falan hoşuma giden şeyler gideceğim lisede radyo televizyon böümüne bi girim grafik animasyoncu yazıyordu çok sevindim web programcılığınıda internetden yanında devam ettiririm iyi olur en azından php falan yapılan şeyleri internete bağlamayı falan öğrenmiş olurum
  • KraToRTR K kullanıcısına yanıt
    Ben de meslek lisesinde bilişim/veri tabanı bölümünden mezunum. ANADOLU meslek lisesi tercih etmen senin yararına olur. Meslek liselerinde en yüksek puanlar meslek derslerinden geliyor. İnsan istekli olunca karnesi de hep yüksek oluyor o yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 yıl sonra en iyi meslek olacakmış demişsin ya, unut onu bence. Eskidendi o işler, web piyasası her geçen gün kaybediyor herkes mobile yöneliyor. Hele ki türkiye'de. Şöyle yolda yürürken insanlara bak hepsinin elinde telefon var, çok değişti son 5 yılda.

Piyasa backend developer dolu, aralarından sıyrılıp aranan eleman olmak gerçekten çok zor. Lise ile olacak iş değil bunu bil yeter.
  • Yahu mobile kayıyor işler diyorsunuz da mobilde herkes internete bağlı. Mobilin gelişmesi demek web programcılığının gelişmesi demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Video Tapes

quote:

Orijinalden alıntı: FreakDevil

yazını okumadım direk başlık üzerinden fikrimi söyleyeyim web in çok geleceği yok açıkçası hala iş yapanlar bunu devam ettirebilir ama yeni başlayacaklara tavsiye etmem onun yerine mobile yönelmek şuan için en iyisi bence. ama php filan öğrenmenizde fayda var mobil uygulama için web servis vs kullanacağınızda lazım olur. yan, temel olarak öğrensen yeterli bence :D dediğim gibi yazı uzun geldi hiç okumadım arada kaçırdığım şeyler olabilir

eskiden bir web sayfası yazıldıktan sonra mobil için ayrı bir uygulama yazılırdı ama şimdi tek bir uygulama masaüstü, tablet ve telefonlarda çalışıyor artık piyasada mobil için web uygulaması yazan yok buda webin gelişmesinden dolayı günümüzde çoğu masaüstü programlar webe aktarılıyor kişisel görüşüm gelecekte bütün teknolojiler unutulur gider ama web kesinlikle unutulmaz.

web unutulmaz ama artık o kadar rağbet görmüyor. bu işin içinde olanlar çok iyi işler çıkarıyor iyi kazanıyorlar fakat yeni başlayanlar için tavsiye etmiyorum dedim zaten. çünkü bir sürü teknoloji var webde o fw bu fw derken öğrenmek bile çok zaman ki bunda pro olmak çok daha fazla zaman isteyecek. onun yerine mobili tavsiye ettim. temel web programlama öğrenmesi mobil açısından çok fayda sağlayacaktır mobil zaten web olmadan çok işe yaramıyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.